Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu no to som nevedela že tam máš fotečky, hneď idem obzrieť 🙂
@purina12345 a ja idem dovysávať mame, nech už mám pokoj 🙂 a mauffiny sa vydarili, len sú trošku menšie, pani čo pridávala recept má asi menšiu formu 🙂 ale nevadí, nabudúce dám viac cesta 🙂
@kikaneu mhhh mafinky, tak asi prídem hneď na návštevmu, ja sa chystám robiť iba čerešňovú bublaninku 😀
@spula22 : ahoj 🙂 my sme si dneska urobili vylet,aj ked je vonku skaredo,prave sme dosli domov a cakam na 2.mrchu po,uz sa hlasi,ale nie a nie prist 😖 uz sa jej neviem dockat-bude to posledny nesnazilkovsky cyklus,tak by som bola najradsej keby ubehol cim skor 🙂 a co vy?ako sa mate?
@purina12345 aj mama mi povedala, aby som nevymýšľala a nič nepiekla...uvidím ako mi bude, možno by som len dačo jednoduchšie spravila 😉 a ako sa máte vy? aj nejaké nevoľnosti a taaaaak?
@kikaneu no teda, to máš dobré, že s mamou, mne isto donesie svoje aj svokra dačo pošle, tak uvidím...ale musím dačo aj ja spraviť, bo hneď po Veľkej noci mám narodky, tak musím dačo prichystať 🙂
@delideli ahoj moja, daj si pohárik červeného, ja keď som cítila že už už príde tak to zabralo 😉
@lucecita tu v dedine jedna kočka pečie rozne koláčiky a môžeš si vybrať koľko chceš kusov a tak kúpiť tak ja sa nebudem teraz zaoberať pečením 😀 no vieš čo ako som sa dojedla tých langošov od druhého dňa som sa cítila lepšie, už som nebola taká citlivá, sem tam to na mňa prišlo ale to už bol len slabý odvar, cicušky bolia ale ináč sa cítim ok
a tvoja mamina má pravdu, namáhaj sa čo najmenej aby ste mohli čo najskôr šupnúť to 😉 mm vraví najdôležitejší je odpočinok
@purina12345 noooo, šak ja len odpočívam a ležím...dnes som akurát len pozametala 3 izby a bola som KO z toho, tak hneď do postele 😀 ale dala som ešte do práčky ináč vstávam len na záchod a pre papanie 😀 len som sa zabudla dokiho stredu spýtať, kedy môžme začať snažilkovať 😠 aj mrchu som dostala, tak uvidím čo a jak...ooooo, také langoše by som si aj ja dala, boli tu dnes naši ma kuk, tak doniesli zemiakovú babu tak sa idem do nej pustiť 😀 a ja že už budeš nejako pociťovať, že chúťky a taaaaak...
@delideli aj ja odporúčam červené vínko, u mňa vždy zabralo 😉 a ako sa cítiš, už budete snažilkovať po tejto mrche?
@purina12345 : to je prave ten problem- cervene sme stiahli vcera 😀 (vlastne uz nie je ani biele 🙂 ) a do obchodu sme dnes nestihli ,ak nedojde do zajtra,rano mam naplanovany nakup a kludne si dam uz od rana 🙂
@lucecita no vidíš, možeš byť šikovná ako chceš telo neoklameš 😀 , dobrú chuť prajem 🙂
no keď som hladná mám chuť na slané aj sladké tak nemám zábrany ale niekedy mám stavy že keď sa pozriem na niečo že fuj ale keď sa zahryhnem tak už je ok
@delideli tak to jasné, možno ešte lepšie zaberie si dáš pred obedom 🙂
@franzziska no mojka uz som domka chvalabohu som rada moc 🙂 no a testovala si? mrcha dosla? alebo skus testovat tak za dva tyzdne ked mrcha nedojde hm? 😉
babenky co mate laparku za sebou mam prsobu.chcela by som malu radu vcera som mala zakrok laparoskopicky na vajecniky a priechodnost co mozem dnes jest? mne totiz nikto nic nepovedal ani spravu nemam este lebo keby mam na nu cakat tak som este v nemocnici ☹dakujem babenky za rady 🙂
@mistisa ale ja nemam co testovat 🙂 ved MS nechodi, tak nema preco dojst normalne....je to asi to spinenie, len doslo uz po 20 dnoch
@franzziska je to ale zaujmave hm.skus na to dokiho opytat hm?
@su_san no mojka tak mamina volala znamemu gynekologovi v ruzinovskej nemocnici lebo aj vcera sa cez neho informovala ci mam uz po tom a teraz mu volala a povedal jej ze sa bavil s tym doktorom co ma operoval a ze vsetko mi odstranili spriechodnili ze vobec to neni tak ako mi doktor na vizite povedal.ze boli velmi tazko priechodne vajickovody ale ze to odstranili a spriechodnili 🙂 tak sa tesiiiiiim.mne sa to furt nezdalo jupiii 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 ideme spolu,ale ty uz uvidis babulku..ja dufam,ze nieco uvidim 😅 hadam aspon gestacny vacok 🙂 to budem asi 6tt..
@purina12345 no, ja som robila čokoládové....vždy sa chystám všetky svoje vydarené výtvory odfotiť, no nikdy to nestihnem 😀 už sú len tri 🙂

@purina12345 no ani mi nenapadne 🙂 jasné, už dosť dlho, na modrej streche nájdeš fotky 🙂 a zajtra nám prídu domontovať ešte dve skrinky, tak zas pofotím 🙂