icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
29. nov 2011

@gelinka75 ešte práveže nie, tak neviem či ma teraz pošle...ale asi áno, že? len bohvie koľko budem naň čakať...som si myslela, že keď zavolám sestričke a poviem jej, že som si nahmatala hrčku v prsníku povie, aby som hneď ráno prišla...a ona, že nemá voľný termín, až pondelok ráno....tak musím čakať... 😢

gelinka75
29. nov 2011

@lucecita no mali by ta poslat, ak ti to nespravia namieste, minule som bola u ineho dr. a ten mi spravil namieste, bolo to rychlo, ale nie vsetci maju take pristroje

purina12345
29. nov 2011

@lucecita doktor mi odporučil agnucaston , sú to homeopatiká a vitamí E 200mg, oni by mali sami zmiznúť, ja tam mám také niečo akoby ložisko s veľa malinkymi cystičkami (posledné sono tuším začiatkom tohto roka)
určite pôjdeš na sono, aspoň ak je normálny tak ťa pošle

nikinka1111
29. nov 2011

@lucecita to ma mrzí, hádam to bude neškodné ☹

lucecita
29. nov 2011

@nikinka1111 @gelinka75 @purina12345 baby díky, ste zlaté....ja dúfam, že ma dakde pošle, ale aj sa bojím, keď teraz tí lekári štrajkujú. No veď uvidíme...neviem či môj gyndoš má na to prístroje, ale skôr nie ako áno... a som zvedavá či ma pondelok aj pozrie ohľadom tej cysty, bo tam mám ísť koncom decembra...ale atb už nemám, tak možno aj hej...

eri28
29. nov 2011

@lucecita vela stastia ja som sa pred chvilou len druhy raz zobudila 😀 , nech ti to dopadne okej

eri28
29. nov 2011

baby ako je to pri tehu z hlienom a ovu, zena ma ked nema menzes, ja mam uz dnes bielkovy hlien len par dni po menzes, a ten cipok velmi vysoko ani som ho nenahmatala...

lucecita
29. nov 2011

@eri28 diky moja...

eri28
29. nov 2011

@gelinka75 ja som si odmakala vikend moja 😉

spula22
29. nov 2011

@vardzikova sekne ti to viac,ako predtym 😀

spula22
29. nov 2011

@lucecita drzim palce 😀

kikaneu
29. nov 2011

ahojte 🙂 tak ja dnes na grafe takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
zajtra idem ku gynekologičke kvôli tej mykóze....och, nech sa jej už zbavím, je to riadna otrava 😠

delideli
29. nov 2011

@kikaneu : ja podobne 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
nech si skoro v poriadku 🙂

delideli
29. nov 2011

@lucecita : drzim palce, nech je to ok..ja som uz jednu hrcku mala,bol to adenofibrom- takze neskodny, vybrali mi ho..a teraz mavam z casu na cas nejaku cysticku..neboj ,bude to v poriadku..

kikaneu
29. nov 2011

@delideli vďaka 🙂

momamo
29. nov 2011

Ahojte ... Tak mam taku nadchu ze nestiham nos utierat ...☹ a to som si naozaj myslela ze tento mesiac nam to vyslo .. Som 5DPO a pochybujem ze nieco z toho bude ☹ ☹ to budu Vianoce .. 😢

bubacik5
29. nov 2011

@lucecita neboj sa, to moze byt aj zvecsena uzlina. ale drzim palceky nech ti to dobre dopadne, aspon si budes ista co to je

bubacik5
29. nov 2011

@kikaneu ja to tiez dobre poznam, ale ona sa velmi rada vracia 😒

kikaneu
29. nov 2011

@bubacik5 tak ja ju mám chvalabohu len druhýkrát 🙂

bubacik5
29. nov 2011

Babenky, ja som tejprv len 8DC a ovulky sa nemozem dockat, pripada mi to ako vecnost, stale len cakanie. cakam kedy sa mozme snazit, potom stale cakam aky bude vysledok, potom na kramy a stale dookola....keby ten cas aspon rychlejsie ubiehal 😠

bubacik5
29. nov 2011

@kikaneu ja ani neviem uz kolkokrat...a to som mala rozne tbl. a nemam ani ziadne problemy, a naposledy ked som bola u gyndu na prehliadke tak mi tam este nasiel, a pritom som ani vytoky nemala 😠 nezbedne to je.

kikaneu
29. nov 2011

@bubacik5 no to hej....nikdy nevieš či si v poriadku alebo tam niečo robí šarapatu....ja som tú prvú mala takú, zistili mi ju na preventívke, tiež som nemala žiadne ťažkosti....teraz ich mám a už mi lezú na nervy....a aj manželovi 🙂

momamo
29. nov 2011

Preco ked tu nieco napisem, kazdy ingoruje ...☹ ked clovek potrebuje pokecat, poradit a bude mu lepsie 😒 ☹

eri28
29. nov 2011

@momamo neboj bude lepsie 😉

bubacik5
29. nov 2011

@kikaneu a skusala si Maldion? ten si dost pochvaluju aj ja som ho mavala

kikaneu
29. nov 2011

@bubacik5 neskúšala, mám to od včera, lekáreň som po práci už nestihla, dnes som kúpila Rosalgin a zajtra ráno už idem k lekárke, tak sa spolieham, že už bude dobre...ešte tú jednu noc vydržať

kikaneu
29. nov 2011

@momamo a čo ti to vlastne je? nádcha?

momamo
29. nov 2011

@eri28 dufam ..

momamo
29. nov 2011

@kikaneu hej hej nadcha ... ale uz mi iba voda tecie z nosa .... neznasam too ... ☹

kikaneu
29. nov 2011

@momamo nádcha prejde 🙂 neboj nič a potom bude zase dobre 🙂 nestresuj sa zbytočne 🙂