icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
28. mar 2012

@mistisa neboj sa ubehnú ani nebudeš vedieť ako 😉

kikaneu
28. mar 2012

@dijusa jasné, že aj ja som mala, bolo to príšerné, som rada, že to prešlo 🙂 inak aký si mala deň? ja hrozný 😠 ale už je dobre, už som domka a graf mám takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

fifitko25
28. mar 2012

@lucecita au, tak dúfam, že čoskoro prestane.... mňa túto noc bolelo bruško, zle som spala, teraz cez deň je to lepšie... mám nerv,zajtra idem na sono vyšetrenie a trošku sa bojím, čo tam doktor uvidí, či je to v poriadku, či rastie... pri našom "šťastí" sa môže vysrstiť kadečo... som nesvoja 😒 😒

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita čau kočka, ďakujem za energiu, no nakoniec mi ten pán volal a preložil stretnutie na piatok o pol druhej, že dnes musí súrne odcestovať 😉 tak som bola s kolegyňou na káve a vymetali sme obchody, ona si kúpila jarný kabátik a j aformu na muffiny 🙂 a ty ako? dobre? kuk graf môj: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 😀

zujka2
28. mar 2012

@mistisa moja dnes som 10 ty deň. no ja ti neviem nech už dôjde alebo nedôjde. som rezignovala na ňu. brucho bolí hrozne. test som robila, negatívny. TO ZVLÁDNEŠ!!!!! držím palce!!

zujka2
28. mar 2012

@fifitko25 Zuzlik, neboj. všetko bude OK! zajtra vysielam všetky pozitívne signály 😉

mistisa
28. mar 2012

@fifitko25 no veru spolieham na to 🙂 a tak budu baby nejake na izbe.ono je toto najhorsie uz ked tam budem bude dobre 🙂 este ked bude mm odchadzat mi bude luto a smutno ale potom sa snad dostanem do normalu 🙂 ved hovorim nech za mnou ani nejdu v piatok len by som sa rozcitila a bolo by mi smutno ze nejdem s nimi domov.a v sobotu uz idu pre mna tak uz bude dobre 🙂

mistisa
28. mar 2012

@zujka2 mojka no drzim palce aby ti mrcha dosla nech sa ti to zbytocne neposuva 🙂 potom ti napisem co ta caka ked sa dam do normalu 🙂 okik? dakujem mojko 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@zujka2 ďakujem, si zlatá, budem to potrebovať... neviem, prečo sa tak bojím....

zujka2
28. mar 2012

@mistisa áno, napíš mi. ja sa budem báť za teba a ty buď v pohodičke

zujka2
28. mar 2012

@fifitko25 je to prirodzené. čakala si na to bábätko, tak teraz si v strese. Viem, že to nie je ľahké to čakanie, ale ani sa nenazdáš a budeš už stresovať s kočíkom 😉

lucecita
28. mar 2012

@kikaneu avoooj, no tedaa, a ja na teba myslím jak blázon 😀 ale nevadí, budem aj piatok 😉 tak ideš piecť muffinky? dala by som si ráno k čajíku 😎 ja celkom obstojne, bola som ráno u dokiho, zobral ma hneď ako som mu volala, len skonštatoval, že všetko dopadlo tak ako si myslel a bol prekvapený, že to tak rýchlo prebehlo 😀 😀 😀 16.4. idem na kontrolu, dovtedy PN a potom už do práce, tak sa aj teším...ale prešla som pol Púchova kým som sa k nemu dostala a dosť to bolelo, som prišla zadýchaná jak totok 😀 t 😀 ak ale doma som si ľahla a čítala knihu a už je fajn 🙂 a ty už máš za sebou aj ovu? no tedaaaa, a akýsi pokles, žeby to bolo uhniezdenie? veď uvidíme neskôr 😀 a koľko sexu tam máte, ste sa akosi rozbehli, až to deti nepreženete 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 nijeeee, nemysli na také veci, všetko bude ako má byť...je to v poriadku a ja mám pravdu, oki? tak hlavu hore a myslieť na pozitívne veci...

pacica
Odpoveď bola odstránená
fifitko25
28. mar 2012

@zujka2 predpokladám, že až do nejakého 15tt budem ako na ihlách, či sa to dobre vyvíja 😅 😅 vieš, je to všetko až príliš krásne, že to vyšlo a my máme také šťastie, že keď sa darí, tak potom príde niečo, čo to šťastie pokazí... nechcem, aby to bolo aj v tomto prípade...

