Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba super...tak som ti to želala...veď vieš 🙂 proste som to tušila...lebo si to strašne chcela, tak ti to vyšlo... 🙂 tak dúfam,že tento mesiac už mrchu 2x nebudem mať 😀 ale tak teraz vychádza až tušim na 23.4.
@vardzikova ahoj milacik ako sa mas???? nieco nove??? sofinka poslucha?
@kikaneu caff micka 🙂 grafik vyzera super 🙂
@nativanativa jeej krasna babulka 🙂 pekne sa drzkajte 🙂
@vardzikova a ty joj 🙂 ako v pracovi??? zarezavas?? 🙂
@mistisa ajoj ako mas?? vsetko je dufam v poriadku 🙂
@purina12345
@mata_ba a vy dve nase tehulky krasne ako?? 🙂
@mata_ba heh milacik podla mna ej to normalne tie prve tyzdne aj mne bola stale zima 🙂 a stale ma vsetko bolelo a bola som hroooozne unavena... prsia ma prestali boliet asi az po 12tt 🙂 🙂
aj mne brusko vykuklo dost skoro 🙂 som ani necakala ze na svadbe uz bude take gulate 🙂
a inak ako nevolnosti? chute?
@spula22 tssss aj som od macochy???? 😠 😠 😠
@lusinda1989 jeeeeeeej sorry milacik jasne ze nie 🙂.... a ako sa mas tehulka?? 😉
@franzziska mne nechuti kava, ale milujem jej vonu
@mattuliatko30
@azzura to sme na tom rovnako 😀 😀
@mattuliatko30 dojde mrcha, zacnem brat clostil (ale uz teraz sa desim folikulimetrie, ci tam opat nic nenajde) a mozno teraz uz pojdem na IUI. Ja netusim, preco ma ten HORE tak skuša ☹
@spula22 no esteze tak 😀 😀 😀 ja sa mam celkom dobrucko unava presla len sem tam ma pride kuknut a inak pohodicka 🙂 sa tesim ze som ani nevracala ani nic 🙂 take pohodove tehu mam 🙂
teraz sa chystam do UK za drahym na nakupy tak sa neviem dockat konca tyzdna 🙂
a ty ako mojko uz si bola na velkom sone???
@franzziska zvlaštne, lebo vacsinou baby radi piju kavicku. A ja som k tomu uradnicka 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 viem 🙂 veru,si mi to predpovedala normalne 😀 no super...tak mozte pekne snazilkovat..hadam co najdlhsie 😉
@spula22 ahoj mojka 🙂 no ja faaajn 🙂 len mi stale zima ☹
tu uz je skoro kazda tehotna? 😀 😝
@gelinka75 a o chvilu to uz nebude ze skoro kazda ale vseeeetkyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀
kocky ja vam verim najblizsie mesiace su vase 🙂
@lusinda1989 juuj tak somrada 🙂 tak do uk ?? sj ja by som sla tooolko krasnych veci som tam videla a nas ich nedostat ☹.ja idem na kontrolu + sono az 18.4 🙂.
@mata_ba a to ako?? ved sa oblec 🙂. ale nie srandujem 🙂 to je normalka-prve tyzdne tehu si hormony robia co chcu, kym si telo zvykne 🙂
@azzura hej viem...vacsina bab pije kavu a fajci 😀 a mna ani jedno ani druhe nemam rada 😀
@lusinda1989 no co sa tyka prs,tak sem-tam jemne bolia..vcera boleli dooost silno,bradavky citlive a dnes takmer nic,len straaasne slabulinko a aj to,len na dotyk 😨 dufam,ze je to ok..no rano mi byva zle,ked sa napijem vody...ale ked daco spapam,je to ok...a zrejme nemozem udeny syr...vcera skonzil v zachode 😅 a som taka citlivejsia,hned sa ma vsetko dotkne...ale nejake pachy..co ja viem..cigarety mi velmi vadia,ale to mi aj predtym...len teraz je to silnejsie...no a to popichavanie v podbrusku...ale aj to je dnes uplne ok..zatial nic..
