Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@barushkaaam alchemilku pijem 🙂
@nikinka1111 to je len dobre 😉 ja ju tiez budem pit, len cakam tuzobne kedy pride mrcha....ja som tu taky zvlastny exemplar medzi vami, vsetky nechcete aby mrcha dosla a ja sa jej naopak neviem dockat 🙂 😉
@nejra v niečom máš pravdu, no ale nesúhlasím, pretoze antikoncepcia sa bere aj na plet, aj na upravu cyklu..atd atd..., je mozne ze niektore zeny dopadnu tak ako dopadnu, ta co antikoncepciu bere, by fajcit vobec nemala, a potom sa cuduje tromboze, ale take vety:, "ze nikdy by som ju nebrala a je to najvacsie svinstvo"- nesuhlasim.To tak mozes povedat aj zene ktora bere clostilbegyt na vyvolanie ovulky/som pravým prikladom, ale ked to bez toho nejde, nie je ina moznost len sa napchavat hormonmy/, duphaston- udrzanie plodu. Patris asi medzi zeny, ktorým sa podarilo lahko otehotniet vsak? Antibiotika by sa tiez nemali brat, skodia peceni, zaludku. Xanax- to je najvacsie svinstvo! Ibalgin- dalsí hnus. Tak ziadne lieky???? Su zeny, ktore nemozu kondom, neznesú vnútromaternicové teliesko, a HAK zvládnu. Aspoň majú zodpovednosť, nerodia každych 9 mesiacov alebo neabsolvujú potrat za potratom!!!!!!
@carie32 my sa snazime uz skoro 2,5 roka ☹ ..uvidime ci LPS zaberie, ak ano tak by som sa to mala dozvediet kolo stedreho dna...to by bol KRAAAASNY darcek 🙂 ...prajem ho kazdej z Vas 😵 ...a aj ja mam psika..je to yorkshir, mala som aj macicku ale len vonku a svokre dost prekazala, ked sla kolo nej tak jej vravi ze ci este zije a to som ju mala len pol roka tak som ju nakoniec odniesla ku svojim rodicom 😖 ....
@manamani1 na plet som brala aj ja antikoncepciu a ziaden vysledok, na upravu cyklu sa vyborne osvedcuje alchemilka ako uziva napr nikinka1111 a aj ine bylinky...tie zeny ani fajcit nemuseli aby sa im stalo to co sa im stalo...zalezi to od organizmu.antibiotika by sa tiez nemali uzivat casto,to je fakt...niekedy urobia väcsiu skodu ako osoh.co sa tyka duphastonu -nenapchavas sa s nim dva roky nepretrzite... ja som si pocitala 5 rokov plodne a neplodne dni, takze neviem ci som mala alebo nemala problem s otehotnenim, raz som sa proste asi prepocitala...ale tiez som si myslela, ze to nebude take jednoduche, preventivne som sa liecila bylinkami pretoze i ja som mala problemy a myslela som si, ze asi nikdy neotehotniem
@nejra ja pijem od augusta alchemilku a stale mam 53DC,hm??? Ja ked som pred mesiacom zasla za dokim, nech mi nieco spravi s cyklom, jeho otazka bola: Chcete alebo nechcete byt tehotna? Ak nechcete dam vam HAK na upravu cyklu, ak chcete clostilbegyt, aj to su hormony ako svet, je to hnusna chemia, ale tak čo už...ani vzduch by sme dýchať nemohli,a jest piť nič. Jedine BIO potraviny, ani to nie🙂))))))))))
@nikinka1111 ale po ovulke sa už alchemilka nemá piť 😕
caute baby a vitam dalsie do klubu 🙂
moja nadcha prerastla do totalnej bolesti hrdla, idem zajtra k doktorke a necham sa vypisat, neni mozne uz!!!! a mam totalne nervy z toho, lebo sa bojim, ze mi to moze nejak ovplyvnit ovulu, moze? a moja doki je taka super, ze mi vzdy na vsetko predpisuje ATB, mozem ich aj odmietnut?? Lenze potrebujem sa z toho dostat, neviete, co by som si mohla dat? No zrutena som totalne, dnes mi zacal hlien, lenze neviem, ci je to predovulacny alebo z nadchy, bordel mam v tom 😠 😠 😠 😠 a prosiiiiiim, raz tu jedna z vas hodila skvelu stranku, kde boli rozpisane a odfotene tie druhy hlienov, mozete to sem znova supnut??
to nie je zase az taka dlha doba...
