Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dijusa jasné, že aj ja som mala, bolo to príšerné, som rada, že to prešlo 🙂 inak aký si mala deň? ja hrozný 😠 ale už je dobre, už som domka a graf mám takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@lucecita au, tak dúfam, že čoskoro prestane.... mňa túto noc bolelo bruško, zle som spala, teraz cez deň je to lepšie... mám nerv,zajtra idem na sono vyšetrenie a trošku sa bojím, čo tam doktor uvidí, či je to v poriadku, či rastie... pri našom "šťastí" sa môže vysrstiť kadečo... som nesvoja 😒 😒
@lucecita čau kočka, ďakujem za energiu, no nakoniec mi ten pán volal a preložil stretnutie na piatok o pol druhej, že dnes musí súrne odcestovať 😉 tak som bola s kolegyňou na káve a vymetali sme obchody, ona si kúpila jarný kabátik a j aformu na muffiny 🙂 a ty ako? dobre? kuk graf môj: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 😀
@fifitko25 no veru spolieham na to 🙂 a tak budu baby nejake na izbe.ono je toto najhorsie uz ked tam budem bude dobre 🙂 este ked bude mm odchadzat mi bude luto a smutno ale potom sa snad dostanem do normalu 🙂 ved hovorim nech za mnou ani nejdu v piatok len by som sa rozcitila a bolo by mi smutno ze nejdem s nimi domov.a v sobotu uz idu pre mna tak uz bude dobre 🙂
@kikaneu avoooj, no tedaa, a ja na teba myslím jak blázon 😀 ale nevadí, budem aj piatok 😉 tak ideš piecť muffinky? dala by som si ráno k čajíku 😎 ja celkom obstojne, bola som ráno u dokiho, zobral ma hneď ako som mu volala, len skonštatoval, že všetko dopadlo tak ako si myslel a bol prekvapený, že to tak rýchlo prebehlo 😀 😀 😀 16.4. idem na kontrolu, dovtedy PN a potom už do práce, tak sa aj teším...ale prešla som pol Púchova kým som sa k nemu dostala a dosť to bolelo, som prišla zadýchaná jak totok 😀 t 😀 ak ale doma som si ľahla a čítala knihu a už je fajn 🙂 a ty už máš za sebou aj ovu? no tedaaaa, a akýsi pokles, žeby to bolo uhniezdenie? veď uvidíme neskôr 😀 a koľko sexu tam máte, ste sa akosi rozbehli, až to deti nepreženete 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 nijeeee, nemysli na také veci, všetko bude ako má byť...je to v poriadku a ja mám pravdu, oki? tak hlavu hore a myslieť na pozitívne veci...
@lucecita no moja, nepreháňaj to s tým myslením, nech ti hlávka nevybuchne 😉 ale ešte raz vďaka 🙂 och, to si sa musela toľko nachodiť? ešte už oddychuješ a už nič nerob, dobre? jasné, už mám 6DPO 😀 ako to letí 🙂 a ja myslím, že uhniezdenie to určite nebolo, veď sa uhniezďuje na 5-10 DPO a nie 3 😝 😀 to sa ti zdá veľa? lebo mne nie 🙂 ty, vianočka bola perfektná 🙂 a teraz idem robiť špenátovú polievku a na druhé ešte neviem či zeleninové rizoto alebo nejaké cestoviny, spýtam sa manžela, že načo má chuť 🙂
@lucecita no to je iný doktor, nie môj 😅 asi ho totiž vymením, nieže by som nebola spokojná, práve naopak, staral sa o mňa dobre, ale je dosť drahý a vraj vystavenie tehu knižky u neho je 200 Eur 😖 no a ešte zakaždým poplatok za sono 15 Eur... atď... tento druhý doktor je náš známy, teda skôr manželov, ja som ho ešte nevidela 🙂 mm pre neho a iného doktora robí jednu službu za dosť dobrú cenu, tak by sa na revanž o mňa postaral... zajtra sa máme stretnúť a porozprávať....
@kikaneu nebooooj, vy ste na mňa mysleli viac, tak vám to teraz musím vrátiť 😉 nooo, je v strede mesta a ja bývam skoro na koci mesta, tak si to vieš predstaviť...inokedy som tam do 10 minút, teraz som šla viac ako 20...jooooj, to teda bolo, atrakcia v meste som bola 😀 😀 😀 nič už nerobím a len oddychujem, mám na to nárok a mm by sa hneval, keby som dačo robila, takže aj od neho mám naordinovaný pokoj 😀 to nevadí, že vtedy, ty sa môžeš aj skôr uhniezdiť, sme predsa výnimky, nie? 😀 😀 😀 sa ti nejak vypeká a vyvára v novej kuchyni, nech ti to dlho vydrží 😉 rizoto by som si aj ja dala, ale s mäskom 😀
@lucecita no áno, platím dosť, starostlivosť mám dobrú, ale je to príliš drahé ☹ som sa akurát včera zamýšľala, že koľko som tam už nechala peňazí... a teraz budeme potrebovať každé euro, ak budeme traja.... tiež mi príde tá suma za knižku nehorázna, to už je veľa, vraj je v tom celá starostlivosť do pôrodu, ale isto do toho nespadajú všetky vyšetrenia... tak preto to riešim

@mistisa neboj sa ubehnú ani nebudeš vedieť ako 😉