@spula22 hej hej nastavajuci tam pracuje a uz ked sme tam boli spolu ked sme tam zili tak som stale pokukovala po tych detskych vecickach a povedala som si ze ked to pride pojdem to tam vsetko vykuupit 🙂 tss a je tak 🙂 moj drahy ma vezme nakupovat 🙂 joj neviem sa uz dockat lebo potom sa az do svadby zasa neuvidime.... :( ale tak to uz budes v nejakom 23tt nie nemalo by sa ist v 20tt??? ja neviem len sa pytam 🙂 aby som bola mudrejsia 🙂
@azzura ahojko moja.dakujem:-) uvidis ze aj ty budes zachvilku tehulka.🙂 tebe nepomohla?dufam ze bude vsetko ok.dost krvacam stale ale tak ako mrcha keby sa mi pustila.budem dnes volat z dokim ci je mozne ze sa mi po tych vsetkych zasahoch mohla pustit mrcha.🙂 radsej sa ubezpecim.🙂 a inak mas nieco nove?🙂
@spula22 nech si robia..len nech je drobcek v poriadku 🙂 ved tu mam ohrievac pusteny na plno,vsetci,ze fuj jak tu mas teplo a mne je zima 😀 co narobim...ale aspon,ze slniecko krasne svieti 🙂 mojka,mozem sa spytat?je to ok ma nebolia teraz kazdy den prsia a podbrusko?a ty sa mas ako?ako sa ti dari?teda vam 😉
@lusinda1989 no malo. sono sa robieva v 20tt. 🙂. dobre si informovana 🙂 tak to sa z draym csto nevidite ☹ a svatbu mate kedy? 😀
@mata_ba neboj mojko je to ok aj mna jeden den boleli viac a druhy menej .... aj ja som sa na zaciatku musle ahned najest ako som vstala ale teraz mam skor ten problem ze musim pockat aspon hodinku alebo dve aby som nieco zjedla...ja zasa nemozem vobec surovu cibulu a cesnakove uz vonkoncom nic.... 😀 strasne ma z toho pali zaha... a citlivaaa som staaale stale eln revem 🙂 hormony co ti poviem 😀 a popichavanie v bruske je tiez uuuplny normal mna skor desi to ze ked si niekedy kychnem alebo sa prudsie postavim z postele tak ma nehorazne zapicha v podbrusku ze uuuplne ze dovi,.... :(
@su_san ahoj moja, tak co to ze nemas pozitivny ovu test. kolky DC si? ja cakam na mrchu. vcera vecer ma neskutocne pichalo vo vajecnikoch alebo medzi nimi. proste bolo to v strede podbruska. muz mi musel pomoct z vane vijst. bolo to neskutocne. ktovie co to bolo. aj teraz trochu citim obcas pichnutie presne v strede. ale prsia ma tak neskutocne bolia, ze sa ich nemozem dotknut. ale aspon ma bradavky prestali palit.
@spula22 tss sak som si aj myslela zeby som uz o tom nieco mohla vediet 🙂 no ani nie vacsinou tak par dni do mesiaca... :( ale tak vianoce boli plodne 🙂 a teraz ked bude mimi sa mi vrati 🙂
svadbu mame onedlho 5.5. 🙂
@anett6212 cicus ahoj a neni si ty tehu??? krize nebolia?
@lusinda1989 vidis, aka si muuudra 🙂 jeej tak sa ti to krati 🙂 a o chvilku budes pani 🙂
@lusinda1989 mam sa vyborne , konečne si to vychutnavam 😀 , včera sme počuvali doma sofinku stetoskopom normalne to bolo počuť .. s mm sme sa potom natom riadne nasmiali 😀 , počuj a prečo ti ukazuje 15tt?

@lusinda1989 juuuj,za chvilku bude teplo a potom si moze brusko vytrcat kolko chce 🙂 aj ja uz chcem brusko...a je to divne,ale take pidi mam aj ja..alebo som taka nafuc...ale rozhodne uz priberam ☹ citim na brusku a na bokoch...ale aj na prskach 😀 ja neviem..mne je furt zima..neviem sa zohriat..asi mi malinke berie cele teplo..ale nech si len vezme,ja mam ohrievac na seba nastaveny 🙂