Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22
@mata_ba
@fifitko25
@kikaneu ahooojte kocky. ako sa mate? mne je uz lepsie dlhsie som sa nehlasila potrebovala som vypnut na chvilku. ako vidim sa to tu mnozi tehulkami, gratulujeeeeem. No ja som znova na ATB a asi sa nemozeme snaztit o mimi o dlasých 7 tyzdnov :(((( tak pevne rozmyslam ze zmenim pracu, len sa bojim ked ma daju na dobu urcitu ze budem v prdeli ak otehotniem:(
@spula22 no prinajhorsom nebudu..pojdem dalej..ale teraz ma to brucho fest zabolelo 😢 auuuu..to ked teraz nedostanem mrchu,tak to budem fakt verit,ze najskor o 9 mesiacov...au sakris ☹
@zuzanka9999 ahojky,tak zelam skore uzdravenie...a preco 7 tyzdnov???
@purina12345 ahojky...uvidim podla rannej teploty..ale dnes som na doporucenie bab kupila mamatest,tak uvidime,co z toho bude...ale dnes ma taaaaaaak boli mrchovsky brucho ☹ cely den len chodim na wc kontrolovat..a je mi fest bleee ☹ a ty sa mi mas ako,maminka? 😉
@mata_ba mamatest je fajny, tak ja tiež dnes som mala pocit že asi ide, no zatiaľ sa chvala bohu drží v úzadí, dúfam že to aj tak ostane, stále ma štípe moč. rúra tak sa aj bojím, musím veľa piť, a ty ináč máš nádchu? lebo to je jeden z príznakov, vraví sa tomu tehotenská nádcha 😵
@purina12345 bojíš? no našej Zorky by si sa isto nebála, to je také mierumilovné zvieratko, že až 🙂 kuk moj graf moja: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@zuzanka9999 juj mojka, tak to ti prajem skoré uzdravenie 😉
@kikaneu mhhh, škoda že nemeriaš dvojdesatinným, skús len tak zo srandy označiť dnes 36,75
@purina12345 skúsila som a nič to nespravilo...inak už som s tým grafom skúšala kadečo, tak keď bude zajtra aj v stredu vyššia teplota, tak mi ju označí na štvrtok a vtedy asi bola, cítila som takú prudkú bolesť napravo hneď ráno, mala som voľnú hodinu 😉
@purina12345 no mam..rano som mala dost a prskala som ako maca..potom mi to prestalo..potom zase nadcha..zase presla..teraz som zase soplila a zase mam pokoj..neviem,divne...no ale kiezby bola tehu 🙂 kludne by som ju zniesla,co ja inak nadchu nemusim 😵
@anett6212 ja cakam zajtra mrchu..ale zatial to vyzera nadejne 😅
@delideli Keď si mala zápal, už sa ti nevrátil, že? Najviac sa bojím, že stačí ochoriet raz a potom sa to stále vracia. Fakt ťa tak rýchlo poslali do roboty? Doktori sú necitliví :( ja neviem, ale oni už všetko berú ako normálnu vec. A najhoršie je, keď žena príde o bábätko..
Zajtra ráno idem odovzdať moč, tak sa skúsim buď v lekárni po ceste spýtať, či mi môžu vymeniť antibiotika za ine alebo či potrebuju nový recept...a ďakujem, určite nechcem nič riskovať. Tak by sme už chceli bábätko...
@kikaneu mne to tiež vychádza na ten 17DC, neviem čo sa tá teplota tak fláka a ešte keď si mala tú bolesť len to potvrdzuje 😕
@mata_ba ešte si môžeš pozrieť krčok, v tehu je dole a pred mrchou vystupuje vysoko hore
@purina12345 no vcera som skusila a bol uplne dole..skusim aj dnes...vdaka za radu 🙂
@luluapali nechcem ta strasit,ale ja ked som mala zapal moc.ciest, tak sa mi o rok a aj o dalsi priblizne v rovnakom case vratil aj medzitym som pocitovala mierne bolesti,ale tie som stihla zahnat,kym ma to riadne rozbolelo,ale tento rok a ani minuly si musim zaklopat, som ho nemala,ale som si aj riadne davala na seba pozor a brusnicovy caj som preventivne popijala
@zuzanka9999 Ahojky.... To ma mrzí, že si chorá... A Čo sa ti stalo ked si stále na liekoch?
@purina12345 ten pokles bol v nedeľu, vtedy sa menil čas, čiže som spala menej, možno by bol pokles len o jednu desatinku, keby sa čas neposúval....ktovie 🙂 no nevadí, ovu bola a to je hlavné 😉
@luluapali : nastastie sa uz nikdy viac nevratil (a dufam,ze ani nevrati)..odvtedy si davam pozor na pitny rezim a mam doma pre istotu urinal akut,ked sa mi zda,ze ma pichne v mocaku,raz za cas,tak zlupnem jednu tabletku a je dobre.🙂
drzim este raz palce,nech si skoro zdrava a verim,ze aj fazulka sa uz skoro ukaze.. 🙂
@mata_ba Ahoj Mati, často tu neprispievam, ale stále vás čítam 🙂 A ako tak čítam, tak vidím, že sme tento cyklus na tom podobne. Ja som dostala mrchu o den neskôr ako ty a stále nič. Bruško ma veeeľmi mrchovsky bolí a stále len chodím kukať na wc, lebo vždy mám pocit, že už je mrcha tu. Ale namiesto mrchy sa mi objavil výtok a je to dosť. som zvedavá, ako tento cyklus dopadnem 😉 Držím Ti palčeky, graf máš pekný 😉

@spula22 😀 nooo 😀 nemusia byt riadne,len nech su pekne viditelne 🙂 😅