icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
29. mar 2012

@fifitko25 och, to musí byť super pocit 😉

fifitko25
29. mar 2012

@kikaneu bolo to úžasné vidieť, veľmi to prajem tebe aj ostatným kočkám 😉 to musíte zažiť 😉

kikaneu
29. mar 2012

@fifitko25 vďaka moja 😉 prajem dobrú noc 😉

fifitko25
29. mar 2012

@kikaneu aj tebe 🙂

zujka2
29. mar 2012

@fifitko25 som naozaj šťastná aj s tebou. je to supeeeeer. teraz dávaj na seba pozor. dúfam, že si PN!

anlady
autor
30. mar 2012

Babulky pozrite asi ma klepne,mám toto brať za smerodajné? keďže dufík mi zvyšuje teploty? alebo je to ok a stopol mi duphík?
http://www.fertilityfriend.com/home/3a895d

mattuliatko30
30. mar 2012

@fifitko25 supeeeer....že už malinkému aj srdiečko bolo vidieť biť...teším sa....tak si ho pekne v brušku opatruj..a staraj sa oň 😉

mattuliatko30
30. mar 2012

@fifitko25 a nedal si fotečku??

elebe
30. mar 2012

ahojky dievčence...tak toto je môj včerajší úlovok 😀 😀
nech tehulkám prinesie zdravé miminká a snažilkám krásne // na testíku 😀 😀

e.l.i
30. mar 2012

babulky... tak mne teplotka nestupa.. som z toho smutna...neviem co bude s tymto mesiacom....
☹ ani naznak v grafiku na ovu..a pritom bol aj hlienik aj bolesti§
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

elebe
30. mar 2012

@e.l.i moja pozri sa na môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
vidíš ja som mala na začiatku pozitívny test a prd z toho 😠 a teraz zase,včera som robila dva ovu testy a boli strašne silno pozitívne a mala som také strašné bolesti podbruška,že som myslela že umrem,aj v noci ma to niekoľkokrát zobudilo,hlavne pravá strana.....ale fakt silné bolesti a dnes teplota klesla 😠 ☹ tak pevne verím že zajtra vystúpi.....lebo ak už ani pri takýchto príznakoch nebude ovu,tak ja už neviem ☹
ale však ty pomaličky lezieš hore 😕 niekedy to ide pomalšie..... 😉

delideli
30. mar 2012

@e.l.i : este stupne,neboj,podla mna si uz ovulku mala 14. alebo 15. den🙂 neboj nebud smutna, vyznaci ju- je to len pocitacovy program a tie nie su dokonale 🙂
nam ked sa zadarilo,bol hlienik 12.den, bolesti 13., snazilkovali sme rano na ten 12.den a teplota mi na grafe nestupla ani na 13. ani na 14.,tak som nechapala,ale bolo to tam 🙂 tak mozno to je presne tak aj u vas 🙂

mata_ba
30. mar 2012

@bubacik5 ahoj,hned som mu volala a povedala,ze je to tam...a ten kricaaaal,smial sa,pistal,asi milionkrat mi povedal,ze ma miluje 😀 a ked som dosla za nim,tak ma len stiskal a plakal 😵

@anett6212 dakujeeeem 🙂

@mel84 dakujem..veru dockala..uz nech je len vsetko ok 🙂

@kandee1201 dakujem..po 7 mesiacoch...

@delideli no ak tam cosi bude,tak si urcite vypytam fotecku 🙂

@mattuliatko30 verim,ze bude 🙂 asi buducu sobotu pojdeme 🙂 ak teda nebude mat volno 🙂

mattuliatko30
30. mar 2012

@mata_ba juj..to si mala krásne...ani môj manžel sa tak netešil 🙂)) tak nech sa fazulôčke pekne darí... 😉

mata_ba
30. mar 2012

Dobre ranko 🙂

mata_ba
30. mar 2012

@mattuliatko30 dakujeme 🙂 no zlaty bol velmi 🙂

mel84
30. mar 2012

@mata_ba pekne ranko 😵 uzasni su ti nasi chlapi ze? 😀 a uz posielas tehu virusiky? 🙂

red_kika
30. mar 2012

@mata_ba aj mne posli, ja ani tak daleko od teba niesom 😎

fifitko25
30. mar 2012

@mattuliatko30 ahoj moja, nie fotku nemám, ale idem o 2 týždne znovu a to už si ju budem pýtať... priznám sa, bola som taká bez seba, že ma to ani nenapadlo si niečo vypýtať... keď som videla to blikotanie na monitore 😵

delideli
30. mar 2012

ako to prosim robite,ze vam na FF ukazuje viac kriviek na jednom grafe ?(mam momentalne zadarmo VIP, tak by som to chcela skusit 🙂 )

luciok
30. mar 2012

@fifitko25 Mne doktorka dala fotku hneď, ani som sa nepýtala. Moc na nej nevidno, len taká malinká bodka, ale je to aj tak najkrajšia fotka ktorú máme zatiaľ 😵

mata_ba
30. mar 2012

@mel84 @red_kika no to teda su 🙂 a jasneeeee,paci sa baby TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@delideli @anett6212 @mattuliatko30 @kandee1201 @lucecita @azzura @vavenecka @mistisa @e.l.i @elebe @anlady @kikaneu

fifitko25
30. mar 2012

@zujka2 aj ja som šťastná a ani nevieš ako 😀 mm mi včera večer hladkal bruško, som rada, že to videl tiež 😉 a som stále PN a asi ešte aj dlho budem, nie je mi najlepšie.... už mi začínajú vadiť kuchynské pachy 😠

mata_ba
30. mar 2012

@delideli ako mas graf,tak pod nim mas overlay chart,tuknes na to,vyberies si ktore cykly chces mat znazornene a potvrdis 🙂

fifitko25
30. mar 2012

@luciok aj ja mám jednu foto, spred týždňa, kde bolo vidieť len vačok 🙂 a tiež mi ju dali hned bez opýtania 🙂 ale na ďalšej už budeme dúfam vidieť viac 🙂

mel84
30. mar 2012

@mata_ba tak z toho mozem len a len otehotniet 😀 dakujem ♥

fifitko25
30. mar 2012

@mata_ba Maťka a krvička ti koľko HCG potvrdila? 🙂

mel84
30. mar 2012

@fifitko25 ahoj moja 🙂 velmi sa tesim s tebou, vcera vecer som uz zvladla len dat "paci sa mi to" 😀 musel to byt nadherny pocit 🙂

mata_ba
30. mar 2012

@mel84 ved o to mi islo...

@fifitko25 mojka,krv mi nebral..ze vraj netreba..ze mi neskor vezme uz na tie testy 🙂

mel84
30. mar 2012

@delideli ahoj 🙂 aj my mame hrozne uprsane pocasie, ani psa by som von nevyhnala ale naladicku mam nastastie velmi pozitivnu, dufam ze aj ty 😝 😀 😝