icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
28. mar 2012

@mel84 a ja zas v práci skoro vôbec a dozadu nečítam, na to nemám čas 😉

mel84
28. mar 2012

@lucecita ja som nebola nastastie na kyrete, telo pekne zareagovalo a vsetko slo von, takze som sa prinutila aspon na jednu mrchu pockat, a myslim ze dlhsie ani nema zmysel..

delideli
28. mar 2012

jaj, babulky ja uz nie som v obraze vobec,tak poslednych 500-600 stran 🙂 vas sa ani neda stihat 🙂
ale uz by som sa taaak pridala k snazilkam ze az 🙂
@mel84 : vy sa budete snazilkovat uz po prvej mrche? (inak aj mna to mrzi :(, verim,ze uz veeelmi skoro bude zase dobre)

lucecita
28. mar 2012

@kikaneu no šak uvidíme mojka, ale dúfam, že pri teba mám fakt pravdu 😉
@mel84 jaaaaj, tak ty si mala v tom nešťastí aspoň takéto šťastie 😉 tak nech sa to podarí hneď ako bude možné

delideli
28. mar 2012

@mel84 : akurat citam,ze si nebola na kyrete,co je super, to sa (aspon myslim)maternicka zotavi ovela rychlejsie..ja som bola (lebo som nevedela,ze sa da aj inak..) a pri prvej mrche bolo vidiet,ze este nie je v poriadku,lebo som krvacala a krvacala..ale dufam,ze sa uz pekne zahojila a bude pekne nachystana na fazulku 🙂

mel84
28. mar 2012

@kikaneu hej🙂 sak to sa neda, ja uz aj rano som pomenej, sem tam nieco mudre napisem 😀 .. pozerala som tvoj grafik, este aj ta ovulka mi presne ako tebe naskocila 😉 Tak dufam ze ste sa snazili aj za nas 😀

mel84
28. mar 2012

@lucecita mala no, ved mi az slzy vyskocili ked som bola na kontrolne sono a vsetko OK, maternica pekne stiahnuta..a najma u mna to sposobila jednoznacne chripka, takze to je dalsi dovod preco necakat..

mel84
28. mar 2012

@delideli urcite sa zahojila, telo a priroda uzasne funguje a este je aj k tomu pohnojena, takze to pojde rychlejsie 😉 .. Vies ti lekari su magori.. Ked chce ist zena na potrat, tak ju prehovaraju ci si to babo nenecha, ze je to nebezpecne, ale ked je to spontanny potrat tak ta nenechaju vykrvacat ale poslu rovno na kyret a vtedy to uz nebezpecne neni ze?

mel84
28. mar 2012

@delideli a dlho ste sa snazili?

delideli
28. mar 2012

@mel84 : to hej, ani ja velmi tieto suvislosti a postupy nechapem (a to som tiez lekarka- bohuzial 🙂),ale do gynekologie sa prd rozumiem- a uplne s tebou suhlasim-jeden vacsi magor ako druhy- a mne sa da verit,mam to z prvej ruky 🙂)
my sme sa snazili 4 mesiace a vy?

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita no uvidíme 🙂 potešilo by, ale aj keď nebude, tak nevadí 😉
@mel84 hej ? tak paráda 🙂 až tak veľa sme toho nenasnažili, takže ja tomu veľmi neverím 😉

lucecita
28. mar 2012

@kikaneu ja viem, že áno mojka...ale tak uvidíme...a kedy nemá prísť? dneska je mi na hovno, akosi na grc a to len teraz večer a mm ešte neni doma 😠
@mel84 sakra aj s chrípkou 😠

mel84
28. mar 2012

@delideli 😀 😀 😀 joooj tak dufam ze som ta neurazila 😉 no ja mam svokru lekarku, ona je super odbornicka ale v prvom rade dava priestor prirodnym veciam az potom medicine ako takej.takze zavisi.. ale na tej gynde to ide ako na pase,nikto sa s tebou nebavi, neda ti moznosti...ale to je na dlho debata a nechcem sa nervnit 😀 .my tiez 4 mesiace 😀 😀 tak to bude teraz rychle ze?;)

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita tak budúci týždeň utorok alebo streda, dúfam, že skôr to nebude, inak by bola krátka luteálka....juj mojka....a manžel je kde?

