icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
4. apr 2012

@lenkahh na HP sa tuším chodí na 3 DC, s týmto nemám skúsenosti... Čo sa týka clostilu, tak mne najskôr doki urobil folikulomeriu, aby sme zistili, či dorastaju vajka, to mi robil na 12 DC. Ked sme zistili že nie, tak som začala brat clostil od 3 DC do 7 DC, jednu tabletlu denne. Niektoré kočky Však brali aj dve, záleží Čo povie doktor. Po prvej varke clostilu som mala 3 foliky, z toho 1 dominantny 23 mm. Podarilo sa nám to Však az na tretí cyklus s clostilom

mistisa
4. apr 2012

@fifitko25 @lusinda1989 @vardzikova @mata_ba @moni1007 @custy @purina12345 @lucecita @kikaneu @svintekova @lenkahh Prajem krasne ranko kocenky 🙂 ako sa mi tu mate? vyspinkane do ruzova? 🙂 nieco nove? pojdem studovat 🙂 lebo tu sa pise ako datel to je srada clovek tu neni iba v noci a nestiha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lusinda1989
4. apr 2012

@vardzikova heh tak mne to nastastie zabera 🙂

lusinda1989
4. apr 2012

@mistisa ahoj mojka my sa mame dobrucko malicka poslucha zajtra rano poradna 🙂 a ty ako ? uz sa mas lepsie?

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh presne ako pise fiffitko moja je to tak aj HP je 3DC a clostyl sa tiez tak nasadza ja som zacala brat po pol tabletke a skoncila som na dvoch rano a dvoch vecer.lebo vajecniky mi vobec nereagovali ani malinky naznak ze by folik rastol.to mi dal najvacsiu davku aku mohol uz a stale sa to neriesilo tak som isla do BA a tam sme pokrocili s mm o 80 percent 🙂 😉 😉 a ty nemas ovu vobec?a ni mrchu nedostavas sama ked vyvolavacku?

vardzikova
4. apr 2012

@mistisa ahoj 😉 vyspata do ružova , konečne vyšlo slnko po dlhom čase tak aj nalada je lepšia 😀

vardzikova
4. apr 2012

@lusinda1989 ale mne nieee... ved to už len dve hodinky a idem sa najesť len dufam že to dovtedy vydržim

lenkahh
4. apr 2012

@fifitko25 dakujem 😉 no a mne doky nic nevravel.len si myslím, že mi nasadí clostil lebo sa pýtal, či budem mať tento mesiac manžela doma. len mi prizvukoval, že 1-5 DC mám prísť. ked dostanem mrchu 1 den a bude vtedy robiť, tak hned prvý den prísť. ale tie sviatky mi do toho veľmi nepomôžu 😒 jedine, že ms príde neskôr. a ja som bola s toho taká natešená, že ma začne liečiť, lebo vždy to len odkladal, že som sa na kopec veci neopýtala 😖 a teraz ani neviem čo so mnou vlastne zamýšla , taká som nas.atá 😠

mistisa
4. apr 2012

@lusinda1989 no tak super moja 🙂 to rada pocujem.ja uz lepsie ovela proti sobote je to sto a jedna uz aj vstavam super ani bolesti uz nemam az take zda sa mi ze krvacam menej 🙂 v utorok na vyber stehov do BA a to budem 9-10 DC mozno aj nejake foliky doki uvidi.to by bolo super.ale neviem asi to nebude hned takto 🙂 😉

moni1007
4. apr 2012

@custy ahoj. tak ale este nie je nic stratene. este si to mrcha moze rozmysliet a dufam,ze aj rozmysli. daj zajtra vediet 🙂

mistisa
4. apr 2012

@vardzikova tak tak aj ja hovorim 🙂 dnes sa pojdem aj trochu prejst vcera som bola len tuto v obchode u nas a dnes pojdem kym budem vladat na cerstvy vzdusik.uz ma to neboli tak moc uz je to super aj vstavam uz pekne tak vyuzijem pekne pocasicko 🙂 😉

moni1007
4. apr 2012

@mistisa dobre ranko aj tebe. 🙂 no ja som celkom fajn vyspinkana a ty?uz ti je lepsie? no a ja som zatim takto na tom http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa ahoooj 🙂 po vysadení antiky som mala mrchu pravidelne, ale postupne ako sa hormony zo mna vyplavovali, tak aj moja ms meškávala. bola som v pondelok za dokym, to som mala 45 DC a vravel, že som nemala ovu, tak mi dal vyvolávačku a kázal 1-5 DC prísť. no a ovu som posledné 3 mesiace nemala, preto sa už konečne rozhodol so mnou niečo robiť, lebo vždy to len odkladal. ale teraz tie sviatky 😖 ach jaj. ja som pred pár rokmi vedela dostávať vyvolávačku a ms prišla vzdy do 4-5 dni. ak to tak bude aj teraz, tak som v prdeli.... doky bude robiť až v stredu 😒

lusinda1989
4. apr 2012

@vardzikova urcite ja za dve hodinky koncim a idem dalej pokracovat vo vybavovani veci 🙂

