Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ale teplotku mas na 1 😉 a ducha myslis co som mala na ovu teste,ci to "nic" na tehu teste?
@aliaxa no ľahké to nemáš, ale treba hľadať kompromisy,ktoré budú vyhovovať vám obom čo najviac...a momentálne treba pozerať hlavne na bábo,že kde bude mať lepšie podmienky...možno budeš musieť prekusnúť svokrine prílišné snaženie a vnucovanie názorov, nebolo by dobré sa kvôli tomu hádať, ale ak u nich nebudeš šťastná, tak to tiež sa nedá takto dlhodobo vydržať...jasné, že priateľ chce bývať doma, to by chcel každý ak by nemal možnosť vlastného bývania...budem Ti držať pästíky, aby ste to vyriešili k vašej spokojnosti 😉
@purina12345 ahoj moja, ale je tam dúšik 🙂 😉 to je dobre znamenie ked vidím aj tu teplotu 😉 😉 juuuuj tak by som ti to zelala 🙂
@mata_ba ináč ty máš tiež krásnu teplotku 😉
@purina12345
@mata_ba ale ved duchovia sa na teste len tak neobjavili, no nie? 😉 budem na vas na obe cez víkend silno myslieť 😉
@purina12345 ani nevrav 🙂 juuuj,to by bolo..ale nejak sa bojim 😅 takze ty na mojom teste daco vidis? 😕 😅 lebo ja som si myslela,za fatamorgana,ale..ked uz niektore spomenuli,ze daco vidiet je...no neviem....a myslis,ze za den bude daco silniet?ja sa chystam az v pondelok testnut....
@purina12345 no dufam,ze ta moja zajtrajsia bude aspon taka,ako tvoja dnesna 🙂 dufam,ze nebude baaaac ☹
@fifitko25 díky zlatko, no vieš, ty si tiež objavila ducha minulý cyklus a lucinka tiež
@mata_ba @purina12345 baby a kde mate foto testov? aj ja cem vidiet 😝 😀
@mata_ba Maťka, ako bude tak bude, aj tak to neovplyníme, ak klesne tak pôjdeme do toho na ďalší cyklus
ja na svojom vidím iba ak sa veľmi dobre pozriem, keby som pozrela len tak tak si ani nevšimnem že tam niečo je, čiže bieeeeeda a skúsim už zajtra, však ak niečo zosilnie tak to bude dobré znamenie, testík som si odložila pre porovnanie
@gelinka75 ja mam v albume...
@purina12345 ved ano to mas pravdu..ale toto je taka nadej...a nemusela by som do seba pchat clostil a duphaston...a tak..ale aj tak o tom rozhoduje Pan Boh..takze..Boze, prosiiiiiim za nas obe 😉
a ja som ten moj vyhodila,ale vsak mam foto...
@gelinka75 neviem zlatko či tam niečo uvidíš, je to bieda 😀
@purina12345 jasne, ze vidim, slabo, ale je tam 😀 😀
@mata_ba ved aj na spodnom je dusik 😀 😉
@purina12345 vidím čosi, skús zajtra znova, niečo sa tam rysuje 🙂
@gelinka75 skúsim zajtra testnúť a uvidím či niečo bude, včera večer som sa dopila vody, dnes budem piť akôr pred spaním 😀
@su_san no určite skúsim, uvidíme či to je len duch 😀
@mata_ba presne tak moja, nič neboj, všetko má svoj dôvod 😉 držím ti moc palce, však vieš aký asi bol lebo zajtra tiež bude ak bude len dúšik ale iba o niečo silnejší, daj bože 😵
@purina12345 vsak tebe je ovela lepsie vidiet ako mne...
@gelinka75 uplne pidi 😀
@mata_ba no vidíš a to presne si myslím ja o tvojom 😀
@purina12345 ale ja asi este zajtra testovat nebudem...uvidim podla teplotky...a aj ja tebe siiiilnoooo drzim palceky 🙂
@purina12345 ale vsak tvoj som kukla a videla..pri mojom musim hadzat polohy do stran,aby som ho zbadala 😀
@mata_ba tak ja neviem, ja tiež pri svojom hľadám polohy a na tvojom vidím hneď ale vážne 😀 😀 😀
a kedy sa chystáš testovať? teplotka ti kľudne môže trocha klesnúť aj keď si tehu
@mata_ba moja a ešte sa chcem opýtať že čo si mala za testík? myslím značku
@purina12345 na tom spodnom?fakt? 😀 lebo ovu vidim hned,ale pri dolnom tehu hruuuuza 😀 a mala som znacku one step..od lauritky...ale mam v zasobe este dva woman secret....a ty? a chcem vydrzat do pondelku,ale nedela je otazna...a kedze si mi dala chrobaka do hlavy,sobota je ohrozena..ale pockam na teplotu...
@mata_ba no v každom prípade som už zvedavá na tvoj testík, áno myslím spodný testík 😀 ja som mala women secret a ešte mám tri 😀

@mata_ba @spula22 @kikaneu @lucecita @fifitko25 ahojte babuľky, tak grafík asi takto: http://www.fertilityfriend.com/home/purina a testík veľká bieda, je tam veeeeeeeeeeľmi slabučký dúšik, možno ešte slabší ako má Maťka takže neviem, skúsim ráno zasa testnúť a ak nebude silnieť tak dovi dopo uvidíme ďalší cyklus