Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Babulky pozrite asi ma klepne,mám toto brať za smerodajné? keďže dufík mi zvyšuje teploty? alebo je to ok a stopol mi duphík?
http://www.fertilityfriend.com/home/3a895d
@fifitko25 supeeeer....že už malinkému aj srdiečko bolo vidieť biť...teším sa....tak si ho pekne v brušku opatruj..a staraj sa oň 😉
@fifitko25 a nedal si fotečku??
babulky... tak mne teplotka nestupa.. som z toho smutna...neviem co bude s tymto mesiacom....
☹ ani naznak v grafiku na ovu..a pritom bol aj hlienik aj bolesti§
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@e.l.i moja pozri sa na môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
vidíš ja som mala na začiatku pozitívny test a prd z toho 😠 a teraz zase,včera som robila dva ovu testy a boli strašne silno pozitívne a mala som také strašné bolesti podbruška,že som myslela že umrem,aj v noci ma to niekoľkokrát zobudilo,hlavne pravá strana.....ale fakt silné bolesti a dnes teplota klesla 😠 ☹ tak pevne verím že zajtra vystúpi.....lebo ak už ani pri takýchto príznakoch nebude ovu,tak ja už neviem ☹
ale však ty pomaličky lezieš hore 😕 niekedy to ide pomalšie..... 😉
@e.l.i : este stupne,neboj,podla mna si uz ovulku mala 14. alebo 15. den🙂 neboj nebud smutna, vyznaci ju- je to len pocitacovy program a tie nie su dokonale 🙂
nam ked sa zadarilo,bol hlienik 12.den, bolesti 13., snazilkovali sme rano na ten 12.den a teplota mi na grafe nestupla ani na 13. ani na 14.,tak som nechapala,ale bolo to tam 🙂 tak mozno to je presne tak aj u vas 🙂
@bubacik5 ahoj,hned som mu volala a povedala,ze je to tam...a ten kricaaaal,smial sa,pistal,asi milionkrat mi povedal,ze ma miluje 😀 a ked som dosla za nim,tak ma len stiskal a plakal 😵
@anett6212 dakujeeeem 🙂
@mel84 dakujem..veru dockala..uz nech je len vsetko ok 🙂
@kandee1201 dakujem..po 7 mesiacoch...
@delideli no ak tam cosi bude,tak si urcite vypytam fotecku 🙂
@mattuliatko30 verim,ze bude 🙂 asi buducu sobotu pojdeme 🙂 ak teda nebude mat volno 🙂
@mata_ba juj..to si mala krásne...ani môj manžel sa tak netešil 🙂)) tak nech sa fazulôčke pekne darí... 😉
Dobre ranko 🙂
@mattuliatko30 dakujeme 🙂 no zlaty bol velmi 🙂
@mattuliatko30 ahoj moja, nie fotku nemám, ale idem o 2 týždne znovu a to už si ju budem pýtať... priznám sa, bola som taká bez seba, že ma to ani nenapadlo si niečo vypýtať... keď som videla to blikotanie na monitore 😵
ako to prosim robite,ze vam na FF ukazuje viac kriviek na jednom grafe ?(mam momentalne zadarmo VIP, tak by som to chcela skusit 🙂 )
@mel84 @red_kika no to teda su 🙂 a jasneeeee,paci sa baby TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@delideli @anett6212 @mattuliatko30 @kandee1201 @lucecita @azzura @vavenecka @mistisa @e.l.i @elebe @anlady @kikaneu

@fifitko25 och, to musí byť super pocit 😉