Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo ved tie dni mi letia tak rychlo, ze hned tu bude utorok a uvidi sa. Ja sa vobec netestujem dopredu. Viac menej pred MS citim ze pride. Ale napriklad ked som bola tehotna som mala take silne PMS, ze som kazdu chvilu cakala, ze pride a urobila som si test az ke mi 3 dni meskalo a bola som tehotna. Vidis, u mna je to naopak. Ked niesom, tak nic neboli a ked som tehotna boli vsetko...
@alyce 😀 tak to mas dobre .. ja tiez praveze uz zvyknem citis kedy pride mrcha ale da sa povedat ze mam do nej daleko, a viem ze 2 dni pred tym ako mala prist ma pobolievalo podbrusku a teraz ma stale pobolieva, ale viem ze teraz urcite nepride, to je skoro, tak ja to nechapem .. 😀
@momamo od augusta a vy?
@momamo budeš tehu 🙂
@nikinka1111
@purina12345
dakujem baby, snad mi to este stupne, nato ze nemala byt ovu to vyzera fajn 😀 😉
@nikinka1111 od leta ..🙂
@nikinka1111 Kiez by si mala pravdu ..🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd stále sa z neho vytešujem 🙂
Ahojte snazilky....my sa ideme teraz po laparoskopii snazit, prvy cyklus nam doktor neodporucal a buduci pondelok mam ist na folikulometriu a tak sa strasne bojim ze tam nic nebude a zasa dalsi mesiac len tak cakat s pocitom ze mrcha dorazi 😢 ..snazime sa uz skoro 2,5 roka..nemate niektora skusenost s dorastanim folikulov po LPS?? predtym mi dorastali no aj tak nic z toho nebolo.... 😕
@nikinka1111 fihaaa naozaj to vyzera nadejne ... tesim sa s tebou🙂
@nikinka1111 kráásny grafík, kedy budeš testovať? 🙂
@nikinka1111 super!! tak dneska testuješ s ovu testom?
@carie32 ráno som testla a len slabý duch asi je to blbosť 🙂
@zelovocka chcela by som vydržať do soboty 🙂
@nikinka1111 aj ja si to myslím... veď cez víkend skúsiš normálne tehu test a hotovo, nie? graf sa vyvíja fakt sľubne 😉 že by to vyšlooooo? 🙂
@nikinka1111 ved odfot a daj foto, ked je duch si tehu 😵 😵
@carie32 jasné že už len normálnym 🙂 mám jeden z minulého mesiaca, woomen secret 10, a ak bude aspoň slabá čiarka na nedelu mám cleer blue. 🙂

@alyce sme na tom podobne so snazilkovanim ,,, neboj mysli pozitivne🙂))