icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
24. okt 2011

@roka84 vitaj medzi nami prvosnažilkami. držím Vám palce nech sa to podari co najrychlejsie. 🙂

zuzanka9999
24. okt 2011

ach jaj kocky, aj vy mate niekedy take stavy ze vam pride smutno a luto ze este nic? vcera sme si boli sadnut s kamaratmi a oznamili nam ze cakaju baby a ze sa im to podarilo po troch tyzdnoch snazenia. tak mi to prislo luto ze my sa snazime treti mesiac a ete nic. viem ze niektorým to trva i roky, ale myslela som si ze to pojde rychlo. 😒

mima1983
24. okt 2011

@zuzanka9999 Zuzanka ak ta to potesí tak u nas je to detto.... teraz je to tretí mesiac a myslim ze mi ide mrcha, len trochu nezvyčajne, lebo od soboty len mini spinenie, co nikdy nemávam, uvidím dnes, ze ci sa to rozbehne alebo co.... a tiez som z toho uz smutna, ale zase viem aj to, ze cim viac sa clovek na to upne, tym horsie to bude....treba sa asi fakt zamestnat niecim inym, len cim???? :-/

mima1983
24. okt 2011

@roka84 drzim moc moc palce, zelame si to všetky co sme tu! 🙂

carie32
24. okt 2011

@zuzanka9999 zuzi viem presne o čom hovoríš... manželova sestra nám tento víkend oznámila že čakajú bábo, samozrejme som sa veľmi potešila, ale potom som to išla rozdýchať na záhradu 😒 musím na to prestať tak intenzívne myslieť, a sledovať sa lebo ma z toho klepne.

carie32
24. okt 2011

@mima1983 no dobrá otázka... čím si kočky zamestnáme myseľ?? ja momentálne riešim svoje úbohé kríže.. v noci som ani spať nemohla ako ma strašne boleli... musím dneska zbehnúť do lekárne a niečo si kúpiť, nejakú mastičku alebo čo... kolegyňa má termo náplaste, tak možno skúsim tie...

mima1983
24. okt 2011

@carie32 ja som sa dala na dietku, tak trosku si zamestnavam mysel aj tym.... ale kedze som dnes 30DC, cyklus mam 27-29, a uz tretí den len mini spinenie, tak som v peknom strese.... 🙂 pockam, co dnes, a ked nedojde normalna mrcha ako má, tak zajtra robím test

carie32
24. okt 2011

@mima1983 aj ja dietujem respektíve sa snažím dietovať ale nemám pevnú voľu, celý deň sa držím držím a potom večer zhltnem vrecko chipsov a idem spať 😀
tak hádam zajtra nájdeš // na teste! budem na Teba myslieť a držať päste 😉 To by bolo super keby to vyšlo pravda? aký máš tehu test?

boba85
24. okt 2011

baby mna asi porazi. Kazdy mesiac pride mrcha pekne poslusne ako ma (niekedy aj skor) a teraz ked na nu cakam ako na spasenie aby sme sa mohli ist snazit, tak meska?????? to naozaj nie je fer. Uz 5 den po termine a jej nikde. Ani ziadne naznaky, proste nic. ☹

anlady
autor
24. okt 2011

Ahojte provosnažilky. Veľmi ma teší,že sa nám to tu rozrástlo. Ale potrebujem sa Vám posťažovať, prípadne prosím o radu,podporu.
Založila som túto tému, nakoľko som prvosnažilka a to aj dobrovoľne a zároveň nedobrovoľne. Ide o to,že na jednej strane túžim mať bábätko. Lenže trpím vaginizmom-takže milovanie skoro žiadne. Ale je tu možnosť IUI, kde mi povedali,že by to mohlo výjsť hneď na prvýkrat-lebo všetko je tak jak má byť. Chvíľu s tým manžel súhlasí,potom zase nie, chce skúšať ešte normálne. Len ja mám pocit,že to nejde.
A na druhej strane-si hovorím,že chcem počkať-neviem či sa cítim na to vychovávať bábatko. Možno by som po bábätku ani netúžila. Len všetky moje kamarátky a kamaráti, čakajú,alebo sa už narodili alebo sa už snažia. A bojím sa,že mi to bude ľúto,keď ja jediná mať nebudem. Mali ste aj vy pochybnosti?

