icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

dijusa
30. mar 2012

@kikaneu joj a co to bude v maji a juni,ja si pamätam z minuleho roku,to sa uz nedalo vydrzat s nimi,deti uz vobec nepocuvali a uz boli take nervozne,ze fakt tie prazdniny tak potrebuju...a to boli mali skolkarikovia,neviem si predstavit teraz tych starsich a este cigancikov...ale to sa ty uz budes tesit,ze uz len troska vydrzat a dva mesiace volnaaaa :D tak prajem pevne nervy...no ja tak zvlastne,lebo sme sa z dna na den rozhodli,ze sa stahujeme..takze dnes sme pobalili a vravim mm,ze vsetko naraz do auta nevopchame,ze sa otocime a druhu varku odnesieme pondelok az vtedy tam ostaneme,ale mm je taky rafinovany,tak krasne vsetko naukladal do auta,ze sme tu dnes asi poslednu noc 😅 mama slzy na krajicku,s tazkym srdcom ma nabalila a ja zmiesane pocity..je mi do placu aj sa tesim...a tak som sa na ten den tesila 😝

janie80
30. mar 2012

@mata_ba teploky vyzeraju, ze ovu bude a u mna to bude super uspech... Su pekne dolu, ked bol anovulak, tak si hopskokovali.... A ty sa citis ako, mamina? 😉

kikaneu
30. mar 2012

@dijusa ahoj 🙂 no neteším sa na tie posledné dva mesiace v robote, ale nejak to s tými deťmi dokopeme a vydržíme 🙂 fíha, a to čo tak zrazu ste sa rozhodli? aj tvoj je taký rafinovaný? aj môj to tak robí, tak vie veci vyskladať, že koľkokoľvek vecí dá do auta či do chladničky, alebo kde to je potrebné 😀 hm, to ti verím, ja som to nezažila, ale mala som zmiešané pocity už keď sa ku mne sťahoval manžel od rodičov, tak mi bolo svokry ľúto, plakala a ešte aj teraz si hocikedy poplače za ním, že sme dosť ďaleko a ona už od novembra maróduje a nemôžu prísť k nám, my zas nestíhame nejak chodiť tam často.....no, je to také čudné celé....a vy idete ďaleko od rodičov?

dijusa
30. mar 2012

@kikaneu tak chceli sme ist po velkej noci a s mojim odovodnenim,ze este nemame gauc,ktory nam mal prist o 6 az 8 tyzdnov a on prisiel po 3 tyzdnoch tak mm uz velmi chcel ist,tak sme sa rozhodli..ale asi je to tak lepsie...ze aj tvoj je taky hej? no on ked sa bali tak ja len kukam,jak krasne vie poskladat veci do tasky,kym ja ich nahadzem a nemam miesto,on ma s takou istou kopou v taske miesta habadej,v tomto ho velmi obdivujem,taky pedant je,ze sa pri nom az hanbim,ked mam taky neporiadok v skriniach..no moja skvokra so svokrom nemaju s tym problem,oni su teraz radi sami..ale nasi su uplny opak..no musia si zvyknut..a aj ja..inak kukam,ze mas graf krasny,presne ako spominala @mata_ba velmi sa podoba na tej jej vyitazny 😉

kikaneu
30. mar 2012

@dijusa tak ste išli o týždeň skôr 🙂 potom pofoť, keď sa zabývate 🙂 nám v nedeľu prídu domontovať poslednú skrinku a jednu poličku do kuchyne, takže ja tiež pridám nové fotočky na modrú strechu 🙂 aj môj toto robí, ale mám pocit, že trochu zlenivel 😝 ale tak má viac povinností ako keď býval s rodičmi v byte....a moji svokrovci majú pri sebe ešte jedného syna, ale s ním nejak nie je reč, môj manžel je hrozne ukecaný, takže im robil doma náladičku, teraz je im smutno....ale zvyknú si tiež 😉 aj našim by bolo ťažko, keby sme niekam išli, ale tiež by si isto časom zvykli 😉 hej? no uvidíme, že či aj môj tak úspešne skončí 😉

lucecita
30. mar 2012

@kikaneu čau moja, tak čo si spravila za tú chvíľku čo som tu nebola? mňa bola nečakane kuknúť kámoška, tak sme si poklábosili a dostala som ananásový džúsik, že keď som ho tak minule hltavo pila, tak mi doniesla 😀

kikaneu
30. mar 2012

@lucecita nič som nerobila Lucka, vegetíme si tu s manželom na notebookoch a kecáme popritom 🙂 akurát čo sme sa navečerali a upratala som riady do myčky 🙂 hej? 🙂 a ona nevedela, že prečo si ho pila? 😉

