Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@katkatomas2 gratulujem a ticho (v dobrom) zavidim 🙂 aj my sme mali svadbu 3.9.2011
@boba85 Tak aj ja som to tak chcela 🙂 lenže manžel,nie a nie-ale aj tak bude po mojom, keď to bude dievčatko a myslím,že on to nejako zvládne. Ale strašne sa mi páči meno Adam a nemu vôbec vrr 😠 a najrpv som chcela aby bolo dievčatko po mne ( to by sa môj tatko stráááášne moc tešil ) Ale keď budeme mať aj chlapca aj dievčatko a aj chlapca a budú obaja po našom-tak to bude asi blbé,nie? a ešte sa stretávam aj s takými názormi,či mi nebude vadiť, keď ma budú oslovovať stará a malú mladá..... 😕
@mima1983 no neviem ja by som skúsila testnúť, buď sa ti tam ukáže alebo ešte nie, ak pôjdeš von tak si asi kúp aj teplomer, čítala som niečo o špinení ale normálne je tie dva dni a špiníš čistou krvou alebo je to viac menej akoby krvavý hlien??
Ahojte baby, tak mne v piatok pichli Pregnyl, piatok, sobota prikazane snazilkovanie a teraz uz len cakat :-/ To bude zasa boj vydrzat 🙂 Ale doky povedal, ze maternica idealne pripravena, folik dozrety, tak verim, ze by to mohlo vyjst tento cyklus 🙂 Teraz som 17DC, tak este dva tyzdne vydrzat :-/ :-/
@mima1983 tak som dala vcera na tvoju radu a dneska si v lekarni kupila alchimilkovy cajik a je super, ze stoji len 35 kc, to som cakala viac 🙂 este femibion a uz len cakat, kym skonci mrcha 🙂 Ty uz si mrchu dostala, ci zatial este nie?
Ahoj baby mozem sa pridat?Ostatne temy su uz dost rozsiahle a baby sa poznaju, som tu nova, tak sa skusim pridat k vam 🙂 Tiez sme sa nedavno zacali poprvykrat snazit..Samozrejme na prvy sup to neslo,takze aj napriek tomu,ze vsade tvrdia, ze normalnej zdravej zene trva v priemere pol roka nez sa zadari,tak uz zacinam panikarit a bojim sa,ze hlavne to prispeje k dalsim neuspechom..neviem si nejako zamestnat rozum niecim inym..napchavam sa vitaminmi, jem superpotraviny na plodnost 🙂 a popijam caj z alchemilky a malinovnika..manzel to vidi optimisticky,tak snad bude mat pravdu..🙂doteraz som mavala relativne pravidelny cyklus, pekne som si vedela vysledovat ovulaciu ale v poslednych par mesiacoch tie typicke priznaky (hlien, bolesti, zvysena chut ..🙂)co som poznala predtym nejako zmizli..tak som zacala berat BT a kupila som si par ovu testov..snad ich nebudem musiet pouzivat dlho,lebo tie peniaze ,co za taky obycajny pruzok chcu su neskutocne,hlavne ked sa ich ma robit aspon 5, pri nie uplne pravidelnom cykle aj viac mesacne..
ale hlavny problem je,ako zostat v pohode..
@delideli vitaj 🙂 tak zostat v pohode a nemysliet na to, ma myslim pomerne dost kociek tu, vratane mna 🙂 ono sa lahko povie, ze nemysli na to, ale to sa neda, vsak? 🙂 neboj, to poznaaaam 😉
@mima1983 take spinenie som mala i ja a potom mi dosla az po 10-ich dnoch takeho spinenia-bolo to cudne. jj clovek sa upne a najhorsie je ked pridem z prace vecer domov tak si na to spomeniem kazdy den. snazim sa na to nemysliet tak casto, ale niekedy sa mi to nedari 😒
@carie32 presneeeeeee ako hovoriš i ja som to musela rozdychat. clovek im to praje je to super vsetko ale zaroven som ostala taka nestastna. ale zatial mozeme byt radi ze sa neszaime tri roky a nic. tak dopadla moja sesternica a o druhe sa snazia uz 4 roky- je to smutne.ale my sme tu na to aby sme neboli pesimisticke 😀 treba zacat mysliet pozitivne. pockaj mozno nas darcek pod stromcek bude ten najkrasji v zivote 🙂
@purina12345 tak, a zaciname dalsie kolo ...mrcha prisla v nedelu ☹
som rada, ze som netestovala v sobotu, tak ako som chcela aspon som si usetrila sklamanie...nie ze by som nebola sklamana ked prisla mrcha ale....aspon som usertrila test 😀 😀
@barushkaaam : no ved, to som ani necakala,ze na to budem takto reagovat..🙂
akurat mi konci menstruacia a pripadalo mi to tentokrat ako vecnost..
