Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli ahoj, pises ze po kyretazi sa tazsie hoji maternica? ja som tiez bola ale krvacala som maximalne 3 dni a nemam ziadne bolesti, a to presli len tri tyzdne, tak neviem ale asi mi pomaha ten alchemilkovi caj co pijem. tiez sa pokusime hned po prvej mrche, no som zvedava ci sa znovu podari na prvy sup 🙂
@sofinka333 : to je len taka moja uvaha,ze ked to odide prirodzene,tak je maternica menej povedzme podrazdena ako po skrabani nastrojmi..neviem,ci to je naozaj tak..asi je to dost individualne..ja som mala mrchu vyrazne silnejsiu nez bezne,ani nie do dlzky ale najma co do sily krvacania prve dva-tri dni..potom uz to bolo ok..ja pijem striedavo gynastan,popradsky zensky (oba obsahuju tiez alhemilku)alebo cistu alchemilku.
drzim palce v snazilkovani,nech sa vam skoro zadari.. 🙂 citala som,ze prvych par mesiacov po byva zena dokonca plodnejsia nez bezne.. 🙂
Dobre ranko dievčence tak dnes je u nas neeeeskutočne škaredo , slnka nikde a zima brrrr 😖
@vardzikova : dobre ranko,u nas to iste,navyse vonku aj hnusne fuci..ale dufam,ze den to nikomu nepokazi 🙂
@delideli 😀 ty maš dnes asi super naladičku .. u mna naladu robi aj to počasie a dnes je škaredo tak aj moja nalada je na bode mrazu 😖
Dobré ránko kočky, som zistila že dufík mi zvyšuje BT,čo teraz? ako budem vedieť,či bola ovu?
@alexandrulienka no dufam ze aspon tebe sa to podarilo a nepride ti ani ,mne sa nejak zda ze odkedy snazilkujeme mi blbne ciklus 😒
@vardzikova dobre ranko nam slnko vychadza ale pokazilo sa mi auto 😠 hned narano 😠
@vardzikova : ja mam dnes volno a nejdem do prace,takze to ubde asi tym 🙂
@anlady : to by nemalo az tak vadit, ten skok po ovu,by sa tam mal objavit aj tak (aspon myslim)
@kandee1201 no vidiš a začalo to tak pekne 😉 a tak sa to pokazilo 😖
@delideli jaaaj ty maš voľno hej ... ja si uživam posledne dni kym pojdem opať od pondelka do prace
@vardzikova : takze sa uz tesis?
@delideli och a ako 😀 ale važne ved to už opať potom nepotrva dlho a budem opať doma takže si to chcem ešte trošku užiť
babenky, preco my vlastne tak strasne tuzime po babatku? pri nicom inom takyto pocit nemame, len pri tomto.
cim tom je? a hlavne, ako tento pocit mozeme utlmit, hlavne ked sa nam nedari 😒
@lusinda1989 nevadi,aspon krvicku nech vezme teda 🙂 a idem k nemu dnes pobede 🙂
dobre ranko zienky moje 🙂
@red_kika no a ja som myslela ze len ja som taka divna 😀 ze od skoly tuzim len po babetku
@kandee1201 urcite niesme same v tomto 😎
len najst toho spravneho chlapa a "presvedcit" ho o tom ze to chce aj on, na to sme si museli pockat par rockov
@mata_ba AHOJ, ako?...robila si si testík??ten digitálny?

@kikaneu dosla,ale dnes to so mnou vobec nic neurobilo..vcera som si to vynahradila za dnesok 😀 ...bola som si vycistit dusicku,tak mi je uzasne 😵 ved jasne,uz teraz sa tesim 🙂 a aj ja som vedela,ze ti ju takto vyznaci..inak preco si mala hrozny den?