icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
29. mar 2012

@mata_ba nooooo super tak este krat blahozelaaaam 😀 po akom case sa to vlastne podarilo? 😕

delideli
29. mar 2012

@mata_ba : super,tesim sa a som rada,ze vsetko je ok 🙂a uz sa tesim aj na dalsiu kontrolu, dufam,ze bude aj fotecka 🙂

alexandrulienka
29. mar 2012

@ kandee1201, ach no, je to cudne.. .Dnes zase nic (36DC). Otestujem sa v nedelu rano, to bude 39DC. Ak aj vtedy bude test negativny, tak neviem, mam cakat na mrchu? Ci mam ist k lekarke? 😒 Baby a myslite, ze by som mohla byt aj tak tehu? Napriek 2 negativnym testom?

su_san
29. mar 2012

@vardzikova si písala o tej postielke, tak som chcela vidieť foto 🙂

vardzikova
29. mar 2012

@kandee1201 no jasne ale taketo niečo človeka dokaže vytočiť 😠 mrchana jedna že si neda už konečne pokoj!

vardzikova
29. mar 2012

@su_san jaaj tak moja mam to v albume .. čo sa nam pači tak si pozri 😉

mattuliatko30
29. mar 2012

@vardzikova ajojky...ako sa máš?..čo porábaš?

mattuliatko30
29. mar 2012

@vardzikova nevieš ako dopadla fifitko25 ?? mala ísť na to sono dnes....a ešte nenapísala

dijusa
29. mar 2012

@kikaneu to poznam..tiez som mala take dni aj v skolke aj v skole..pri tych detoch sa neda nic stihnut..niekedy som za cely den nic nevypila,az ked som odchadzala z roboty..uplne vystavena... a dnes ako?

mattuliatko30
29. mar 2012

@mata_ba moja...teším sa....o pár dní bude doktor všetko vidieť..neboj..aj malú fazuľku 🙂))) 😉

kikaneu
29. mar 2012

@franzziska ahoj 🙂 ja celkom fajn, len som dnes mala strašne náročný deň 🙂 a ty ako? 😉

kikaneu
29. mar 2012

@purina12345 ahoj moja 🙂 no potešil ma, keď ju označil na ten 17 DC 🙂 a ako sa máte s fazuľkou? inak, keď ťa bolia kríže, bolia ťa vždy alebo len pri nejakých činnostiach?

kikaneu
29. mar 2012

@lucecita ahoj Lucka, normálne nestíham, bola som po robote ešte na nákup a potom po mňa prišiel manžel a išli sme ešte pozrieť dom po jeho babke 🙂 tak sme domov prišli pred siedmou, jedli sme a ešte som sa bola okúpať 🙂 no teda? už? to sa teda riadne poponáhľali, ale tak uvidíš, či to bude pokračovať 😉 a môj graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
29. mar 2012

@dijusa dnes dlhý deň, ale stihla som základné fyziologické potreby, takže to celkom ušlo, len deti sú už príšerne rozjašené, potrebujeme všetci tie prázdniny 🙂 už to len nejak dokopať 🙂 a ty ako dnes?

kandee1201
29. mar 2012

@vardzikova dufam ze to uz nebude dlha cesta za mimi 😒 cim dlhsie to trva tym ma to viac mrzi 😖

lucecita
29. mar 2012

@kikaneu no pekne, aspoň sa nenudíš 😀 ja celý deň čítam knihu a dokonca ma ani panelák nezaujíma, tak som sa do nej zažrala 😀 no už ani neviem či sú to krámy, teraz je to lepšie, tak neviem a uvidím čo bude v noci a hlavne zajtra...ale podbruško bolí ako pri krámoch...ojha, graf zatiaľ super, ako vždy, ale teraz vidím ten lepší koniec 😉 a ako bolo v práci?

kikaneu
29. mar 2012

@lucecita veru nie, nestíham sa nudiť 🙂 ako sa volá tá kniha? 😉 ďakujem moja.... 😉 necháme sa prekvapiť.....v práci dnes celkom dobre, deťom už niet rady, no nejak tie 4 dni do prázdnin zvládneme a bude pokoj zas 🙂

lucecita
29. mar 2012

@kikaneu jeminóóóóó, šak vy máte stále len prázdniny 😀 😀 😀 😀 😀 toto teraz čítam : Táňa Keleová Vasilková - Túžby...mám rada túto spisovateľku...

delideli
29. mar 2012

ahojte 🙂 dneska mi dorazil pakost.caj z vnate,neviete nahodou ako sa pije?myslim vramci cyklu..

kikaneu
29. mar 2012

@lucecita to je tá najnovšia? músim zohnať 😉 aj my s mamou ju máme rady 🙂 ale kdeže stále, teraz budú 4dňové a potom až letné....to bude katastrofa dočkať sa...a ja mám vtedy dovolenku, nie prázdniny 😉

mistisa
29. mar 2012

@su_san ahojko moje.uz som tu veru.uz som si davala aj tabletku hrozne ma hlava bolela.uz mam druhu varku klistyru za sebou☹ dostala som injekciu strasne stiplavu na riedenie krvi.a teraz dam tabletky a pojdem spat.tak tak mojka.jedla som len polievku a nic viac.☹ tak papa zajtra podam info.😉

lucecita
29. mar 2012

@kikaneu nie, najnovšia sa volá Dva životy a mám aj tú 😀 😀 😀 to mám od kámošky keď som teraz na PN a mám tu 5 kníh od nej...ja viem, že to je dovolenka...a počas tých dvoch mesiacov si vlastne vôbec neni platená či ako to je? to si stále len doma?

kikaneu
29. mar 2012

@lucecita aha 🙂 keď ja teraz nestíham čítať.....musím počkať do leta 🙂 to ešte ani ja neviem, keďže učím prvý rok 🙂 uvidíme, že čo bude v lete 😀

lucecita
29. mar 2012

@kikaneu ja viem, máš toho vyše hlavy 😀 😀 😀 😀 videla som dneska na grafe 😅 no tedaaaa 😨 ja som zabudla, že si akože prváčka 😀 počuj, daj tip na nedeľný obed v rámci mojich možností 😀 nemôžem sa namáhať a dlho stáť, musím ležať 😀

kikaneu
29. mar 2012

@lucecita no ja nechápem čo s tým mojim chlapom je 🙂 ale vieš, čo som ho sprdla, že po ovu je to už jedno, tak na mňa kukal a ovedal, že som mu mala povedať, keď bolo pred ovu....no katastrofa 😀 hm, takže nedeľný obed.....tak najmenej sa stojí, keď dáš spolu do rúry upiecť zemiaky s nejakým mäskom, trebárs kuraťom....niečo na spôsob živánskej 😉

fifitko25
29. mar 2012

Tak dievčatá, uz máme aj srdiecko... Blikalo na monitore, i ked babo ma len 2,5 mm, doki povedal, že je to primerane na 6tt, o 2 týždne idem zas na kontrolu 😉

kikaneu
29. mar 2012

@fifitko25 jéééj, super 🙂 šikovné bábätko 😉

zujka2
29. mar 2012

@fifitko25 super, gratulujeme 🙂

lusinda1989
29. mar 2012

@fifitko25 jeeej zlatiiik gratulujeeeem 🙂 tesim sa dalej tie utz budu len krajsie a krajsie 🙂

fifitko25
29. mar 2012

@kikaneu
@zujka2 tak som sa bala, či to bude ok, doktor sa tak zlozito tvaril... No nakoniec mi ukázal na monitore taky blikacik a vraví aha srdiecko 🙂 aj mm ho videl 🙂