Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska mici,mne tvoj príspevok vôbec nevyhodilo v upozorneniach...to nie je tým,že by som ťa nezdravila,píšem babám,ktorým som naposledy písala,teda sme boli v kontakte v poslednej dobe,takže nijako osobne si to neber 😉 a hej,doktori sú veľmi zábavní,ale aj niektoré doktorky sa neserú 😀 😀
@vavenecka no dovol... 😲 😲 ako ja sa idem ted urazit 😔 hehe 😀 😀 😀
@franzziska no vidíš a teraz mi ťa už ukázalo...to na koňa sa uraz,nie na mňa 😀 😀 čo si to dovoľuje ťa nezobrazovať 😠
@mata_ba bodaj by,moja 🙂
@vavenecka hijoooo 😀 😀 😀 😀
@franzziska ty trdlo 😀
@mata_ba , @franzziska , @lucecita , @kikaneu , @fiftko25, @moni1007 , @mistisa kočenky,ďakujem za podporu,ste zlaté 😵 idem ja off čosi porobiť,držkajte sa a najneskôr v štvrtok sa ozvem s novinkami 😉
@su_san @zujka2 @mata_ba , @franzziska , @lucecita , @kikaneu , @fiftko25, @moni1007 @vavenecka tak koceny akurat sa mi dostala do ruk sprava z nemocnice 🙂 vsetko co tam bolo odstranili napichali mi vajecniky, spriechodnili vajickovody,zrasty ani cysty neboli , endometriozu nemam maternica ma perfektne rozmery a je pevna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to su ake krasne narodeniny moje 😀

@kikaneu tie krize aj mna tak boleli,ale teraz nic 🙂 akurat,ze mi je stale zima ☹ esteze su ohrievace 🙂 juj moja,tak by som ti to priala..to by bolo take super 🙂 kym mrcha nie je,este stale je nadej 😉