icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

dijusa
28. mar 2012

@kikaneu dosla,ale dnes to so mnou vobec nic neurobilo..vcera som si to vynahradila za dnesok 😀 ...bola som si vycistit dusicku,tak mi je uzasne 😵 ved jasne,uz teraz sa tesim 🙂 a aj ja som vedela,ze ti ju takto vyznaci..inak preco si mala hrozny den?

fifitko25
28. mar 2012

@mistisa myslíme na teba, drz sa!!! To zvládneš 😉

sofinka333
28. mar 2012

@delideli ahoj, pises ze po kyretazi sa tazsie hoji maternica? ja som tiez bola ale krvacala som maximalne 3 dni a nemam ziadne bolesti, a to presli len tri tyzdne, tak neviem ale asi mi pomaha ten alchemilkovi caj co pijem. tiez sa pokusime hned po prvej mrche, no som zvedava ci sa znovu podari na prvy sup 🙂

vavenecka
28. mar 2012

@mistisa zlatík,tfuj tfuj,držkaj sa a skoro sa ozvi s dobrými správami 😉

delideli
28. mar 2012

@sofinka333 : to je len taka moja uvaha,ze ked to odide prirodzene,tak je maternica menej povedzme podrazdena ako po skrabani nastrojmi..neviem,ci to je naozaj tak..asi je to dost individualne..ja som mala mrchu vyrazne silnejsiu nez bezne,ani nie do dlzky ale najma co do sily krvacania prve dva-tri dni..potom uz to bolo ok..ja pijem striedavo gynastan,popradsky zensky (oba obsahuju tiez alhemilku)alebo cistu alchemilku.
drzim palce v snazilkovani,nech sa vam skoro zadari.. 🙂 citala som,ze prvych par mesiacov po byva zena dokonca plodnejsia nez bezne.. 🙂

mistisa
28. mar 2012

@vavenecka @fifitko25 dakujem koceny urcite napisem 🙂 😉 😉

vardzikova
29. mar 2012

Dobre ranko dievčence tak dnes je u nas neeeeskutočne škaredo , slnka nikde a zima brrrr 😖

delideli
29. mar 2012

@vardzikova : dobre ranko,u nas to iste,navyse vonku aj hnusne fuci..ale dufam,ze den to nikomu nepokazi 🙂

vardzikova
29. mar 2012

@delideli 😀 ty maš dnes asi super naladičku .. u mna naladu robi aj to počasie a dnes je škaredo tak aj moja nalada je na bode mrazu 😖

anlady
autor
29. mar 2012

Dobré ránko kočky, som zistila že dufík mi zvyšuje BT,čo teraz? ako budem vedieť,či bola ovu?

kandee1201
29. mar 2012

@alexandrulienka no dufam ze aspon tebe sa to podarilo a nepride ti ani ,mne sa nejak zda ze odkedy snazilkujeme mi blbne ciklus 😒

kandee1201
29. mar 2012

@vardzikova dobre ranko nam slnko vychadza ale pokazilo sa mi auto 😠 hned narano 😠

delideli
29. mar 2012

@vardzikova : ja mam dnes volno a nejdem do prace,takze to ubde asi tym 🙂
@anlady : to by nemalo az tak vadit, ten skok po ovu,by sa tam mal objavit aj tak (aspon myslim)

vardzikova
29. mar 2012

@kandee1201 no vidiš a začalo to tak pekne 😉 a tak sa to pokazilo 😖

vardzikova
29. mar 2012

@delideli jaaaj ty maš voľno hej ... ja si uživam posledne dni kym pojdem opať od pondelka do prace

anlady
autor
29. mar 2012

@delideli super ďakujem.už som sa zlakľa...... 😕

delideli
29. mar 2012

@vardzikova : takze sa uz tesis?

vardzikova
29. mar 2012

@delideli och a ako 😀 ale važne ved to už opať potom nepotrva dlho a budem opať doma takže si to chcem ešte trošku užiť

red_kika
29. mar 2012

babenky, preco my vlastne tak strasne tuzime po babatku? pri nicom inom takyto pocit nemame, len pri tomto.
cim tom je? a hlavne, ako tento pocit mozeme utlmit, hlavne ked sa nam nedari 😒

mata_ba
29. mar 2012

@lusinda1989 nevadi,aspon krvicku nech vezme teda 🙂 a idem k nemu dnes pobede 🙂

anlady
autor
29. mar 2012

@red_kika ja ani neviem.Asi si povieš že som šiši,ale ja som taká divná. Keby som nemala v rodine a v partií ľudí čo všetci majú deti,možno ma to ešte ani nenapadne a poviem si,že mám ešte čas aspoň 2 roky.Ale keď majú ostatní,chcem aj ja.......toto je ťažké

red_kika
29. mar 2012

@anlady v nasej rodine praveze nik nema deti (ked neratam vzdialenejsiu rodinu). ja by som bola prva a predsa som uplne na to zafixovana. a to uz od skoly.
to ja som skor ta divna 🙂

mata_ba
29. mar 2012

dobre ranko zienky moje 🙂

mata_ba
29. mar 2012

@red_kika mozno aj preto,ze je to zivy cloviecik 🙂 ostatne veci ti nemozu dat lasku.. 🙂 a mne asi pomohlo to,ze mi doki povedal,ze nedorastaju vajka...tak som vypla,ze zbytocne sa snazim,musime pockat...a vidis..zazraky sa deju 😉

anlady
autor
29. mar 2012

@red_kika proste biologické hodiny 🙂 tomu sa nevyhneš 🙂

kandee1201
29. mar 2012

@red_kika no a ja som myslela ze len ja som taka divna 😀 ze od skoly tuzim len po babetku

red_kika
29. mar 2012

@mata_ba ale pockat do kedy? ked mne lekarka povie ze este nieje dozrete tak aj mi to bude vrtat v hlave ze ci tento den, alebo na dalsi atak...
sa poznam 🙂

red_kika
29. mar 2012

@kandee1201 urcite niesme same v tomto 😎
len najst toho spravneho chlapa a "presvedcit" ho o tom ze to chce aj on, na to sme si museli pockat par rockov

mattuliatko30
29. mar 2012

@mata_ba AHOJ, ako?...robila si si testík??ten digitálny?

mata_ba
29. mar 2012

@red_kika no to ti verim...ale ja som zistila,ze ked som mala pocit,ze ide ovu,pomaly som az nutila draheho na sex a ked nechcel,bola som zla ☹ a teraz som si povedala,ze na to kaslem..a zrazu bol sexik kazdy den...