icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

custy
2. apr 2012

@kikaneu ďakujem 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@custy nie je začo 🙂

lucecita
2. apr 2012

@kikaneu jeej, takú kačičku by som si aj ja dala, ale to by som mm nespravila, to by nenavaril, resp. neupiekol ani keby som bola ako na tom zle 😀 😀 😀 aj ja ho čakám každú chvíľku, tak sa na neho aj teším 😉
@vavenecka nooooo vidíš, tak super, že máš dobrú náladičku a skoč na neho, šak doki nech si hovorí čo chce 😀

vavenecka
2. apr 2012

@kikaneu 😉 to ma teší 🙂 takže by sme mohli rovnako aj otehu,hm? 😉

vavenecka
2. apr 2012

@lucecita jasaaaaan,no hádam sa neobmedzím len na to,keď mi on povie...nikdy nevieš,kedy motyka vystrelí 😀 a hlavne keď jar už začala,všetko sa prebúdza a ja tiež 😠 😀

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita príď 🙂 ale veď to nie je náročné, naporcuješ, okoreníš a pečieš kým sa neupečie, to by aj chlap mal zvládnuť 😉 aj ja sa celkom teším na toho svojho, dúfam, že dnes nebude vymýšľať žiadne somariny 😀
@vavenecka teoreticky mohli, prakticky ktovie 😉

lucecita
2. apr 2012

@vavenecka veď práve, kašli na dokiho a možno sa zobudí aj vajko, keď tam šípi vystrelia 😀

mistisa
2. apr 2012

@vavenecka presne tak mojka.tak ano su dni kedy to zle padne.ja som tiez bola v sobotu hotova ked mi doki na vizite povedal ze to bude IVF lebo su tazko priechodne vajickovody a neda sa to odstranit.este aj baby na izbe co boli somnou sa divili ze som neni uplne zosypana ako mi to povedal ☹ ale nastastie vecer som sa dozvedela cez maminu od ineho dokiho ze sa bavil s tym co ma operoval a ze je vsetko oki.ze boli tazko priechodne ale urobili to 🙂 henten si precital iba zaciatok spravy a dalej nie ze to bolo aj odstranene.az mi tak srdiecko zaplakalo ked mi to povedal ☹ a moj mm ani nehovorim aky bol hotovy ☹ ale uz je dobre.ako nevadilo by mi to ideme za tym cielom babo mat tak aj cez IVF ked ina moznost nebude ale tak mi to povedal a tak to podal ze clovek nemal na vyber len sa rozplakat.az tak nadcene mi to prislo ☹ ale uz je fajn vsetko.a najneskor o dva mesiace tu mame tehu testiky obidve s dvomi // 🙂

lucecita
2. apr 2012

@kikaneu ale ale...aké somariny, hmmmmmm? bolo čoromoro? som si akosi nevšimla v grafe 😀 no chlap by to zvládol, len nie môj, ktorý vie uvariť klobásu, párky do prasknutia a čaj s kávou 😀 😀 😀 😀

vavenecka
2. apr 2012

@kikaneu aj prakticky,hore dole nejaký týždeň 🙂
@lucecita hh,sa zľakne vajko,že mu ide návšteva a ono je ešte malé,tak sa rozhodne rásť pre tú ďalšiu 😀 kokos,asi rozprávky o oplodňovaní napíšem 😀 😀 😀

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita nie, nemali sme dobrý víkend, a nešlo o čoromoro.....napíšem ti do IP, nechcem to tu rozoberať 🙂 môj je zas na varenie celkom šikovný 😉

vavenecka
2. apr 2012

@mistisa no presne,proste človek sa teší a snaží a verí a potom ktosi príde a povie mu jednu vetu a všetko to,čo je v ňom zrazu zmrzne...potom to zas treba rozmrazovať a tak...a hentakých ľudí nepochopím,veď trošku citu by nezaškodilo a keď si neprečítal všetko,čo mal,tak čo ti také veci hovorí? ach jaj...no ja verím,že už tento budem mať 😉

lucecita
2. apr 2012

@vavenecka a ja budem krstnou mamou tej knihy, lebo ti dávam inšpirácie 😀 ale ilustrácie nerobím 😕 😨 😅 😅 😅 😅 😅
@kikaneu oki, počkám na ňu 😉 no môj neni a troška ma to štve, pretože v takýchto prípadoch ako som ja teraz, by mal navariť on a ja len ležať...

