icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
2. apr 2012

@mistisa aj citrónová voda je fajn, ešte lepšia ako alkohol 🙂

mistisa
2. apr 2012

@moni1007 aj ja tomu nejak verim 🙂 po tom co som si spravu precitala 🙂

mistisa
2. apr 2012

@kikaneu veru veru a hlavne zastavuje krvacanie 😀

moni1007
2. apr 2012

@mistisa treba mysliet pozitivne a verit, ja som tiez tak zacinala tento cyklus, ale uz dnes som nejak pesimisticka, uz sa blizi cas,ked mm zacne chodit na tyzdnovky, takze ak sa to teraz nepodarilo, tak dlho sa to este nepodari ☹

kikaneu
2. apr 2012

@mistisa vážne? to som nevedela 😉

mistisa
2. apr 2012

@moni1007 tak tak mojka 🙂 aj ja hovorim 🙂 no to je vazne o nicom veru mojka.ale tak nech sa pripravi ze bude mat tazke vikendy.no ale ked ovu vide na tyzden hm tak to asi nic co? ☹ joj mojka bodaj by to vyslo teraz🙂moc ti to prajem 🙂

mistisa
2. apr 2012

@kikaneu ano ano dokonca si baby davaju citrony ked chcu dostat mrchu neskor 🙂 mne to dnes aj dokina povedala ze mam pit vodu zarobenu s cerstvym citronom aby som zastavila krvacanie 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@mistisa dobre vedieť 🙂 človek sa vždy niečo nové naučí 🙂 tak žeby som si dala? 🙂 nechcem tú mrchu ani vidieť a už vôbec nie v stredu, nech počká do štvrtka, ak už má prísť 😠

moni1007
2. apr 2012

@mistisa no praveze ten rozsah plodnych dni mi vychadza na tyzden, kedze mam pravidleny cyklus tak to uz viem teraz,ak sa mi nieco neposunie. ☹ ale tak ked Pan Boh da aj motyka vystreli 😀 tak musim verit. keby aspon ten moj graf nejak suco vyzeral,ale kadeco tam je. no uvidme 😒

moni1007
2. apr 2012

@kikaneu neried ten citron s vodou ale zjedz ho cely nech sa mrcha zarazi a nechodi vobec 🙂 inak,aj mojej sestre poradil dr na obmedzenie krvacania citron s vodou 😉

kikaneu
2. apr 2012

@moni1007 uf, celý naraz by som asi nedala 🙂 a nakoniec si nedám žiaden, nemáme 😒 tak cuckám červené vínko 😉

mistisa
2. apr 2012

@kikaneu n veru moja chichi 🙂 ja skusam tiez ci mi to pomoze ak to zastavi je to super.ale ako som ju zacala pit zda sa mi to krvacanie troska slabsie 😀

moni1007
2. apr 2012

@kikaneu romantikujete s manzelikom? 🙂 tak ale vinko je lepsia varianta v porovnani s citronom. 😀 ja som tak zvedava na teba ako to dopadne. stale tu sledujem ako si postupila. drzim palceky 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@mistisa super 🙂 také prírodné lieky ja rada 🙂

mistisa
2. apr 2012

@moni1007 no mojka takze verime ze motyka vystrelila 😀 okik? uz len tehu testik supnes a bude dobre a mm moze spokojno tyzdnovkovat 😀

mistisa
2. apr 2012

@kikaneu ze? aj ja inak chichi 😀

kikaneu
2. apr 2012

@moni1007 ďakujem moja 🙂 no manžel v kuchyni zapája digestor ešte 🙂 včera nám už konečne domontovali skrinku naň, tak on teraz montuje kábel 🙂 ale má naliate aj on, lenže ja si ho vychutnávam, manžel dokáže aj exnúť 🙂 ja som tiež zvedavá ako to dopadne, tento graf je trochu odlišný od predchádzajúcich, tak ktovie čo z neho bude nakoniec....ranná teplota mi veľa povie 😉

kikaneu
2. apr 2012

@mistisa 🙂

moni1007
2. apr 2012

@mistisa aj mm mi teraz vravi,ze urcite nam to vyslo, vsak aj muselo, ved uz som splnila aj to, ze mam brat listovku 3 mesiace pred tehu a uz by som ju mala zacat brat pocas tehu 😀

moni1007
2. apr 2012

@kikaneu no to aj moj tak vypije, ja dam glg a on ma prazdny pohar 😀 a moj oco tiez tak. to chlapi si asi nevedia tak vychutnat 🙂 tak sa tesite, ze uz dokoncujete?som chcela minule kuknut na modrej streche tvoj album,ale nenaslo mi ta. tak nech to zajtra skvele dopadne 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@moni1007 nenašlo, lebo ho mám len pre priateľov, tak si ťa pridám a môžeš pozrieť 🙂 a asi máš pravdu, všetci chlapi sú takí 🙂 hej, už konečne, lebo mi to už liezlo na nervy 🙂

moni1007
2. apr 2012

@kikaneu my sme sa stahovali na konci augusta a 10.9. sme mali svadbu z jednoizboveho bytu do vacsieho, tiez by sa nam tu este nieco siklo porobit, ale som rada, ze tu to mame aspon ako tak zutulnene.

kikaneu
2. apr 2012

@moni1007 tak my bývame v podkroví u mojich rodičov 🙂

moni1007
2. apr 2012

@kikaneu aspon ti pomozu ked bude treba, my sme v podnajme v obecnom byte ale po niekolkych rokoch si ho mozme odkupit. je to celkom fajn,aspon sme sa nemuseli zadlzovat a aj tak by sme raz mozno chceli stavat domcek 🙂

kikaneu
2. apr 2012

@moni1007 to hej, je to veľká výhoda 🙂 vy to potom tiež nemáte zle vymyslené 😉

moni1007
2. apr 2012

@kikaneu @mistisa idem ja uz off, tak vam prajem, aby ste sa dobre vyspinkali a zobudili sa do prijemneho ranka s dobrymi spravickami, jedna zotavena a druha s tou pravou teplotkou 😀

kikaneu
2. apr 2012

@moni1007 ďakujem 🙂 aj tebe pekný večer, dobrú noc a ešte krajší deň 😉

e.l.i
2. apr 2012

@mistisa super... krasne spravicky....takto nejako som sa tesila ja ked som mala na ovu teste viditelne kolajnice.. a to nebol ani teho test...

lucecita
2. apr 2012

@kikaneu čau cica, ešte nespíš?

kikaneu
2. apr 2012

@lucecita ahoj Lucka, ešte nie 🙂