@palculienka2011 http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... nech sa páči, študuj 🙂 a ATB môžeš odmietnúť, určite
@kikaneu si poklad, vdaaaaka
wuaaaaaaaaaaa-babyyyyyy,mám plodné dni,náhodne som si robila ovu test.a môže to byť som 26DC
@anlady paraaaaaada, neni na co cakat 😀 😀 😀
@palculienka2011 ale už sú asi 2 deň,ale to nevadí. zisťovala som si,že test kvázi ukáže,kedy by sa malo vajíčko približne uvoľniť.a že sme plodné aj dva dni po ovu a to preto,že nevieme kedy presne sa nám uvoľní,Tak neviem. Tak mám sa snažiť aj po?
@anlady jasna vec, minule som to akurat pozerala, ze este dva dni po ovule by sme sa mali snazit 😉 brdo, ale to je aka sranda, ze az 26DC mas ovulu...to aky dlhy cyklus mas?
@anlady parada tak dotoho 😀
@lucecita no tak jasne že to treba využiť , škoda by bola to nevyužiť 😀
@vardzikova cau moja, akooo?? depky odniesla ranajsia hmla?
@palculienka2011 cau moja 😀 , depky odniesol ovu test ked som zistila že su na nom dve čiarky 😀 😀 😀 ale depka ma aj tak celkom neopustila ale citim sa jasne lepšie , a ty ako? ktory si DC
@vardzikova tak dve ciarky, to je na depku lepsie nez Prozac 😀 dnes ich mas ci uz vcera? Snad kralikujete cely den 😀 😀 aj ja uz chceeeeem ovuuuu, lenze som len 9DC a chora som jak fras a desim sa, co to spravi s mojim cyklom a hlavne s ovulou, najradsej by som si moje vajko zabalila do vakua, aby ho ta choroba obisla 😖
@palculienka2011 Už včera som mala // a jasne my kralikujeme už od piatku moja pre istotu nič nenechavame na nahodu. Ojojooooj ty si choručka? Tak len sa rychlo uzdrav aby ste sa mohli snažilkovať, a čo maš chripku alebo niečo ine?
@vardzikova neviem, co mam, ale jednoznacne som to nachytala v skolke od deciek 😖 klasika, hrdlo, nadcha, bolest mi az do ucha vyskakuje, tak uz nejdem riskovat a idem k doktorke zajtra. a snazilkovat budeme hlava nehlava, choroba nechoroba 😀 😀 😀 dostudovala som tie typy hlienov, hned sa ocekovala a je to nieco medzi lepkavym a kremovym, skor uz ku kremovemu tak zajtra robim dalsi ovu test, co mi prezradiii
@palculienka2011 tak snažilkovaniu nemôže nič brániť, ako si pisala hlava nehlava choroba nechoroba nič tomu nemôže odložiť , môj mangelko si to poriadne vychutnava povedala by som že až veeeľmi 😎 ale som rada 😉
bubacik5: ja mam dnes este len 6DC, buduci tyzden sa zacinam snazit. a ty?
@vardzikova 😀 😀 tvoj vychutnava a moj uz melie z posledneho, vysiel z cviku 😀 😀 😀 😀
@ivka228 jeej ahoj, tak som nasla suputnicku 😉 vsetky su tu uz po ovule a som myslela, ze jedina som pozadu 😀
@purina12345 ja viem 🙂 🙂 🙂 teraz nepijem
@palculienka2011 ajajaaaaj čože? tak ho to skoro prešlo? dufam že môj bude mať dlhšiu vydrž 😀 😀 a ty už si mala ovu?

@momamo bola som, bola 🙂 mykóza potvrdená, tak už ju len vyliečiť 🙂 a ty ako? nádcha ustupuje?