icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

e.l.i
1. apr 2012

@vavenecka jasne .. urcite je vhodny aj taky.. tak idem papat.. bo mam nan chut.. sice.. dnes mam navsetko chut 😀 😀 😀 mam nejake zracie obd, 😀 😀

fifitko25
1. apr 2012

@vavenecka no my máme od Ciny celibat 😅 bojíme sa riskovať.... Neboj nic, zajtra budú take vajká že az 😉 skús sa opýtať na pregnyl, ak budeš mat dozrete tak ti pomôže pustiť ovulku 😉

vavenecka
1. apr 2012

@e.l.i hhh,tak nech padne na úžitok 😉
@fifitko25 no ja by som tiež radšej neriskovala zo začiatku,až keď bude pekne bábo zabývané 🙂 a keby neboli,tak nech má hlavne riešenie 😉 jj,všetko sa opýtam 😠

pacica
Odpoveď bola odstránená
zujka2
1. apr 2012

@fifitko25 ahoj mojko. čajík a koláčik? 🙂 po velkej noci by to bolo super

sagitta8
1. apr 2012

ahojte, tu je moj prvy grafik, myslite, ze bude ovulka, alebo uz bola? nejake bolesti nemam, len mam nafuknute brucho, tak som zvedava co a ako... inak ovu test negativny - ciarka tam je ale slabsia ako testovacia

www.fertilityfriend.com/home/3bed0d

@su_san ako pokracujes s ovu testami? ja zatial kazdy den slaba ciarka... tak cakaaam

lucecita
1. apr 2012

@sagitta8 ahoj, myslím, že ovu bola 13DC 😉 poistené máte, tak drží palce....
@kikaneu micik, idem off a do postele čítať knihu...neni mi dobre od pobedia a možno aj takto zaspím 😉 želám úspešné vykročenie do trojdňového prac. dňa 😀 vidíme sa zajtra navečer, papa a sladké sníčky 😉

kikaneu
1. apr 2012

@lucecita ahoj moja, dobrú noc ti prajem, a nieže budeš zajtra niečo robiť, pekne oddychuj celý deň, ak sa mi bude dať, prídem ťa skontrolovať 🙂 vidíme sa večer, pa 😉

lucecita
1. apr 2012

@kikaneu rozkaz šéfka 😀 navarené mám, upratané ako tak je, tak ja budem len ležať...potrebujem to, lebo takto sa nedám do poriadku a necem žiadne komplikácie 😉 papa a vudíme sa zajtra pri kontrole 😉

kikaneu
1. apr 2012

@lucecita takáto poslušnosť sa mi páči 🙂 ok, vidíme sa, už ležkaj 😉 pa

sagitta8
1. apr 2012

@lucecita jej, dakujem za odpoved, bodaj by si mala pravdu 🙂 len ma trosku pletie, ze na to ovu teste nebola ta palicka silnejsia. ale ved uvidime.. tak nam vsetkym drzim palce a nech nam tento tyzden rychlo v robotach prejde 😉 tak zelam, nech ti je lepsie, pa

su_san
1. apr 2012

@sagitta8 ja tiež mám slabé čiaročky zatiaľ, tak verím, že sa polepšia a nejaká ovu aj bude...zatiaľ si aspoň užívame s drahým 😀 , dnes si aj ty 14 DC, že??? 😉

su_san
1. apr 2012

@mistisa kočka, som rada, že predsa čítam aj pozitívne správičky od Teba, takže Ti tam spravili pekné diaľnice a budeš čoskoro tehuľka 😀 jupíííííííííí, tak teraz pekne oddychuj a keď sa zahojíš, šup-šup na to 😀 😀 😀

su_san
1. apr 2012

@anett6212 ahoj mojka, tak tento cyklus som nejaká viac nervná, asi to bude tým, že testujem a zatiaľ som pozitívny ovu test nevidela, len slabuliné čiaročky mám zatiaľ, tak sa na to nedá až tak nemyslieť...minulý cyklus som bola pokojnejšia, nepočítala som DC, tak aj mrška ma trocha prekvapila, ale bola som v pohodke...ale nasledujúce dni a týždne budeme mať doma perné, ideme prerábať, takže bude toľko práce, že na to konečne zabudnem 😉

su_san
1. apr 2012

@franzziska teraz som si prečítala tvoj problémik, že máš hlienik s krvou... a nemôže to byť ovu, vraj sa niektorým babám tak prejavuje...teda neviem ako je to s tvojou ovu, ale veď snažiť a užívať si môžete, no nie??? 😉 držím palce, aby TI všetko dopadlo dobre mojka 🙂

su_san
1. apr 2012

@vavenecka ahoj, dlho som ťa tu nevidela, snáď sa máš dobre, pozdrav lenočku a buď v poho, držím palce u dokiho, potom aspoň napíš ako si dopadla ak budeš chcieť...aj ja mám taký horší mesiac, som nejaká viac v strese, to asi tie ovu testy to u mňa spôsobili 😠

franzziska
1. apr 2012

@su_san no diky...asi to boli tie moje dni....len prisli nejak skor uz po tich dnoch....

fifitko25
1. apr 2012

@zujka2 dohodnuté, po veľkej noci niečo spáchame 😀

mistisa
1. apr 2012

@su_san no veru mojka 🙂 a potom uz len dialnice ako svet 😀 ale ocakavam aj u teba tie dialnice moja ano? joj potesilo ma to mojka veru 🙂 moc 🙂 zajtra budem mat uz spravu z nemocnice tak budem mudrejsia 🙂 😉

azzura
2. apr 2012

@mistisa ahoj, ako?????

azzura
2. apr 2012

Dobre ranko dievacata

mattuliatko30
2. apr 2012

@kikaneu pekný grafík...len tak ďalej.....kedy nemá prísť mrška?

mattuliatko30
2. apr 2012

@azzura pekné ránko aj tebe....ako sa máš?...ako po víkende?... 😉

azzura
2. apr 2012

@mattuliatko30 ahojko, unavene, robili sme v zahrade a v nedelu sme oslavovali neterkine 6 vyročie🙂. A tento tyzden ocakavam mrchanu, ale ako ju poznam dojde v piatok lebo vtedy ideme do tatier. Ty ako?

mata_ba
2. apr 2012

Dobre ranko..ako ste sa mali cez vikend?

mattuliatko30
2. apr 2012

@azzura ja dobre..už po mrche...tak super...ešte nech počasie sa zlepší ..a bude fajn..my ideme k našim na veľkú noc...tak sa tešíme aj s deťmi 🙂

mattuliatko30
2. apr 2012

@mata_ba ahojky..ako?...

mata_ba
2. apr 2012

@mattuliatko30 ahojky..ale celkom fajn 🙂 keby ma sem-tam nepichlo v podbrusku a neboleli ma prska na dotyk,tak ani neviem,ze som tehu 🙂 asi pojdem vo stvrtok na dalsie sono,to by som mala byt 5+ 3tt,tak snad uz bude vidiet bodecku a bude vsetko ok...

mattuliatko30
2. apr 2012

@mata_ba už teraz vo štvrtok:???tak super..isto už čosi uvidí...aj mne to bolo až po tých 10dňoch už vidieť 🙂)) skôr nebolo nič..vždy ma poslal doki až o 10 dní prísť....takže isto už uvidí fazuľku...už si netestovala?.. 🙂 aj meriaš stále..či už nie?..ja som dnes zase začala..je už po mrche..

mattuliatko30
2. apr 2012

@mata_ba včera som bola u kamošky...a tiež čaká druhé bábenko..akurát mala pozit.testík....takže je to ešte čerstvé... 🙂 tak sa teším....