Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli ahoj moja, keď sa do toho pustíte hneď to tam bude, uvidíš 😉
fuuuuuj baby zjedla som dva langoše a chce sa mi s nich grckať 😝
@purina12345 ooo langoše to by som si dala 😀
@vardzikova príď ešte mám jeden 😀
@purina12345 ja langoše nejak nemusím 🙂
@vardzikova ja z toho nemám už žiaden stres, neviem prečo, ale tak to cítim, že nič to so mnou nerobí....a sú len dve možnosti 🙂 bude bábo, alebo bude bábo neskôr 😉
@mistisa ahoj moja. No ja som stastna mrchana konecne dosla po Ma po 5 tyzdnoch a 4 dnoch v sobotu, takze dnes som 4 DC 😀. Je pravda, ze som tu uz nie tak casto , sem tam nakuknem. Uz sa neviem dockat snazilkovanua 🙂. A ty ako sa mas? co nove ?
@svintekova no mojka tak potom sup sup do toho 🙂 no ja nic moc.stvrtok idem na prijem do BA do ruzinova na laparku tak mam trocha stresa 😅 ale tak snad to bude dobre.a uz nech je potom nech sa mozme snazilkovat dalej 🙂 🙂 to nas dost brzdilo teraz ☹ a inak nic nove dostala som vyvolavacku aby mrchana dosla do laparky nastastie dosla uz mam aj po nej a stvrtok horsa na prijem a piatok laparka a sobotka domkov 🙂
@kikaneu ahooj...tak vies ako sa tie teploty s nami zahravaju 😀 ...inak aj ten casovy posun urcite robi svoje...teplotky by mali byt podla mna teraz o 0,1 vyssie takze mozno by ti skor oznacil ovulku...ale hlavne,ze si ju citila ty a hlavne,ze ste ju aj pekne vyuzili 😀 teraz sa budem modlit za teba,lebo ja uz som jasna: 😖 http://www.fertilityfriend.com/home/39d62f
@mistisa budem na teba mysliet a drzat palce. Neboj vsetko dopadne dobre. Drzim palce😉
@pacica ahoj, tak to sme dve. Ja mám problémy od včera a tiez som nechcela ATB. Ale dnes mi bolo az zle od bolesti. Bolelo ma celé podbruško ako keby som mala mrchu, bolo mi na odpadnutie, zima/teplo. Pospala som si tri hodiny a je mi lepsie. Od včera teda ležím pod dekou, pozerám filmy. A liečim sa tak, že pijem litre urologickeho caju, vodu a manžel mi večer prinesie nejake brusnicové vitamíny - zo mi poradili baby tu na fóre. Tak som zvedava, kedy to prejde. A hlavne šéfovi chýbam :( hádam vo štvrtok bude lepšie a ja budem môcť do prace. Ja to mám po prvýkrát :( je to peklo..
@svintekova dakujem moja aj ja tomu verim 🙂 len troska mam stres kedze som nikdy v nemocnici nebola idem do neznama a doslova bo nebudem ani v trencine ale v keli od rodiny 120 km.v blave ☹ ale v pohodke je to len na dva dni 🙂
@mel84 : presne tak..nie je to lahke, aj ja kazdu chvilku stretavam tehulky,sidlisko je plne mamiciek s kocikmi..ale asi ma trosku dostal aj mail od kamosky- pisala mi o spolocnej znamej,ktora je na rizikovom..otehotneli sme priblizne v rovnakom case..tym,ze ona ma dost problemy,tak jej kamoska nepovedala,ze som o babatko prisla,ked sa na mna pyta,tak jej stale vravi,ze vsetko je ok, lebo na nu chce brat ohlad,co je samozrejme spravne..ale nejak kamoske asi uplne nedoslo,ze ked mi kazdu chvilu pise ako sa ta znama ma (pritom to je naozaj len znama nie moja kamoska,takze ja sa na nu nevypytujem),ze budu mat dievcatko a podobne,tak ze na mna velky ohlad neberie,co mi prislo tak nejak luto..
@mistisa a co laparku robia len v blave?
@franzziska nie nie aj v trencine aj vsade ale chodim do gin fivu v blave a ten doktor co ma tam lieci ten mi povedal ze ked liecia oni tak oni si aj laparku robia.tak preto ☹ ale zas je to dobre ze jeden doktor ma aj lieci aj zoperuje a aj bude liecit kym budem tehulka.bude vediet co operoval co tam bolo a nachysta si ma na liecbu 🙂 preto 🙂
@mistisa aha a co si nezacala sa liecit doma?
ozaj takze taketo ukony robia normalne v krajskych nemocniciach??? aj to IUI atd?
@purina12345 a mne si neposlala ? po dakom holubovi si mohla 🙂 aj so smotankou a syrom 🙂 mnaaaaam
@franzziska no ja som zacala ale nikto nemal snahu tu v trencine postupit dalej.hm.furt ma len dopoval clostylom aj ked videl ze to vobec nepomaha a vobec neriesil nic dalej.no co viem tak tu v cegyse v trencine robia aj IUI 🙂 zevraj aspon neviem na sto pro 🙂 no tak sme sa s mm nastvali a isli do BA a behom troch navstev v BA mi zistili co mi je a riesi sa to hned 🙂 😉 😉 😉
@kikaneu @purina12345 @vardzikova prekvapenieeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som späť 😀 😀 😀
@mata_ba ahojky no velka gratulkaaaaaaaaaaaaaaa 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 uz som sa tesila z prace domov ze uvidim ako si dopadla a verila som 😵

@delideli moja, netráp sa, to ti neprospieva, neboj, určite sa vám to podarí veľmi skoro (mám také tušenie) 😉