icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
3. apr 2012

@gelinka75 vy staviate dom? som nevedela a ako ste teraz na tom? my kupujeme byt, robíme zmluvu na hypotéku a kúpu bytu, tak aj my máme behačky, ale ja musím doma oddychovať, tak mm behá 😀 my sa sťahujeme v polke júna, tak sa teším a aj ja by som chcela byť dovtedy tehu, ak Pán Božko dá 😀 na kontrolu idem 16.4. a 17.teho by som chcela už do roboty, ale už mi je fajn, len včera som dvihla bike a zabolelo, ale dnes už je v poho a cítim sa dobre a ešte vonku je krásne, tak ma to ťahá von, tak si asik sadnem na terasu na gauč

lucecita
3. apr 2012

@vardzikova tehuľka, si tu či kde sa túlaš? 😀

azzura
3. apr 2012

@kikaneu nemerala, ja nemeram uz od zaciatku roka.

lucecita
3. apr 2012

@vardzikova micík, idem čítať, tak ma prezvoň keď budeš chcieť kecať, lebo odkedy pracuješ ma zanedbávaš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vavenecka
3. apr 2012

@mistisa juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 taaaak sa z teba teším 😉 tak už len šup šup na vec a o mesiac testík s // 😵
@fifitko25 jasaaaan a ak nie,mením gynďáka,čo mi ich zväčší 😀 😀 😀

vardzikova
3. apr 2012

@lusinda1989 a ja idem na tie testy až buduci utorok...

vardzikova
3. apr 2012

@lucecita milačik bola som sa najeeesť 😉 🙂 ale už som spať

lucecita
3. apr 2012

@vardzikova dík za prezvonenie, už som to fakt šla vypnúť 😀 zazvonila si v poslednej chvíli 😅 čo si papala?

franzziska
3. apr 2012

@vavenecka ti doktori sa tu menia jak ponozky tusim 😀 😀

@vardzikova a sak teraz je uz celkom teplo..a i poobede bude..sup sup s tymi bluzkami a fotakmi von 😀 😀

vavenecka
3. apr 2012

@franzziska ale nee,ja mu dám ešte šancu 😉 😀

mistisa
3. apr 2012

@vavenecka no veru mojka juchuuuuu aj ja som rada .-) aj som volala s dokim pred chvilkou vsetko je oki dobre odstranene lieci sa mi to super pytala som sa na krvacanie povedal ze su pripady kedy sa po laparke spusti mrchana takze sa nemusim bat a robit si obavy pokial ma nic neboli je vsetko oki. .-) v utorok buduci idem na stehy na vyber a dohodneme dalsi postup ze stimulacia clostylom 🙂 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a potom ze sup na mm a potom ze sup dve // na testiku 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 mozno budes este prekvapena 🙂 ale tak skore uzdravenie zelam..

@kikaneu zajtra bude stale hore 😉 a ked aj klesne,tak len o 0,1 stupna 😉

mistisa
3. apr 2012

@vardzikova @gelinka75 @kikaneu @lucecita @mata_ba @azzura @fifitko25 tak som volala koceny s dokim co ma operoval a povedal ze vsetko dobre prebehlo aj dopadlo chvalabohu vsetko porobil a ze to ze krvacam pokial nemam vyrazne bolesti a nie je to cerstva krv nemusim sa bat.hovorim ze mam menzesove bolesti a povedal ze su pripady ked po laparke dostanu mrchanu a v utorok idem k nemu na vyber stehov a na dohodnutie dalsieho postupu a ideme na clostylbegyt a potom urcite ovulka a potom uz len dve // 😀 😀

vardzikova
3. apr 2012

@mistisa Tak to držim prsty aby všetko vyšlo podľa tvojich predstav 😀

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa juuuuuj,no tak paraaadicka 🙂 tak to uz ozaj budu len dve ciarocky 😉

mattuliatko30
3. apr 2012

@custy n tak ale môže byť ešte skoro...nezúfaj...vo štvrtok urob testík a uvidíš 🙂

moni1007
3. apr 2012

@mattuliatko30 a ako stare mas deticky? a co mas? chlapcov?dievcata?

mistisa
3. apr 2012

@vardzikova dakujem mojka 😀 juj hovorim ze mam klud na dusi 😀 😀

lucecita
3. apr 2012

@mistisa ahojky, tak to je super správa 😉 a na čo sa berie ten clostylbegyt?

moni1007
3. apr 2012

@custy ja sa v tych grafoch moc nevyznam,ale tvoj vyzera celkom fajn,nie? ako dlho sa uz snazite? 🙂

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba aj ja hovorim mojka som maximalne kludna 😀 mam taky dobry pocit po dlhej dobe ti poviem 😀 aj ked zrovna by to nemalo na prvy sup vyjst ale vidim ze sa nieco deje a uz sa blizime k dobremu koncu 😀

mistisa
3. apr 2012

@lucecita je tesim sa juj 🙂 to je na stimulaciu vajecnikov na vyvolanie ovulky 😀 😀

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa preeesne tak...a veru,ked nie hned teraz,najneskor maj je vas 😉 a v januari-februari budes drobceka babusit do perinky 😉

mattuliatko30
3. apr 2012

@moni1007 dievčatá...10 a 7 🙂 a ty, pokúšate sa o prvé mimi? 😉

azzura
3. apr 2012

@mistisa super, tak nech uz dorazi mrchana a možte sa snazit 😀 😀 😀

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita veď hlavne, aby si hladná nebola, ja už mám po vyučovaní, čakám na kolegyňu a zdrháme 🙂
@gelinka75 ty vieš, aké si mi narobila chúťky? to musím aj ja urobiť 🙂 ale dnes pečiem pizzu teda 😉

kikaneu
3. apr 2012

@mata_ba som zvedavá, či ti vyjdú tie veštecké proroctvá 🙂 budem informovať 😉
@mistisa super 🙂 to sú samé dobré správy 😉

moni1007
3. apr 2012

@mattuliatko30 tak to uz slecny 🙂 aspon ti pomozu s mimi, ked sa podari. ano, o prve, som necakala, ze to bude tak dlho trvat, uz je to 7 mesiacov. ☹ mm mal dost optimisticke predstavy,asi ako vsetci muzi. ale tak tento to urcite vyslo 😀

monika8737
3. apr 2012

ahojte baby. rada by som sa ku vam pridala. tiez sa s manzelom snazime o prve babo. zacali sme od januara, tak dufam ze sa coskoro zadari. i ked pri mojom nepravidelnom cykle si uvedomujem ze to moze byt problem. zatial nestresujem, som plna optimizmu, ze to coskoro pride. snazime sa vlastne este len druhy cyklus a uz mi doktor predpisal clostil, s ktorym by som mala zacat teraz. celkovo sa mi paci jeho pristup, ze ma nenechal sa napriklad rok snazit, ale hned sa snazi riesit ten moj stav a pomoct tomu trosicku...

moni1007
3. apr 2012

@monika8737 ahoj. vitam ta,aj ked tiez som tu medzi kockami neni nejak dlho. my sa snazime od septembra,aktivnejsie od decembra, mam sice pravidelny cyklus,ale zatim sa nepodarilo. tento cyklus som zacala aj merat BT. drzim palce,aby vam to skoro vyslo. 🙂