Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita doktor mi odporučil agnucaston , sú to homeopatiká a vitamí E 200mg, oni by mali sami zmiznúť, ja tam mám také niečo akoby ložisko s veľa malinkymi cystičkami (posledné sono tuším začiatkom tohto roka)
určite pôjdeš na sono, aspoň ak je normálny tak ťa pošle
@lucecita to ma mrzí, hádam to bude neškodné ☹
@nikinka1111 @gelinka75 @purina12345 baby díky, ste zlaté....ja dúfam, že ma dakde pošle, ale aj sa bojím, keď teraz tí lekári štrajkujú. No veď uvidíme...neviem či môj gyndoš má na to prístroje, ale skôr nie ako áno... a som zvedavá či ma pondelok aj pozrie ohľadom tej cysty, bo tam mám ísť koncom decembra...ale atb už nemám, tak možno aj hej...
baby ako je to pri tehu z hlienom a ovu, zena ma ked nema menzes, ja mam uz dnes bielkovy hlien len par dni po menzes, a ten cipok velmi vysoko ani som ho nenahmatala...
@vardzikova sekne ti to viac,ako predtym 😀
ahojte 🙂 tak ja dnes na grafe takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
zajtra idem ku gynekologičke kvôli tej mykóze....och, nech sa jej už zbavím, je to riadna otrava 😠
@kikaneu : ja podobne 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
nech si skoro v poriadku 🙂
Ahojte ... Tak mam taku nadchu ze nestiham nos utierat ...☹ a to som si naozaj myslela ze tento mesiac nam to vyslo .. Som 5DPO a pochybujem ze nieco z toho bude ☹ ☹ to budu Vianoce .. 😢
Babenky, ja som tejprv len 8DC a ovulky sa nemozem dockat, pripada mi to ako vecnost, stale len cakanie. cakam kedy sa mozme snazit, potom stale cakam aky bude vysledok, potom na kramy a stale dookola....keby ten cas aspon rychlejsie ubiehal 😠
Preco ked tu nieco napisem, kazdy ingoruje ...☹ ked clovek potrebuje pokecat, poradit a bude mu lepsie 😒 ☹

@gelinka75 ešte práveže nie, tak neviem či ma teraz pošle...ale asi áno, že? len bohvie koľko budem naň čakať...som si myslela, že keď zavolám sestričke a poviem jej, že som si nahmatala hrčku v prsníku povie, aby som hneď ráno prišla...a ona, že nemá voľný termín, až pondelok ráno....tak musím čakať... 😢