mistisa
2. apr 2012

@vavenecka presne tak moja ja sa to tiez pytam.nervy som mala co som bola cerstvo po operacii bolelo ma vsetko nevedela som ci ma domov pusti hotova som bola a on este aby nebolo malo pridal ceresnicku na torticku.ale ja to poviem mojmu dokimu co ma operoval lebo urcite mi bude hovorit co robil a ja mu poviem co mi henten povedal.normalne nazalujem 😀 😀 urcite ano mojka musime si verit 🙂

mata_ba
2. apr 2012

@kikaneu tak dufam,ze to bude ako u mna 🙂 ale je sranda,ze sme take rovnake zatial 🙂 snad budeme stale 😉

vavenecka
2. apr 2012

@lucecita oookej,tie urobí kamoška,tá super kreslí 😉 a budeme krstiť čím? spermiami? 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa no proste nádhera,milujem takýchto "taktných" ľudí...nažaluj,nech mu potom pekne vynadá,čo je debil,či čo,keď hentaké veci rozpráva??? verííímeeee 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita tak aspoň nech donesie niečo z reštiky 🙂 nie? nech nie ste na suchej strave alebo o hlade 😉
@mata_ba uvidíme Maťka 🙂 ale v každom prípade ďakujem za podporu, hoci ma už riadne silno pobolieva podbruško a skúšala som aj krčok a je vysoko a mäkký, tak ja neviem, nádeje si nerobím 😉

lucecita
2. apr 2012

@vavenecka nijeeeeeeeeeeee, panebože, to by sme toho potrebovali 😀 😀 😀 😀 😀 a keďže tie potrebujeme dať niekde inde ako na knihu, tak navrhujem rozšľahanými vajcaaaaami 😀 😀 😀 😀

mata_ba
2. apr 2012

@kikaneu tak odkaz krcku,nech sa laskavo posunie dole,tam kam patri..a mrchana nech taha kade lahsie!!! 😠 a pobolievanie podbruska-ak by som sa riadila len tym,mrchana je tu..ale nie je 😀 a dufam,ze ani nebude 🤐

lucecita
2. apr 2012

@kikaneu ja mu dám aj takú reštiku, variť sa naučí chlapec 😀 😀 😀 😀 dneska som mu písala, že keď ide k rodičom, nech mu dá mama rýchlokurz varenia 😀

franzziska
2. apr 2012

@lucecita noo musis sa setrit, my zeny sme krehke i bez toho... 😉 a aku knihu citas?

@vavenecka a mozem daco povedat i ja? lebo ked dojdes tak mna nepozdravis..ja reku ze ci sa mozem vlastne ozvat 😀 😀 z tych reci si nic nerob..lekari na to kukaju trocha inac a v prvom rade je to chlap tak nevie jak vedia taketo veci zenu rozladit 😉

mata_ba
2. apr 2012

@vavenecka mojka ahoj..z dokiho si nic nerob!mne tento cyklus povedal,ze mi nedorastaju vajka a aha...ked ma byt babo,tak bude! 😉 len si pekne uzivajte sexik,jeden druheho a bude 😉

kikaneu
2. apr 2012

@mata_ba keby ma tak počúval, ale ma nepočúva 😀 s tým podbruškom to hej, a bolí to presne ako na mrchu? či nejak inak? lebo mňa bolí presne ako na mrchu 😖 au

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita milé od teba 🙂 myslíš, že sa to stihne takto rýchlo naučiť? 🙂

mata_ba
2. apr 2012

@kikaneu no prvych 5-6 dni som si bola 100% ista,ze ide mrsina..vlastne odvtedy ako som mala pokles po tych dvoch dnoch,co bola teplotka rovnaka...dokonca ma to podbrusko tak bolelo,uuuplne ako v prvy den mrchy a presne v tom stadiu si vzdy buchnem tabletku..ale baby povedali,ze mam vydrzat a dobre som spravila 🙂 ale uz to preslo a teraz skor picha na striedacku vpravo a vlavo...

kikaneu
2. apr 2012

@mata_ba mňa tak mrchovsky bolí ani neviem či od piatku alebo od soboty (ale zdá sa mi, že od soboty) a ešte keď sa chcem zohnúť, tak tie kríže....a tablety som minulý týždeň zjedla asi 3, raz ma bolela ruka, raz krk a raz som si šupla paralen, lebo som sa cítila tak choro 😅

lucecita
2. apr 2012

@kikaneu aaaaaaale nestihne, teraz volal, že len ide z roboty, takže tak do 2 hodín je tu, pretože ide na biku, ktorý mi spravil tie problémy.... 😀
@franzziska ja viem moja, už budem poslúchať tetu kiku 😀 😀 😀 čítam od Keleovej-Vasilkovej a na PN som už tyýždeň a prečítala som dve a ešte mám tri a dva týždne PN 😀 tak musím pomalšie čítať

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita môj je už doma, pri havkách 🙂

vavenecka
2. apr 2012

@lucecita skvelá náhrada 😀 súhlasím 😀 takže pomaly začnem asi písať 😠 😀 😀

vavenecka
2. apr 2012

@mata_ba ahooj zlatík 🙂 jeej,tak to si ma potešila strááášne moc 😉 ja nikdy nehádžem flintu do žita a ani nádej vo mne neumiera,len ma to akosi vzalo no už je dobre,po tom všetko,čo ste mi napísali a ako ste ma podporili 😉 a ty máš kedy ďalšiu návštevu dokiho?