Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 Jejda prepac ... mrzi ma tooo .. 🙂 😀 😀 😀 si v praci ..??
@momamo to sa tu stáva 😀
@nikinka1111 a ty si ako na tom, kolky den si ..??
@momamo 10 DPO a graf sa mi zatiaľ pozdáva 🙂
@nikinka1111 tak teda drzim palce .... Je asi hlupost, ked si nemeriam teplotu, tieto dni to skusit ake je ..??? Ked je stale nizka a dlhodoba rovnaka tak je to na dobrej ceste ...???
@momamo nie. pred ovu je teplota nízka, po ovu stúpa a tesne pred očakávanou mrchou zase klesá. ak je tehu, teplota zostáva hore 🙂 kuk môj graf
@nikinka1111 Krasny graf, teda teraz by sa ti najblizsie dni mala drzat taky ista ako mas dnes hej ...???
@momamo ano cca, ak výraznejšie klesne, príde mrcha 😠 . ja ju nechcem ale mám tušenie že to tak bude
@nikinka1111 kasli na tusaky ..🙂) mysli pozitivne a uvidis ... a na kolky dpo sa uz moze testovat..?? 🙂
niektorý babám vyšiel tehu test pozitívny už na 10DPO. ale všetko závisí od toho, kedy sa vajíčko uhniezdi. niekedy ti mrcha môže meškať a test je ešte stále negatívny. ale odporúča sa testovať až keď ti mešká mrcha. otázne je, kto to má dovtedy vydržať 😀
@alyce ani neviem prv si myslim ze sa nam podarilo a potom niee... Pretoze ma v pondelok chytila riadna nadcha, ale dnes som uz v pohode, len mam strasne dosuchany nos .. Zo 2 dni ma sem tam cudne pobolieva v podbrusku a od nedele do pondelka som mala priesvitny vytok a vcera som si vsimla ze je uz nejaky belsie a hustejsi .. 😒
@nikinka1111 dakujeme a samozrejme ze aj my tebe tak isto ako vsetkym snazilkam ... 🙂 skusim zajtra rano len tak zo zaujimavosti tu teplotu .. 😀
@momamo mńa to začalo veľmi baviť. aspoň viem, že dnes mrchu pravdepodobne nedostanem 😀
@momamo biely, husty. Ale nic z toho nevyvodzujem, lebo ma nebolia vobec prsia a este je velmi skoro na priznaky... Ja pracujem kazde poobedie 2 hodiny, aby som stihala rodinu... Takze teraz lezim v posteli a snazim sa sustredit na pripravu do prace, ale vidis, brusim tu a nic nerobim....
@nikinka1111 dakujem. aj ja ti drzim, nech to vyjde.
@nikinka1111 nhoo poskusam aj ja a uvidim ... Ci ma to chyti aleboo nie ..
@momamo je to dobré aspoň vieš ako sa správajú hormóny, kedy bola ovu a tak 🙂
@nikinka1111 aky krasny graf, prijala by som 😀 😀 mne to zas kleslo 🙄 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@nikinka1111 Nho ked je ovu ,tak to vzdy viem 100%, lebo kazdy cyklus pred ovu chodim k doktorovi, aby sa kukol kedy pride ovu a ci vsetko pracuje ako ma..🙂))
@gelinka75 veď ešte má čas stúpnuť.nejako to len hopká 🙂
@momamo tak na to ja čas ani nemám 🙂 ale to je super.
@nikinka1111 kolko sa snazite ..??
@gelinka75 však máš krásnu teplotku, je nad 37, to je úplne v pohode
ja začínam nový cyklus 🙂

@momamo ja nie, s niekým si si ma pomýlila, myslím že to je @kikaneu 😀