lusinda1989
4. apr 2012

@mistisa neboj moja verim tomu ze budes mat coskoro 2// a vsetko dobre dopadne... kazda jedna z nas si to zasluzi 🙂

fifitko25
4. apr 2012

@lenkahh ked ti kazal prijst hned medzi 1-5 DC, tak ti chce robit profil 😉 a možno podľa toho ti potom nadadi clostil, ked budu výsledky... Clostil stimuluje rast folikov, na ovulaciu je dobrá injekcia pregnylu, ktorú dávajú ked su vajka dorastene, lebo podporuje ich prasknutie a teda pomáha ovulke 😉

mistisa
4. apr 2012

@moni1007 ja tiez moja veru chcela som vstat o osmej nech vecer zaspim a tak som potiahla ze som spala do 9:30 😅 😅 😅 😅 citim sa uz lepsie o dost aj sa mi zda ze menej krvacam tak fajn.uz nech je utorok budem mudrejsia co a ako 🙂 fajn si na tom aj ty nie? ja som sice s tych grafikov trulko 🙂 ale hadam to vidim dobre 😅 😅 😅

vardzikova
4. apr 2012

@lusinda1989 dnes si akosi kratučko v robotke prečo?

lenkahh
4. apr 2012

@fifitko25 myslíš, že ak by som prišla 7-8 DC tak by mi mohol aj vtedy urobiť profil a aj neskôr nasadiť clostil? tym by mi len ovu posunul, či? nechcela by som premrhať další mesiac ☹ nabudúce sa ma doky už len tak ľahko nezbaví 😀 😀 . nenechám sa odbiť tým, že nabudúce mi všetko vysvetlí.

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh hm no to ti vyslo veru zle moja ☹ ja dostavam po vyvolavacke vzdy presne po 7 dnoch 🙂no tak na 7 den 🙂 nastastie som aj teraz tak mala pred dvomi tyzdnami aspon mi laparku nemuseli posuvat 🙂 no moja hadam ti to tak vide no ono sa robi na 3 DC ten HP 🙂 no to ti nevychadza no tak sa budeme modlit ze najskor moze mrchana dojst v nedelu 🙂 oki? no a aj ti pozeral sonom hej? nebolo nic take ze PCO alebo co?

mattuliatko30
4. apr 2012

@mata_ba ahojky..a kedy ideš ?vo štvrtok?

fifitko25
4. apr 2012

@lenkahh Hm pochybujem, clostil sa nasadza na 3DC, neviem Čo by to urobilo neskôr... Nemám skusenost. Skús sa opýtať báb v téme Lecba Clostilbegytem, najdes ju vo fóre Snazilky

moni1007
4. apr 2012

@mistisa no ja som praveze vstala skor ako obvykle. tesim sa s tebou, ze ti je uz lepsie. no ja sa v tych grafoch tiez moc nevyznam,ale snad je to dobre 🙂 nech ti to rychlo prejde do toho utorka. 😀

mistisa
4. apr 2012

@lusinda1989 presne tak a kazda jedna z nas to bude coskoro mat uz sa tu rozvetvuju tehulky cim dalej tym viac tak dufam ze sme na rade ostatne koceny 😀

mistisa
4. apr 2012

@moni1007 dakujem moja no uz sa neviem dockat som zvedava ci aspon tie foliky bude vidiet 🙂 no mojka uz nech sa nam to vsetkym podari 😉 😉 😉

lenkahh
4. apr 2012

@mistisa dakujem moja si zlatá 🙂 robil mi aj sono. este chudák nestihol ani dobre kuknúť a už som ho otravovala, či nevidí niejakú cystu 😀 😀 😀 vravel, že nemám žiadnu...tak som si riadne vydýchla 🙂 no este v sobotu keby som dostala ms, tak v tredu to vychádza 5 DC, to by som este stihla 🙂 ale skôr nemôžem ☹ a ty sa mas ako moja? este krvácas?

moni1007
4. apr 2012

@mistisa no ved to. uz by bolo nacase. ale tak myslim,ze tato tema zacina mat viac tehuliek ako snaziliek.tak sa to musi uz prilepit aj na nas ostatne 😀

lenkahh
4. apr 2012

@fifitko25 teraz sa už len modliť, aby mrcha prišla najskôr v sobotu 😒 dakujem ti veľmi pekne 😉 ja vás tu čítam asi od decembra dennodenné a vždy sa teším, ak pribudne nová tehuľka 😀

fifitko25
4. apr 2012

@lenkahh budem ti držať palce 😉 viem aká silná je túžba po bábätku 😉

mistisa
4. apr 2012

@lenkahh no to ano moja veru hm.neboj budeme sa modlit a isto pride v nedelu 🙂 ja no este stale ale uz sa mi zda ze pomenej uvidime zajtra 🙂 doki povedal ten co ma operoval ze tolko zasahov robili ze to mohlo aj vyvolat mrchanu 🙂 ak je to tak tak ked pojdem v utorok na stehy a bude mi robit sono tak je mozne ze uvidi narastajuce foliky.uvidime nebudem s dopredu tesit ale vychadzalo by to tak bo tam budem 9-10 DC 🙂