mel84
28. mar 2012

@lucecita co ti poviem.. asi 5 krat za zivot som mala horucku.. a prave ked sa zadarilo..... asi to tak malo byt alebo neviem a inak aj ja som dnes vecer slamena vdova 😒

delideli
28. mar 2012

@mel84 : to urcite nie,ja si myslim uplne to iste 🙂ved som si aj nadavala,ze som taka blba a vobec som nevedela ake su moznosti pri MA,ze to ide aj prirodzene..to som sa dozvedela az tu od bab..to vies, na skole nas to neucili a inak som nemala dovod ani chut hladat si o tom info ,no a ked sa to stalo,zbehlo sa to tak rychlo,ze som vlastne z ambulancie,kde som sa to dozvedela,sla rovno na prijem a potom v ten isty den na zakrok..:(
ja dufam,ze teraz to bude superrychle 🙂budem vam drzat palceky a dufam,ze o mesiac sa k vam pridame 🙂

lucecita
28. mar 2012

@kikaneu na služobke na Morave ☹ ale vraj je už niekde blízko.... ja mám dostať pondelok, tak dúfam, že aj príde ako má 😀
@mel84 sakra, tak to aká smola práve teraz...ale ako píšeš, muselo to tak byť...ja už dúfam, že dlho nie, lebo mi nie je najlepšie a tvoj je kde? môj na služobke

mel84
28. mar 2012

@lucecita moj isiel na nejake scifi s kamosom do kina, lebo to ja nemusim, oni si tak zvyknu ist raz za pol roka na take kravinky 🙂 a som myslela ze budem dlhsie v praci, tak som ho pustila..

lucecita
28. mar 2012

@mel84 @kikaneu babenky, nie je mi fakt dobre, idem si ľahnúť...pokecáme zajtra...pekný večer, sladké sny a úspešný štart do nového dňa 😉

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita no, tak sa ho dočkáš čoskoro 🙂 prajem ti to, nech si nedáva načas a dorazí 😉

lucecita
28. mar 2012

@mel84 no pekne 😀 tak on si užíva takto? offujem sa, papa 😉 😉
@kikaneu už volal, príde do 10 minút...chvalabohu 😉 a ja prajem tebe nech nedorazí 😉 ale ako píšeš, nech sa stane čo sa má stať a bude tak ako nebolo 😀 offujem sa, papa

mel84
28. mar 2012

@delideli no ja som mala stastie v nestasti.. Som zle pochopila lekara tak som dosla az ked mi uz skoncilo krvacanie a sono bolo OK, ziadne zostatky.. Kebyze dojdem skor tak rovnaky proces ako u teba..aj ja Vam drzim palceky, ale myslim ze neni o com.. Najma musis byt este silna pri tom cakani na snazenie..a potom sup a je to 😉

mel84
28. mar 2012

@lucecita
@kikaneu
@delideli aj ja idem kocky, lebo este som nic nespravila a o chvioku dojde mm..pekny vecer , cmuuuk 😉

mistisa
28. mar 2012

no koceny idem ja do vane keby bol nahodou na prijimacej ambulancii doktor chachacha 😀 😀 😀 pojdem si potom lazkat asi tak lahko nezaspim tak nech aspon lezim.tak sa majte krasne a v piatok dam isto info.drzte paste a myslite na mna papa 😉 😉 😉 😉 😉 a bru noc vsetkym 🙂

dijusa
28. mar 2012

@e.l.i fuha tak to musis mat riadne tazke na psychiku...ja som vcera tak vyzerala...normalne som sa bala o seba,ze sa pomätiem a daju ma do blazinca 😀 ale dnes dosla mrcha a ja v skvelej nalade cely den,takze som si to vcera odrevala aj za dnesok 😀

dijusa
28. mar 2012

@kikaneu ja zas dnes skvely den aj napriek tomu,ze mrcha dosla..jej ako krasne ti vyznacil ovulku 😀 a ty si uz dnes vlastne 6dpo 😲 ved ja som tam nedavno bola 😀 ako to rychlo leti...

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita 🙂 si zlatá, moja 🙂 dobrú noc, vidíme sa zajtra podvečer 🙂

kikaneu
28. mar 2012

@mel84 dobrú noc aj tebe 🙂

kikaneu
28. mar 2012

@dijusa takže došla? no tak čo už narobíme, ale veď o chvíľu skončí a bude zas snažilkovací čas 😉 nooo, mne to letí 😀 ja som vedela, že ju takto označí 😉

delideli
28. mar 2012

@mel84 a ostatne : dobru vsetkym 🙂