icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
4. apr 2012

@fifitko25 na HP sa nechodi len vtedy..robia to aj inokedy..uz viacere to hovorila na fore 🙂

mistisa
4. apr 2012

@moni1007 presne tak chytime tehotensky bacil a sme tehu.vved som napisala minule babam nech kychnu poriadno nechto obleti vsetky mesta kde su snazilky 🙂

lenkahh
4. apr 2012

@fifitko25 dakujeeeeeem 🙂

mata_ba
4. apr 2012

@lusinda1989 o to skor budes vidiet princeznu 😉

moni1007
4. apr 2012

@mistisa 😀 snad kychli aj k nam

mata_ba
4. apr 2012

@mattuliatko30 ahojky..ano,ano 🙂 12:15 tam mam byt 🙂

fifitko25
4. apr 2012

@franzziska ako som pisala, nemám skusenost s HP, ale clostil sa užíva v prvých dňoch cyklu 😉

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa či ti folik stihne narasť este tento mesiac alebo nabudúci, je to jedno. hlavne, že ťa dali do poriadku a čoskoro sa budeš môcť tesiť z // paličiek 🙂 . u mna liečba ešte len začína. som zvedavá čo ma čaká 😅 ja asi skusím zajtra ráno nabehnuť do dokyho. má poradnu a sestrička nechce púšťať ostatných. ale zajtra ma nikto nezastaví 😀 😀 😀

svintekova
4. apr 2012

@mistisa Dobre ranko moja. No, ja sa akurat zacinam bat toho snazilkovania- uz druha kocka z MK kt. poznam druhy MA za sebou. Mam strach ☹ . A ty ako sa mas?

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh presne tak hlavne ze ma vycystili 🙂 no len sa nedaj moja ja som sa dala stale som cakala ako hovoril a pozri su to 3 roky intenzivneho snazenia a chodenia po doktoroch a nic z toho aj tak mi pomohli az v BA a zistili co je pricinou 🙂 len ho bombarduj oni maju na vsetko cas i ked neviem na co chcu cakat 🙂 😉

delideli
4. apr 2012

@purina12345 : to ma strasne mrzi ☹ ☹ ☹ ,ze to musis znovu prezivat ..drzim palceky,aby ste boli silni..myslim na vas..

mistisa
4. apr 2012

@svintekova ja dobre mojka aj sa lepsie citim neboli ma uz skoro nic len mam stale take tlaky ale to je normalne asi a to krvacanie sa mi zda slabsie tak uvidime 🙂 mojka uved ma do obrazu to je asi prva znacka ktoru nepoznam MA. 😅 😅 nebojkaj vsetko bude dobre zachvilku si tu bedeme davat testiky 🙂 tehulkam nakazeme aby tu kazdy den kychali aby sa to konecne nalepilo aj na nas 🙂

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa presne tak. ved vzdy mi to len presúval z mesiaca na mesiac. ale je to veľmi dobrý doktor, veľmi vela žien pri nom otehotnelo. musím mu veríť 🙂

svintekova
4. apr 2012

@mistisa MA je missed abord- nie som si ista ci som to dobre napisala ☹ . To je ked fazulke prestane bit srdiecko

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh tak tak len nech necaka na nic moja 🙂 nech riesi ked tri mesiace nebola ovulka neni na co cakat.tam nieco bude preco nebola.nech skusi nastavit tym clostylom a uvidite bodaj by zabral prajem ti to moc 🙂

mistisa
4. apr 2012

@svintekova jaj tak uz budem vediet nesmies na to mysliet mojka.potom sa nervujes a potom to nevychadza a snazilkovanie je marne.akurat sme sa so seternicou bavili o tom co sa ma stat sa stane mojka len sa nesmies nervacit oki? ja viem je to tazke neviem si predstavit ze by som to mala zazit ale nesmies nad tym rozmyslat.teraz sa sustred na snazilkovanie vypni aby sa to podarilo a bude dobre okik? 😉 😉 😉