lucecita
30. mar 2012

@kikaneu no pekne, aj my sme si teraz skecli, bol vybavovať zmluvy na novom byte, a ja keď nemôžem ísť von, tak teraz bude všetko vybavovať sám...do piky a ja nemôžem pomôcť 😠 vedela, ale kúpila aj tak, lebo vie, že mi chutil 😀 a on je fakt super, len keby nebol taký drahý 😠 a začína ma svŕbiť, vieš čo 😖

kikaneu
30. mar 2012

@lucecita to zvládne, nie? ty musíš oddychovať, tak nestresuj....hm, to poznám, hlavne neškriabkaj, mysli na niečo iné 😉 ja zas ananásový nemám rada 😀

dijusa
30. mar 2012

@kikaneu tak fotecky budu mozno az o rok...mozno dovtedy sa nam podari naskrabat peniaze na nabytok...na ten nam peniaze uz nevysli,takze mame len stare pozhanane kusky nabytku v kazdej moznej farbe,takze to vyzera super 😖, a linku tiez nemame dokoncenu,este nam chyba taky roh,takze tiez to bez toho nevyzera velmi dobre...a inak este ani dvere nemame...ani do kuplne a wc, az o mesiac budu,takze si neviem predstavit ako tam budeme byvat :D a daleko ani nie,to je najblizsie mesto od nasej dediny,nejakych 17km,moji rodicia su tam dennodenne,takze nie je to az take hrozne,akurat svokrovci byvaju v tom meste,co dufam,ze nebude problem,oni aj napriek tomu,ze mm bez problemov vystahovali k nam,tak teraz nas uz silou mocou tahaju do mesta :D velmi nam s bytom pomohli..co sa tyka prace okolo toho,nasi nam zase s robotou vobec nepomohli ale nam pomohli financne velmi,bez nich by sme nemali vobec na byt...a navyse mm brat so zenou a dvoma detmi byva v susednej bytovke tak som zvedava ako budeme spolu vychadzat,lebo oni su uplne ina krvna skupina od nas..stale mame toho vela spolocneho...a pocuj ten graf nech je vitazny,aby som ta mohla nasledovat ok? 😀 joj skoda,ze tu nebudem pri tom ako zistis skvelu spravu..nebudeme mat totiz este napojeny net,takze ked tu pridem o tyzden - dovtedy by uz net mal byt, tak dufam,ze tu budu same pozitivne spravy 🙂

dijusa
30. mar 2012

@kikaneu inak toto co som pisala,ze mame toho vela spolocneho - to som myslela nas dve a nie mojho svagra 😀

lucecita
30. mar 2012

@kikaneu nooo, budeme nejako musieť, bo do konca apríla musia mať peniažky na účte...ale schválený úver už máme, len teraz idem ja zmluvy zajtra podopisovať a mm potom ďalej s nimi bude behať 🙂 tebe sa to povie, škrabkám si to tak 2 cm okolo a celkom pomáha, ale aj to len tak letmo 😀

kikaneu
30. mar 2012

@dijusa jaj moja, takže vy budete mať ešte nejaký čas provizórne podmienky......no neviem, mne by sa také bývanie nepáčilo a ostala by som ešte pri rodičoch, kým by aspoň nebola kuchyňa dokončená 🙂 ale ktovie či by som to tak aj urobila, keby som bola na tvojom mieste 🙂 aj tak dobre, že nám ešte má kto pomôcť, inak je to s tým bývaním nás mladých na Slovensku jedna veľká pohroma 😠 len či zistím skvelú správu, to je otázka 😀 no vieš, už s tým nenarobím nič, buď to tam je alebo nie, iná možnosť nie je a ja to už nijako neovplyvním 😀

kikaneu
30. mar 2012

@lucecita no, to zvládnte v pohode 🙂 a idete tam aj niečo prerábať či sa rovno sťahujete? lebo neviem ani či som sa pýtala alebo nie 🙂 máš to zalepené? lebo keď hej, tak ti to trochu uľahčuje situáciu 🙂 letmo môžeš 😉 a inak, keď svrbí, tak sa hojí 😉

lucecita
30. mar 2012

@kikaneu ideme len vymaľovať celý byt, vytmeliť, vybrúsiť a prelakovať parkety v spálni a to je všetko...jadro nie je spravené, ale na to teraz peniažky nemáme, tak by sme dačo pošetrili a spravili neskôr...ale tak sa na to teším, že nebudem myslieť na nič iné, a možno nás dačo prekvapí...nemám to prelepené, nechávam to voľné, na vzduchu sa to lepšie hojí, ale škrabkám si to len okolo, ja sa toho aj bojím chytiť 😒 a viem, že keď to svŕby, tak sa to hojí, tak som rada 😉 a sem tam to zaštipká, ako teraz napríklad 😀