anlady
autor
24. okt 2011

@boba85 možno tehu 😨

mima1983
24. okt 2011

@carie32 MAMATest10..... dufam ze su spolahlive 🙂

carie32
24. okt 2011

@boba85 tak že by to vyšlo??? robila si si test?

carie32
24. okt 2011

@mima1983 jááj ja som taká zvedavá!! zajtra hneď napíš 🙂

boba85
24. okt 2011

@anlady
@carie32 no prave ze nemam byt ani z coho tehotna!!!! s manzelom sme chceli zacat teraz po mrche. Som z toho na nervy :(

carie32
24. okt 2011

@anlady ja som sa v tvojom veku moc na babatko necítila, teda respektíve som nad tým ani nerozmýšlala.... no ale včul keď mám skoro tridsať, som vydatá, je to o niečom inom.. teraz už žiadne pochybnosti nie sú... za to je plno problémov prečo to nejde... 😒

mima1983
24. okt 2011

@boba85 tak meska zo stresov...

mima1983
24. okt 2011

@carie32 presne tak...... presne tak to beriem aj ja... i ked zatial problemy nemame... snazime sa tretí mesiac...

anlady
autor
24. okt 2011

@carie32 Vieš my to máme celkom ideal-máme aj peniažky, krásny dom, dobrú prácu...ale neviem. Ja to bábo chcem asi len kvôli tomu,aby mi nebolo lúto,že ostatní majú a my nie. A manžel to nevie pochopiť ☹

mima1983
24. okt 2011

@anlady podla mna, mate aj tak dost casu.....

carie32
24. okt 2011

@mima1983 hmm to si aj ja myslím..
@anlady tak teda ešte chvílku počkajte, keď to tak necítiš.. alebo manžel už nechce čakať? a môžem sa spýtať čo je to ten vaginizmus?

anlady
autor
24. okt 2011

@carie32 vaginizmus

ženská pohlavná porucha spočívajúca v mimovoľných kŕčovitých sťahoch pošvy a bráni k preniknutiu pindíka 😠 😠 😠 je dosť hnusné.
No manžel moc nechce čakať-povedal,že max. mesiac. Tak akože neviem. 😔

carie32
24. okt 2011

@anlady fúha! a to sa dá nejako liečiť alebo nejako tomu pomôcť? napríklad s lubrikač. gelom?
veď si spolu sadnite, podebatujte, keby ste rok počkali tak hádam by sa nič nestalo... manžel tak túži po dieťatku? môj manžel až taký žhavý nebol... stále som o tom hovorila iba ja, on mal zakaždým dôvody prečo ešte nie - financie, bývanie, práca...

anlady
autor
24. okt 2011

@carie32 dá sa-ale to je strašne ťažké. Vieš, keď má svoju psychiku presvedčiť o tom,že je všetko ok, tak to je dosť náročné. Presviedčam ju už od marca tohto roku.A nie a nie to pochopiť 😠 vrrr
No on najprv chcel,chcel-potom ho to prešlo-začala som s tým ja. Potom som ho nahovorila na IUI, mňa to prešlo a neho to drží. Neviem prečo. Ale asi preto,že aj jeho brat budú mať asi skoro ( už sa snažia ) a tak chce aj on.
A vy teraz čakáte,alebo snažíte sa? ako dlho?

purina12345
24. okt 2011

@mima1983 ahoj, tak čakáme do zatra s testom? tak ešte sa ti mrcha nespustila? napínavééééé

mima1983
24. okt 2011

@purina12345 hej, dnes to necham tak..... nespustila... ale mini spinenie stale :-/ tak uz mi hlavou víri vsetko mozno - tehu, cysta, myom... no des 😀

purina12345
24. okt 2011

@mima1983 a vieš približne v ktorý deň si mala ovu?

mima1983
24. okt 2011

@purina12345 ja som si len tento mesiac vypocitala plodne dni, neviem presne kedy som mala ovu, a cez tie plodne dni sme obden sexikovali 🙂

carie32
24. okt 2011

@anlady snažíme sa teraz tretí mesiac.

anlady
autor
24. okt 2011

@carie32 a bude úplne prvé ?