Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mel84 : akurat citam,ze si nebola na kyrete,co je super, to sa (aspon myslim)maternicka zotavi ovela rychlejsie..ja som bola (lebo som nevedela,ze sa da aj inak..) a pri prvej mrche bolo vidiet,ze este nie je v poriadku,lebo som krvacala a krvacala..ale dufam,ze sa uz pekne zahojila a bude pekne nachystana na fazulku 🙂
@delideli urcite sa zahojila, telo a priroda uzasne funguje a este je aj k tomu pohnojena, takze to pojde rychlejsie 😉 .. Vies ti lekari su magori.. Ked chce ist zena na potrat, tak ju prehovaraju ci si to babo nenecha, ze je to nebezpecne, ale ked je to spontanny potrat tak ta nenechaju vykrvacat ale poslu rovno na kyret a vtedy to uz nebezpecne neni ze?
@delideli 😀 😀 😀 joooj tak dufam ze som ta neurazila 😉 no ja mam svokru lekarku, ona je super odbornicka ale v prvom rade dava priestor prirodnym veciam az potom medicine ako takej.takze zavisi.. ale na tej gynde to ide ako na pase,nikto sa s tebou nebavi, neda ti moznosti...ale to je na dlho debata a nechcem sa nervnit 😀 .my tiez 4 mesiace 😀 😀 tak to bude teraz rychle ze?;)
@mel84 : to urcite nie,ja si myslim uplne to iste 🙂ved som si aj nadavala,ze som taka blba a vobec som nevedela ake su moznosti pri MA,ze to ide aj prirodzene..to som sa dozvedela az tu od bab..to vies, na skole nas to neucili a inak som nemala dovod ani chut hladat si o tom info ,no a ked sa to stalo,zbehlo sa to tak rychlo,ze som vlastne z ambulancie,kde som sa to dozvedela,sla rovno na prijem a potom v ten isty den na zakrok..:(
ja dufam,ze teraz to bude superrychle 🙂budem vam drzat palceky a dufam,ze o mesiac sa k vam pridame 🙂
@delideli no ja som mala stastie v nestasti.. Som zle pochopila lekara tak som dosla az ked mi uz skoncilo krvacanie a sono bolo OK, ziadne zostatky.. Kebyze dojdem skor tak rovnaky proces ako u teba..aj ja Vam drzim palceky, ale myslim ze neni o com.. Najma musis byt este silna pri tom cakani na snazenie..a potom sup a je to 😉
no koceny idem ja do vane keby bol nahodou na prijimacej ambulancii doktor chachacha 😀 😀 😀 pojdem si potom lazkat asi tak lahko nezaspim tak nech aspon lezim.tak sa majte krasne a v piatok dam isto info.drzte paste a myslite na mna papa 😉 😉 😉 😉 😉 a bru noc vsetkym 🙂

@mel84 a ja zas v práci skoro vôbec a dozadu nečítam, na to nemám čas 😉