custy
4. apr 2012

@moni1007 určite Ti napíšem

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa dakujem pekne 🙂 aj ja ti to moc prajem. 3 roky je dlhá doba. ale už máš k tomu blízko 🙂 ja som všetky ženské problémy zdedila po mojej mamči. a sestra tiež. mamča nemohla otehotnieť 8 rokov a nakoniec mala dvojčatá 😀 mna a brata 😀 ale teraz sú rôzne metody liečby, vtedy to tak nebolo... 🙂 snád keby mi clostil zabral, tak ja nebudem mať dvojčatá 😀 😀 v našej rodine je ich neurekom 😀 no ale ked inač nebude, príjmem aj to a budem šťastná 😀 😀 😀

svintekova
4. apr 2012

@mistisa no ako pises mojka je to velmi tazke nemysliet na to, ked si tym raz zena prejde ma strach ☹ . Ale samozrejme budeme snazilkovat. Poslednykrat som mala plodne dni na Vianoce a vyslo to sice nie dokonca , no a teraz mi vychadzaju plodne dni na Velku noc tak snad sa podari.

custy
4. apr 2012

@lenkahh aj ja sem už od vtedy chodím a až teraz sa mi "jazyk rozviazal" 😝

lenkahh
4. apr 2012

@custy 😀 ja som sem tam aj napísala, hlavne ked som začala meraz BT. a ako dlho sa snažite? 🙂 akurát som pozerala tvoj graf. je pekný. to klesanie este nemusí znamenať mrchu 🙂

nancycka
4. apr 2012

@purina12345 to ma velmi mrzi, tak velmi som vam drzala palce, mne sa tak stalo raz, ale v siestom tt, a bolo to velmi narocne, ked sa tak stane viackrat, je to velmi tazke. velmi na teba myslim, nech ta uz osud tolko neskusa, nech uz vsetko stastne skonci....drzkaj sa...

nancycka
4. apr 2012

@pacica ako sa mas? dufam, ze uz je lepsie. prajem ti rychle zotavenie 🙂

custy
4. apr 2012

@lenkahh my sa snažíme 3roky a stále neúspešne
takýchto grafov už mám viac a vždy skončili mrchou
uvidím čo zajtra, lebo už ju začínam cítiť, takže... je to skôr viac než isté že príde

lenkahh
4. apr 2012

@custy my estelen pol roka, ale aj to sa mi zda už dlho 😒 3 roky je dosť, aj sa nejak liečite,alebo tomu nechávate voľný priebeh?

custy
4. apr 2012

@lenkahh liečili sme sa, teraz by sme mali byť už obaja OK, len stále ma máta tá laparoskopia, že či by som nemala na to ísť, ale nik ma tam neposiela, tak neviem, beriem Clostyl a modlím sa 🙂

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh no aj ja veru zatial ako s kopiraku to mam po mamce 🙂 len dufam ze to nebude pokracovat lebo ona mala 3 potraty a ked sa konecne brat podaril tak s nim lezala ako tehotna v nemocnici 7 mesiacov lebo sa stale otvarala a potratila by zas ☹ tak sa modlim aby to uz som nezdedila 🙂 jednou muchou dve rany mojka 🙂 moj mm mi povedal ze by bol najstastnejsi keby su dvojicky dievca a chlapec 🙂 moj dedo bol z dvojiciek a ani sestra nema dvojicky ani brat tak to vyzera na mna 😀 😀 😀

mistisa
4. apr 2012

@svintekova urcite mojka budem drzat palceky 🙂 ja uz som rada ze je po laparke mozme na plno snazilkovat dalej doteraz to nemalo zmysel kedze bolo tolko problemov 🙂 😉 😉 uvidis ze to vide nebojkaj 😉 😉 😉

anait
4. apr 2012

@lusinda1989 pekné meno ste vybrali 🙂
@vardzikova vy nad menami ešte nedumáte, či neprezradíš? 😉

Ja som mala posledné mesiace vkuse nejaké problémy...raz zápal močových ciest, raz streptokok v pošve, tak ako debil som sa vkuse liečila a sex nič, tak až tento mesiac na tom pracujeme...konečne! ...

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa neboj sa. ja si stále hovorím, že teraz sú už iné možnosti liečby 😉 no a ked dedo bol s dvojičiek tak je dosť možné, že môžeš mať. hovorí sa, že je to každú druhú generáciu 😀