Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ kandee1201, ach no, je to cudne.. .Dnes zase nic (36DC). Otestujem sa v nedelu rano, to bude 39DC. Ak aj vtedy bude test negativny, tak neviem, mam cakat na mrchu? Ci mam ist k lekarke? 😒 Baby a myslite, ze by som mohla byt aj tak tehu? Napriek 2 negativnym testom?
@vardzikova si písala o tej postielke, tak som chcela vidieť foto 🙂
@kandee1201 no jasne ale taketo niečo človeka dokaže vytočiť 😠 mrchana jedna že si neda už konečne pokoj!
@su_san jaaj tak moja mam to v albume .. čo sa nam pači tak si pozri 😉
@vardzikova ajojky...ako sa máš?..čo porábaš?
@vardzikova nevieš ako dopadla fifitko25 ?? mala ísť na to sono dnes....a ešte nenapísala
@mata_ba moja...teším sa....o pár dní bude doktor všetko vidieť..neboj..aj malú fazuľku 🙂))) 😉
@franzziska ahoj 🙂 ja celkom fajn, len som dnes mala strašne náročný deň 🙂 a ty ako? 😉
@purina12345 ahoj moja 🙂 no potešil ma, keď ju označil na ten 17 DC 🙂 a ako sa máte s fazuľkou? inak, keď ťa bolia kríže, bolia ťa vždy alebo len pri nejakých činnostiach?
@lucecita ahoj Lucka, normálne nestíham, bola som po robote ešte na nákup a potom po mňa prišiel manžel a išli sme ešte pozrieť dom po jeho babke 🙂 tak sme domov prišli pred siedmou, jedli sme a ešte som sa bola okúpať 🙂 no teda? už? to sa teda riadne poponáhľali, ale tak uvidíš, či to bude pokračovať 😉 a môj graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@vardzikova dufam ze to uz nebude dlha cesta za mimi 😒 cim dlhsie to trva tym ma to viac mrzi 😖
@kikaneu no pekne, aspoň sa nenudíš 😀 ja celý deň čítam knihu a dokonca ma ani panelák nezaujíma, tak som sa do nej zažrala 😀 no už ani neviem či sú to krámy, teraz je to lepšie, tak neviem a uvidím čo bude v noci a hlavne zajtra...ale podbruško bolí ako pri krámoch...ojha, graf zatiaľ super, ako vždy, ale teraz vidím ten lepší koniec 😉 a ako bolo v práci?
ahojte 🙂 dneska mi dorazil pakost.caj z vnate,neviete nahodou ako sa pije?myslim vramci cyklu..
@su_san ahojko moje.uz som tu veru.uz som si davala aj tabletku hrozne ma hlava bolela.uz mam druhu varku klistyru za sebou☹ dostala som injekciu strasne stiplavu na riedenie krvi.a teraz dam tabletky a pojdem spat.tak tak mojka.jedla som len polievku a nic viac.☹ tak papa zajtra podam info.😉
@lucecita no ja nechápem čo s tým mojim chlapom je 🙂 ale vieš, čo som ho sprdla, že po ovu je to už jedno, tak na mňa kukal a ovedal, že som mu mala povedať, keď bolo pred ovu....no katastrofa 😀 hm, takže nedeľný obed.....tak najmenej sa stojí, keď dáš spolu do rúry upiecť zemiaky s nejakým mäskom, trebárs kuraťom....niečo na spôsob živánskej 😉
Tak dievčatá, uz máme aj srdiecko... Blikalo na monitore, i ked babo ma len 2,5 mm, doki povedal, že je to primerane na 6tt, o 2 týždne idem zas na kontrolu 😉
@fifitko25 jeeej zlatiiik gratulujeeeem 🙂 tesim sa dalej tie utz budu len krajsie a krajsie 🙂

@mata_ba nooooo super tak este krat blahozelaaaam 😀 po akom case sa to vlastne podarilo? 😕