Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 ja v praci vyborne 😀 sedim si na nete a je mi skvelo len som akasi hladna 😅
@lusinda1989 no bodaj by som uz bola aspon v 15tt 😀 no podbrusko mna dost bolelo tusim predvcerom..az moc...ale dnes niiiic...a vravim,vcera prska,ze dovi a dnes..len ked skusim,ci su 😀 ale tak ked je to ok,tak som kludnejsia...uz nech len viem,ze je babo tam,kde ma byt a bije srdiecko a viac mi netreba 🙂
@spula22 juuuuj,to musi byt uzasny pocit,take kopkanie...aspon vies,ze je vsetko ok 🙂 tak sa pekne drzkajte 🙂
@lusinda1989 ahoj moja, vcera som ich mala trochu citlivejsie, ale to preto lebo som piekla korpusy na kolace a pol dna som stravila v kuchyni zohnuta. isto nie. nemyslim si. no vcera ako ma to pichalo, myslela som, ze mam vetry zastavene, ale nebolo to to. a pri tej bolesti, ked som zakaslala, tak ma to neskutocne pichalo. a zo spodu, ani sadnut na postel som si nemohla a do polhodiny uz bolo dobre. a teraz ma to opät tak dost picha, ale na lavo. ja si skor myslim, ze mrcha pride skor.
@azzura ahoj micik 🙂
@spula22 no jj uz sa neviem toho titulu dockat 😀
@vardzikova lebo mne dokina posunule termin porodu podla utz o nejaky tyzden aj nieco neskor tak som si to zmenila aj tu ale rozmyslam ze si tu necham povodny podla MS... a kde ste zohnali stetoskop???aj ja chceeeeem.... 🙂
@vardzikova tak sa napapkajte 🙂
@mistisa som rada.neboj ude vsetko ok 🙂
@mata_ba ano je to super pocit 🙂 o chvilku budes citik aj ty 🙂 ani sa nenazdas, ako to rychlo ubehne 🙂
@mata_ba presne tak to co citis jeden den nemusis mat aj druhy milacik nestrachuj sa ale uzivaj si tehu viem ze sa mi to lahko hovori a viem ze kludnejsia budes az ked uvidis ze je tam kde ma byt ale slub mi ze sa nebudes strachovat... 🙂
@lusinda1989 😀 lepšie ukazuje 17 tt ako 15tt že? 😀 , tak my mame doma lebo mame taky starši tlakomer a k tomu mame stetoskop 😉 ale bolo to uplne perfektne odporučam všetkym
@anett6212 milacik ale viac si nas tu mysli ze to moze byt tehu kedy ma ta mrchana dorazit????
@vardzikova no to hej a hlavne ja si aj tak myslim ze baby sa pytaju na svet skor 🙂
a nevies kde sa da stetoskop zohnat???? 🙂
@spula22 ech ale musim počkať na obed ☹ 😖 a dovtedy mi asi črevo zožerie druhe črevo 😠
@lucecita ahoj ciciksi tu?
@lusinda1989 na velkonocny pondelok. ja ju ocakavam lebo nechcem byt na vianoce v nemocnici ☹
@lusinda1989 tak možno v zdravotnickych potrebacH?neviem ti povedať 😒 ale vyskušaj a možno budeš mať šťastie 😀
@lusinda1989 ale ved ano...stale trosku dufam,ze s trochou stastia by sa vo stvrtok mohlo aj srdiecenko ukazat...ale to budem 5+3 a minuly stvrtok som bola 4+3 tt a mala som len velmi vysoku sliznicu..17,3mm...take neviem..ale aspon gestacny vacok tam snad bude...
@franzziska napodobne 😀
@vardzikova ja ti dám taký cicík! 😀 😀 😀 😀 😀 áno som tu, máš s tým problém? 😀 😀 😀
@vardzikova dneska nebude ziadna fotka v bluzicke? 😝 😀 😀
@vardzikova čau cica 😀 😀 . Už makaš? Kolegovci sa potesili, že si prisla a co sef?

@anett6212 neskusala si test??