kikaneu
30. mar 2012

@lucecita tak to máte fajn, nie je až tak veľa práce....to zvládnete hravo 🙂 no, ktovie, ale možné to je, len na to netreba myslieť....inak, vieš čo som sa dnes dočítala? že alchemilku treba piť tri cykly a potom si dať pauzu, takže najbližšie už nepijem 😉 radšej nechytaj, aby sa ti tam nezaniesla nejaká infekcia 😉

lucecita
30. mar 2012

@kikaneu vieš čo, ani nemyslím, aj tak neviem kedy môžme začať 😀 16.4. sa ho musím spýtať, keď pôjdem na kontrolu, ale chýba mi to a dosť a nie len mne, ako som sa dozvedela od pána manžela 😀 😀 😀 tak to som nevedela, nepijem aj ja, aj keď teraz ktovie, či by mi tam dole aj neprospela 😝

kikaneu
30. mar 2012

@lucecita moja, ja už idem do postele, ledva držím oči otvorené, prajem lepšiu noc ako bola tá včerajšia.....vyspinkaj sa 😉 a vidíme sa zajtra 😉

kikaneu
30. mar 2012

@lucecita popýtaj sa pána doktora na všetko 🙂 no, viem si predstaviť, veď už ako dlho pauzujete? 😉

dijusa
30. mar 2012

@kikaneu no paradox zas je,ze ja som o takom "byvani" snivala...ako ked vo filmoch - vies spanie na zemi,bez nabytku a tak..mojmu som vravela v novembri ked sme kupili byt,ze sa nastahujeme hned ako bude obyvatelny,bez vsetkeho,predpokladali sme niekedy zaciatkom februara,ze chcem take zazit a teraz ked tam uz mame skoro vsetko,hoci nie vsetko nove a tip tom,teraz sa vyhovaram,ze tak nechcem 😀 no kto ma zo mna vyjst..ked ja tak menim nazory joj...ako linka je takmer uplna,ten roh tam chyba uz len kvoli okrase,aby to bolo take sumerne a nie tak seknute..neviem ti to vysvetlit..horsie su tie dvere a nabytok 😒 ale mm to vobec nevadi..a ja si zvyknem...ale mozes to ovplyvnit aby sa pekne uhniezdilo - mysliet pozitivne! velmi ti to prajem a modlim sa aj za teba..tak sa drz...a o tyzden pridem kuknut na vysledok 😉 pa

kikaneu
30. mar 2012

@dijusa vážne? ja som o takom nikdy nesnívala 🙂 ako vo filmoch to vyzerá dobre 😀 však si typická žena 🙂 raz tak-druhý raz inak....aj ja som taká 🙂 a ten roh, asi viem ako myslíš, keď bude hotový, tak mi ho odfotíš a ja ti poviem, či som si to predstavovala takto 🙂 ja myslím pozitívne, bude to tak ako má byť 😉 ďakujem moja, maj pekný týždeň 😉

lucecita
30. mar 2012

@kikaneu v marci sme mali suchoty 😠 tak sa na to tešíme, ale nechceli sme nič riskovať...oki, aj ja idem off, vidíme sa zajtra...ďakujem za prianie, uvidíme ako to bude dneska v noci...aj ja želám pekné sny a krásne prebúdzanie...papa ráno 😉

kikaneu
30. mar 2012

@lucecita no to hej, tak už len vydržať 🙂 pa moja

mata_ba
30. mar 2012

@janie80 tak sa drzkaj 🙂 ja sa citim fajn..len sa neviem dockat,kedyuvidim nase malinke 🙂

lucecita
30. mar 2012

@kikaneu jy vydržím všetko 😉 papa

mistisa
31. mar 2012

Ajojkajte zienky.tak uz som bola 3x chodit vybrali mi uz aj kateter vsetko je ok a sestricka povedala ze dnes ma mozno pustia domov tak uvidime.ozvem sa urcite.zatial papa😉

mata_ba
31. mar 2012

@mistisa ahoooj 🙂 tak supeeer 🙂 len sa pekne drzkaj dalej 🙂 a oddychuj..

majka748
31. mar 2012

@mistisa držím pršteky, aby si v čo najkratšom čase našla vytúžených //.... 🙂

mistisa
31. mar 2012

@mata_ba dakujem mojko.🙂 uz som rada ze to mam za sebou.🙂 papa

mistisa
31. mar 2012

@majka748 dakujem moja.dufam ze mas pravdu a ze tie dve // tam budu.ze laparka pomohla🙂