Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova awooooj.....pekný dník......konečne piatok...ja sa teším na veekend..a ty do práce 😀
@mata_ba ahoj....tak ako dnes....teplotka sa drží???...ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e v pondelok by mala mrcha prísť...ak nie skôr
@mattuliatko30 ja sa tešim do prace maš pravdu po troch mesiacoch doma 😖 😀
@vavenecka ahoj mojka, aj teba postihla tá červená milá pani??? 😝 ja som dnes 5 DC a tiež som to dostala na 27 DC a som bola prekvapená a tiež už deň predtým som mala nejaké malé špinenie, tak som si ešte hovorila, že možno je to dobrý signál a potom bum a bolesti až keď došla, tak som fukla 2 paraleny...tak sme sa nejako zladili tento mesiac 😀 ideš tento mesiac aj testovať cez ovu testy či len merať??? ja dnes kupujem ovu testy a uvidím či niečo uvidím 😠
@lusinda1989 podla kalkulacky na 22.november
@lusinda1989 gratulka ku malej kočke v brušku 😀 😀 😀 najdôležitejšie je že ste zdravé...priala si si viac dievčatko, že???
@bubacik5 no tak to mas iba o dva mesiace neskor ako ja 🙂 ja som mala podla kalkulacky 15.9. ale doktorka mi ho posunula podla sona na 26.9. 🙂
@red_kika a potom keď mi prišla, tak hovorí, že ako je to možné, veď sme keksíkovali a museli vystihnúť ovu a aj tak nič...je smutný, ale ideme ďalej...ochranu nemáme od októbra, ale intenzívne pracujeme od konca novembra, ale tak už sa mohlo šmyknúť od októbra, tak už prešlo 6 mesiacov...vy ako dlho pracujete na malom zázraku???
@su_san dakujem mojka .... no mne to bolo viac menej jedno ale od zaciatku som mala viacmenej tusaka ze to bude dievka a uz som sa na to aj nachystala ze bude dievka preto by ma prekvapilo keby bol chlapcek ... ale cela rodina si priala dievcatko mam totiz kopu deti v rodine ale najmladsie dievca sa narodilo pred 12 rokmi 🙂
@lusinda1989 no ved uvidime ako to mne potom posunie doki 😀 este to nakonec bude v decembri 🙂 takze o darcek mam postarany 😀
@lusinda1989 tak to je super potom, ja som si vždy priala dievčatko, ale teraz budem najšťastnejšia na svete ak sa nám podarí do bruška dostať zdravé bábätko, tak snáď sa na mňa nalepí konečne nejaký tehu vírus 😉
@mattuliatko30 @fifitko25 @bubacik5 @miriamka3 @kikaneu @spula22 @su_san @lusinda1989 ahojky 🙂 tak ja dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba 😅

@majka748 aj tebe pekný dník 🙂