Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Babenky mam vas vsetky pozdravovat od palculienky 🙂 a ze moc gratuluje uspesnym tehulkam a drzi pastiky vsetkym co snazilkuju 🙂
Krasne ranko vsetkym.
@purina12345 nadhera, srdecne blahozelam, tesim sa s tebou 😀
@mata_ba a ty Matka ako, testla si?
Baby, kedy vie lekar zo sona urcit, ze ste tehotne, v ktorom tyzdni, podla sliznice, vacku, atd...? Dakujem
Babule vstavajte, uz je o hodinu viac 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dobre ranko..v utorok cakam mrchu ☹ www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@fifitko25 gratulujem tak to vyšlo super
@jerryjanka ďakujeme 😉 ešte je to čerstvé ale dufame, že to bude ok 😉
@purina12345 blahoželáááááááám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kandee1201 dobre ranko aj tebe. aj ked sa uz blizime k obedu 😀 😀
baby, co viete o toxoplazmoze a tehotenstve ? nam niekto vcera otravil micinku, este mala 8 mesiacov, ma vnutorne krvacanie, chuda, teraz sme sa vratili od zvelolekara ☹
a este otazka z rana, od kolkeho tt vidi gyndos, ze ste tehotne, nejake priznaky, sliznica, krcok,.....,? Dakujem
@moni1007 ja mam rano teraz som vstala po nocnej 😀
@mata_ba : 😠 😠 😠 to ma velmi mrzi, hlavne ked to vyzeralo tak slubne..tie grafy su niekedy zradne,ja som vzdy mala po ovu krivky pekne a nic :(, az som uz nemala nervy merat,takze ani neviem ako vyzerala krivka vtedy,ked sa zadarilo..
viem,ze to momentalne nie je ktovieake povzbudenie-ale verim,ze raz (a uz coskoro) to pride 🙂
@mata_ba rovnakú? 😕 😕 to ti tá hodina nič neurobila? ja som tiež dnes merala dva krát a v priebehu hodky mi stúpla o 0.3stupňa......ale mne je to tak akurát na veľký prd platné....ťahám anovulák ☹ ☹ ☹ nech už príjde mrcha,mám už clostil 😠 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
@mata_ba mrzi ma to som myslela ze si jasna tehula ked si mala taky pekny grafik ☹

@lucecita nezabudnem 🙂 ani ty nezabudni 🙂 papa