ozaj ,akurat si citam prve stranky diskusie a boli tam aj prispevky ohladne DNP..ja som si ho zacala platit, ale potom som kontaktovala kamosku,ktora pracuje na socialke a radila mi to zrusit. Napisala som na Ministerstvo prace, soc. veci a podla info z polovice septembra, navrh novely na zmenu uz presiel v prvom citani a aj napriek padu vlady sa zakony prijimaju dalej a parlament normalne funguje,takze je dost pravdepodobne,ze od 1.1. sa DNP zrusi..:(
@barushkaaam , @ebelin : a dakujem za privitanie 🙂
zienky, ale ste tu toho popisali....idem vas docitat...nam vcera nefungoval internet takze som nemala moznost vas sledovat 🙂
@delideli ahoj, kludne sa pridaj. A ako dlho sa snazite? Neboj nic, vsetko pride, ale radsej chodte skor na vysetrenia, nie ako odporucaju, lebo ak ti nieco je, tak je to potom strateny cas. A samozrejme aj manzel by sa mal dat vysetrit, ci je ok. Ja som cakala skoro dva roky, nez som sa dala liecit v centre a lutujem, ze som s tym nezacala skor.
@snazilkas a po akom dlhom snazeni doporucujes ist za dr? lebo mne zistil trochu zvacseny pravy vajecnik, nijak dramaticky vraj, ale presne, tak sa pytam preto, ci z toho mozu byt teoreticky problemy...
@snazilkas: zatial sa snazime len mesiac, preto som prekvapena z tej svojej divnej reakcie..normalne som schopna uvazovat racionalne a nehadzat hned "flintu do zita" 🙂 ale ak by to neslo,tak urcite to chcem zacat riesit skor nez za rok..aj ked kolkokrat to je tak ,ze vela urobi psychika a par v podstate ziadny problem nema a absolvuje zbytocne vselijake ,nie vzdy naprijemnejsie procedury..na druhej strane uz mam cez 30,takze vyckavat sa mi nechce..
ja neviem, podla mna uz po troch mesiacoch by som sla, naozaj treba ist cim skor, aj ked lekari su za to, aby sa chodilo az po roku, ale co sa im stane, ak ti spravia hormonalny profil, pozru dozrievajuci folik, ci mas ovulaciu alebo ci ma manzel dobre spermie. Troska namahy, zobratu krv, za spermiogram aj tak platis, tak vas mozu kuknut aj skor. A ked je vsetko ok, tak to nechat tak, ale aspon vies, ze si ok.
@barushkaaam ten prispevok predtym bol pre teba 🙂
@barushkaaam presne tak ...vsak snazilkovanie si tiez treba uzit 🙂 aspon moj manzel tak hovori 🙂
prajem vam uspesne snazilkovanie
@snazilkas ja som premyslala, ze by som k dr sla tak po pol roku. Lebo som niekde citala, ze cez jeden cyklus je sanca na otehotnenie 20 percent, takze tych 5 mesiacov sa snazilkovat este v pohode da. Ale to asi aj zavisi od veku, ja mam za mesiac 26 a moj partner tiez, cize este relativne plasit nemusime 🙂
@jorgie to moj si to tiez uziva. poslala som mu sms, ze to tento mesiac nevyslo. A ze buduci mesiac kupujem ovu testy a vravim mu, ze to sa budeme vtedy milovat, aj keby si nechcel. A on ze a co ked budem unaveny z prace a ja nevadi tak ta znasilnim 😀 tak sa mi smial 😀
@zuzanka9999 viem presne ako sa citis. skoro vsetky moje kamaratky su but tehu, alebo uz maju jedno alebo dve deticky. Takze vzdy ken sme s kamaratmi, tak som obklopena tehulkami alebo mamickami and neraz mi to pride luto, ze preco sa vsetkym dari a nam nie! este aj v robote mam dve tehotne kolegninky takze ani v robote sa tomu nevyhnem.
Ale treba dat hlavu hore and mysliet pozitivne!
@jorgie presne taketo pocity mam aj ja. Navyse ked pocujem od kamaratok a znamych, ze sa im podarilo na prvy pokus, tak mi to tiez pride tak luto, ze a preco mne nie.

Ahojte kočky 🙂 My sme sa s mojim už manželom brali 3.9.2011 a o 4 dni sme leteli na dovolenku. Je to asi najlepšia príležitosť na snaženie lebo úplne vypustíte všetky starosti bežných dní. Keď sme sa vrátili zo svadobnej cesty mala prísť mrcha a nič. Testy boli stále negatívne a po 10 dňoch meškania bola vidieť druhá čiarka, takže ak si robíte test veľmi skoro nemusí sa Vám ukázať. Teraz sme už cca 7 týždeň a bije nám už aj srdiečko. Všetkým vám moc, moc držím palce. Ja som bola skeptická a vôbec som si nemyslela že to pôjde tak rýchlo a možno práve preto. Chcela by som vás všetky podporiť a držím palčeky.... 🙂