icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
2. apr 2012

@kikaneu tie krize aj mna tak boleli,ale teraz nic 🙂 akurat,ze mi je stale zima ☹ esteze su ohrievace 🙂 juj moja,tak by som ti to priala..to by bolo take super 🙂 kym mrcha nie je,este stale je nadej 😉

lucecita
2. apr 2012

@kikaneu no tedáááá a on ide skôr za nimi ako k manželke? 😕
@vavenecka oki, držím palce pri písaní...pošli na kontrolu aj pár viet keď budeš mať 😉

mata_ba
2. apr 2012

@vavenecka no fakt..bola som na 13 DC a mala som 8 mm vajko vlavo,tak mi povedal,ze nedorastaju vajka..na 21 DC som mala 13mm vpravo...a zrazu uz mrsina neprisla..aj bez clostilu a duphastonu 😉
idem opat vo stvrtok...dufam,ze uz bude vidno aspon bodecku 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@mata_ba ďakujem ešte raz 🙂 to je pravda, mrcha hnusná mrchatá.....tak rada by som si už od nej oddýchla 😉 no uvidíme, ak príde, tak by mala prísť v stredu, takže ešte ten jeden deň počkáme a uvidíme 😉

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita jasné 🙂 to je môj manžel.....ale ja som až na druhom mieste za našim psom 😀 už som si zvykla

vavenecka
2. apr 2012

@mata_ba mne ani veľkosť nepovedal,v štvrtok sa ho musím opýtať 😠 jeej,my máme obe v štvrtok gyndu 😀 veď tiež si myslím,že keď to má prísť,tak príde 🙂

mata_ba
2. apr 2012

@kikaneu nemas za co 🙂 (mrchana,zakazujem ti prist!)

mata_ba
2. apr 2012

@vavenecka stvrtok je tusim den gynekologov 😀 aj lusinda tusim spominala,ze ide 😀 aj ked,ja idem az pobede....a urcite,co ma byt,to bude...a ja som si ista,ze mne pomohli aj modlitbicky 🙂

lucecita
2. apr 2012

@kikaneu predo mnou má zasa môj manžel internet 😀

vavenecka
2. apr 2012

@mata_ba ja tiež idem až na 14:00 😉 presne tak,keď to bude mať prísť,tak príde 🙂 ja vždy v kostole prosím Boha,aby nám doprial byť rodičmi 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita asi každý chlap má niečo iné na prvom mieste len nie svoju manželku 😉

lucecita
2. apr 2012

@kikaneu presne tak a my ako pipiny tam máme manžela 😅 teda aspoň ja áno....a už rozmýšľam, či je to dobré, keď ona ta mňa nemá 😠

vavenecka
2. apr 2012

@franzziska mici,mne tvoj príspevok vôbec nevyhodilo v upozorneniach...to nie je tým,že by som ťa nezdravila,píšem babám,ktorým som naposledy písala,teda sme boli v kontakte v poslednej dobe,takže nijako osobne si to neber 😉 a hej,doktori sú veľmi zábavní,ale aj niektoré doktorky sa neserú 😀 😀

franzziska
2. apr 2012

@vavenecka no dovol... 😲 😲 ako ja sa idem ted urazit 😔 hehe 😀 😀 😀

mata_ba
2. apr 2012

@vavenecka tak to vas urcite vypocuje 😉

vavenecka
2. apr 2012

@franzziska no vidíš a teraz mi ťa už ukázalo...to na koňa sa uraz,nie na mňa 😀 😀 čo si to dovoľuje ťa nezobrazovať 😠
@mata_ba bodaj by,moja 🙂

franzziska
2. apr 2012

@vavenecka hijoooo 😀 😀 😀 😀

mata_ba
2. apr 2012

@vavenecka urcite..aj ja sa prihovorim za vsetky snazilky 🙂

vavenecka
2. apr 2012

@franzziska ty trdlo 😀

@mata_ba , @franzziska , @lucecita , @kikaneu , @fiftko25, @moni1007 , @mistisa kočenky,ďakujem za podporu,ste zlaté 😵 idem ja off čosi porobiť,držkajte sa a najneskôr v štvrtok sa ozvem s novinkami 😉

mata_ba
2. apr 2012

@vavenecka drzkaj sa..papaaa

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita tak čo už no, aspoň my budeme skvelé manželky, nie? 🙂
@vavenecka čau a dávaj na seba pozor 🙂 som zvedavá na výsledok zo štvrtku 😉

fifitko25
2. apr 2012

@vavenecka vo štvrtok očakávame len dobre správy a veľké vajka 😀

mistisa
2. apr 2012

@su_san @zujka2 @mata_ba , @franzziska , @lucecita , @kikaneu , @fiftko25, @moni1007 @vavenecka tak koceny akurat sa mi dostala do ruk sprava z nemocnice 🙂 vsetko co tam bolo odstranili napichali mi vajecniky, spriechodnili vajickovody,zrasty ani cysty neboli , endometriozu nemam maternica ma perfektne rozmery a je pevna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to su ake krasne narodeniny moje 😀

fifitko25
2. apr 2012

@mistisa super správy 😀 uz len počkať na zahojenie rán a isto budú // 😉

mistisa
2. apr 2012

@fifitko25 presne tak mojko krajsi darcek som ani nemohla dostat 😀 teda mohla testik z dvomi // by bol krajsi darcek ale v momentalnom pripade je toto asi taky darcek ako ten testik 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moni1007
2. apr 2012

@mistisa tesim sa s tebou, ze to takto fajn vyslo. uz len rychlo sa zotavit a zacat snazilkovat, aby coskoro bolo miminko 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@mistisa super moja 🙂 veľmi sa teším a už len počkať na dve čiarky 🙂 a všetko najlepšie k narodeninám 😉

mistisa
2. apr 2012

@moni1007 dakujem mojka veru uz len tie dve // a je to na komplet vsetko co si zelam 😀

mistisa
2. apr 2012

@kikaneu tak tak mojka neviem sa toho dockat veru 😀 neviem co urobim ked ich najdem asi si aj poplacem 😀 chichi od stastia 🙂 dakujem moc mojka 🙂 oslavujem s citronovou vodou chacha🙂

moni1007
2. apr 2012

@mistisa verim,ze uz nebudes dlho cakat 🙂