Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova tehuľka, si tu či kde sa túlaš? 😀
@vardzikova micík, idem čítať, tak ma prezvoň keď budeš chcieť kecať, lebo odkedy pracuješ ma zanedbávaš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 a ja idem na tie testy až buduci utorok...
@lucecita milačik bola som sa najeeesť 😉 🙂 ale už som spať
@vardzikova dík za prezvonenie, už som to fakt šla vypnúť 😀 zazvonila si v poslednej chvíli 😅 čo si papala?
@vavenecka ti doktori sa tu menia jak ponozky tusim 😀 😀
@vardzikova a sak teraz je uz celkom teplo..a i poobede bude..sup sup s tymi bluzkami a fotakmi von 😀 😀
@franzziska ale nee,ja mu dám ešte šancu 😉 😀
@vavenecka no veru mojka juchuuuuu aj ja som rada .-) aj som volala s dokim pred chvilkou vsetko je oki dobre odstranene lieci sa mi to super pytala som sa na krvacanie povedal ze su pripady kedy sa po laparke spusti mrchana takze sa nemusim bat a robit si obavy pokial ma nic neboli je vsetko oki. .-) v utorok buduci idem na stehy na vyber a dohodneme dalsi postup ze stimulacia clostylom 🙂 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a potom ze sup na mm a potom ze sup dve // na testiku 🙂
@vardzikova @gelinka75 @kikaneu @lucecita @mata_ba @azzura @fifitko25 tak som volala koceny s dokim co ma operoval a povedal ze vsetko dobre prebehlo aj dopadlo chvalabohu vsetko porobil a ze to ze krvacam pokial nemam vyrazne bolesti a nie je to cerstva krv nemusim sa bat.hovorim ze mam menzesove bolesti a povedal ze su pripady ked po laparke dostanu mrchanu a v utorok idem k nemu na vyber stehov a na dohodnutie dalsieho postupu a ideme na clostylbegyt a potom urcite ovulka a potom uz len dve // 😀 😀
@mistisa Tak to držim prsty aby všetko vyšlo podľa tvojich predstav 😀
@custy n tak ale môže byť ešte skoro...nezúfaj...vo štvrtok urob testík a uvidíš 🙂
@mattuliatko30 a ako stare mas deticky? a co mas? chlapcov?dievcata?
@vardzikova dakujem mojka 😀 juj hovorim ze mam klud na dusi 😀 😀
@moni1007 dievčatá...10 a 7 🙂 a ty, pokúšate sa o prvé mimi? 😉
@mattuliatko30 tak to uz slecny 🙂 aspon ti pomozu s mimi, ked sa podari. ano, o prve, som necakala, ze to bude tak dlho trvat, uz je to 7 mesiacov. ☹ mm mal dost optimisticke predstavy,asi ako vsetci muzi. ale tak tento to urcite vyslo 😀
ahojte baby. rada by som sa ku vam pridala. tiez sa s manzelom snazime o prve babo. zacali sme od januara, tak dufam ze sa coskoro zadari. i ked pri mojom nepravidelnom cykle si uvedomujem ze to moze byt problem. zatial nestresujem, som plna optimizmu, ze to coskoro pride. snazime sa vlastne este len druhy cyklus a uz mi doktor predpisal clostil, s ktorym by som mala zacat teraz. celkovo sa mi paci jeho pristup, ze ma nenechal sa napriklad rok snazit, ale hned sa snazi riesit ten moj stav a pomoct tomu trosicku...
@monika8737 ahoj. vitam ta,aj ked tiez som tu medzi kockami neni nejak dlho. my sa snazime od septembra,aktivnejsie od decembra, mam sice pravidelny cyklus,ale zatim sa nepodarilo. tento cyklus som zacala aj merat BT. drzim palce,aby vam to skoro vyslo. 🙂

@gelinka75 vy staviate dom? som nevedela a ako ste teraz na tom? my kupujeme byt, robíme zmluvu na hypotéku a kúpu bytu, tak aj my máme behačky, ale ja musím doma oddychovať, tak mm behá 😀 my sa sťahujeme v polke júna, tak sa teším a aj ja by som chcela byť dovtedy tehu, ak Pán Božko dá 😀 na kontrolu idem 16.4. a 17.teho by som chcela už do roboty, ale už mi je fajn, len včera som dvihla bike a zabolelo, ale dnes už je v poho a cítim sa dobre a ešte vonku je krásne, tak ma to ťahá von, tak si asik sadnem na terasu na gauč