fifitko25
28. mar 2012

@lucecita rozkaz šéfe 😎

fifitko25
28. mar 2012

@pacica to bude asi najlepšie, radšej nič nepodceňuj, aby ti to potom neskôr neublížilo 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
zujka2
28. mar 2012

@fifitko25 neboj nebude. raz sa tá smola musela zlomiť. a to práve v tomto. pozdravujem fazuľku, nech sa pekne drží a dohováram jej aby ťa neplašila 🙂

lucecita
28. mar 2012

@fifitko25 a o koľkej ideš, až na teba myslím? pretože mne nejaké tie myslenia na mňa v minulých dňoch mooooooooc pomohli 😉

fifitko25
28. mar 2012

@lucecita o 16tej až a ďakujem už teraz za pozitívnu energiu 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
lucecita
28. mar 2012

@fifitko25 aaaaaaaaaž? to tvoj doki tak dlho pracuje? no tedaaaaaaaa 😅 😅 😅 😅 😅

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita no moja, nepreháňaj to s tým myslením, nech ti hlávka nevybuchne 😉 ale ešte raz vďaka 🙂 och, to si sa musela toľko nachodiť? ešte už oddychuješ a už nič nerob, dobre? jasné, už mám 6DPO 😀 ako to letí 🙂 a ja myslím, že uhniezdenie to určite nebolo, veď sa uhniezďuje na 5-10 DPO a nie 3 😝 😀 to sa ti zdá veľa? lebo mne nie 🙂 ty, vianočka bola perfektná 🙂 a teraz idem robiť špenátovú polievku a na druhé ešte neviem či zeleninové rizoto alebo nejaké cestoviny, spýtam sa manžela, že načo má chuť 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@lucecita no to je iný doktor, nie môj 😅 asi ho totiž vymením, nieže by som nebola spokojná, práve naopak, staral sa o mňa dobre, ale je dosť drahý a vraj vystavenie tehu knižky u neho je 200 Eur 😖 no a ešte zakaždým poplatok za sono 15 Eur... atď... tento druhý doktor je náš známy, teda skôr manželov, ja som ho ešte nevidela 🙂 mm pre neho a iného doktora robí jednu službu za dosť dobrú cenu, tak by sa na revanž o mňa postaral... zajtra sa máme stretnúť a porozprávať....

pacica
Odpoveď bola odstránená
lucecita
28. mar 2012

@kikaneu nebooooj, vy ste na mňa mysleli viac, tak vám to teraz musím vrátiť 😉 nooo, je v strede mesta a ja bývam skoro na koci mesta, tak si to vieš predstaviť...inokedy som tam do 10 minút, teraz som šla viac ako 20...jooooj, to teda bolo, atrakcia v meste som bola 😀 😀 😀 nič už nerobím a len oddychujem, mám na to nárok a mm by sa hneval, keby som dačo robila, takže aj od neho mám naordinovaný pokoj 😀 to nevadí, že vtedy, ty sa môžeš aj skôr uhniezdiť, sme predsa výnimky, nie? 😀 😀 😀 sa ti nejak vypeká a vyvára v novej kuchyni, nech ti to dlho vydrží 😉 rizoto by som si aj ja dala, ale s mäskom 😀

lucecita
28. mar 2012

@fifitko25 ty takto platíš u gyndoša? to čo máš za dokiho? ja mám súkromného a neplatila som u neho nič...to je už o čom, že za tehu knižku 200 ečiek? to kde sme?

delideli
28. mar 2012

@mata_ba : vela bab pisalo,ze boli nafuknute uz tak skoro,takze je to uplne normalne..len pekne urob brusku miesto,nech ma pohodlie 🙂 🙂

delideli
28. mar 2012

@mel84 : dakujem 🙂 dufam,ze ano a ze coskoro budeme mat uz dovod na radost 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@lucecita no áno, platím dosť, starostlivosť mám dobrú, ale je to príliš drahé ☹ som sa akurát včera zamýšľala, že koľko som tam už nechala peňazí... a teraz budeme potrebovať každé euro, ak budeme traja.... tiež mi príde tá suma za knižku nehorázna, to už je veľa, vraj je v tom celá starostlivosť do pôrodu, ale isto do toho nespadajú všetky vyšetrenia... tak preto to riešim