Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anait piško tak to som ešte neuvažovala 😀
@lucecita ahoj micka som tu ale mam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela prace
@azzura jaaaaaaaaj, to som nevedela, tak dúfam, že tentoraz to zvládnete 😉
@vardzikova ale nijeeeeeeeeeeeeee? prečoooooo? toto sa mne neľúúúúúúúúúúúúúúúúúbi 😠
baby ja som dnes dopadla zle ☹ ☹ ..
Volala som doktorici za vysledky a povedala ze mam nizke hodnoty hormonov a zrejme u mna nedochadza k ovulke...aj ked nechapem..lebo ta teplotka nehovori ze nedoslo....som z toho total hotova...a ze muzikovy este vysiel nejaky bacil..tak musi mat nasadene ATB...
zajtra mam prist za nou ze mi da clostil....je mi do revu.. ☹
inac takto vyzera u mna BT...tak nechapem.. ze vsak pri anovulakoch by nevysla hore... 🙄
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@e.l.i to ma velmi mrzi. aj jedna moja kamoska tak pochodila, podla bt sa zdalo, ze vsetko v poriadku a dlho nic, isla na hormonalny a mala nizke hormony, dali jej nejake tie stimulacne lieky a za dva mesiace bolo....ja to tiez nechapen, bud to telo ma nejaky svoj priebeh teploty bez ohladu na ovulku, alebo si to doktori myslia, ze s takymi nizkymi hormonmi nema ovu. druha moja kamoska zas mala graf divny, ani sa jej nezvysovala teplota moc, nedalo sa rozoznat, kedy bola ovu, a ona otehu.....uz zacinam mat aj ja pochyby, ci to naozaj vsetko tak funguje, ako verime ☹ my sa uz pol roka triafame do ovu a nic, uz nemam chut ani merat, lebo potom pocujes od niektorych zien, ze mali raz styk, po ms, a otehu, alebo pred ms - to tiez lekari hovoria, ze lutealka musi byt aspon desat dni, aby sa uchytilo, a niektore zeny hovoria, ze mali jeden styk, aj to pred ms....som z toho zmatena....
uz tiez neviem, ci mam tym grafom a tomu triafaniu sa do ovu verit....asi za dva mesiace by sme mali ist na testy, muz na spg a ja na hp....muz je z toho uz nejaky podrazdeny, akoby to bola moja chyba....
velmi ma to mrzi eli, drzim ti palce, nech sa vsetko skoro vyriesi 🙂
@e.l.i mojka to ma mrzi ale nebojkaj bude to dobre.pises ako z kopiraku co sme mi mali 🙂 ja som nemavala ovulku,nasli nam bacil obidvaja sme aj s mm brali antibiotika.mne nezaberal ani clostyl ale tebe bude uvidis 🙂 mna preto poslali na laparku lebo aj my videl PCO . nebojkaj bude to dobre preliecia mm tebe zabere clostyl a bude dobre 🙂
@fifitko25
@nancycka
@mistisa
dakujem vam babulky...zajtra budem vediet viac..idem cez obed k dr...tak sa vam pak ozvem co ako...
som proste zmetena..dokonca som mala aj bolesti v pravom vajku....aj hlienik...a proste toto nebola ovu?...som totalne hotova....nedokazem sa ani v praci na nic sustredit..mam strach... co za diagnozy budu sa teraz ukazovat...a aku mam sancu oteho... ☹
@e.l.i cauky, no pokial je problem len v tom ze nedosla ovulka, tak ju s liekmi prinesu 😉 😉 a to pojde ptoom dobre..teda drzim ti palce nez v tom nemas nic viac....
@e.l.i mojka hlavne never tomu co ti hned povedia.uistis sa zajtra ked pojdes dokimu a nerob si zbytocne starosti okik? ja som bola na laparke a v sobotu rano bna vizite mi doktor povedal ze su velmi tazko priechodne vajickovody ze to pojde iba cez umele oplodnenie.a ked som mu povedala ze doktor ktory ma operoval povedal ze ked sa podari po laparke vyvolat ovulka mame vyhrane tak mi povedal ze no to by som vam prial ale pri tejto diagnoze neni najmensia sanca.bola som hotova nervy som mala moj mm bol nestastny a nakoniec som volala s mojim dokim co ma operoval vcera a povedal mi ze boli tazko priechodne vajickovody a hrube steny vajecnikov ale ze to vsetko odstranil spriechodnil mi vajickovody napichal vajecniky a ideme stimulovat clostylom takze uvidis zajtra 🙂 urcite daj hned vediet budem zvedava a ver tomu ze aj ked sa nieco najde urcite sa to rychlo vyriesi a budete snazilkovat dalej a bude dobre.mne tiez toho ponachadzali a ani som sa nenazdala a mame obidvaja vylieceny bacil uz som aj po laparke a mozme snazilkovat 🙂 moc vam drzkam palceky a nestracaj nadej okik? pockaj si na to co ti povie zajtra 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@e.l.i a pokial to bude mojka iba tym ze mas znizene tie hormony urcite ich tabletkami zdvihnu a nastavia ta.ja som mala tie zvyseny muzsky hormon a nizky zensky tak uvidim ved co povie doki som nedockava idem az v utorok tak neviem ako budem pokracovat.este ani ja nemam vyhrane este tam kludne nieco moze byt co bude branit babatu a budem musiet este liecit ale dufam ze nie 😀 😉 😉 😉
Aaaaa som doma 🙂 momentalne jem chlebik s paštékou a s paradajkou mnaaam
@vardzikova mnaaaaaaaaaaaam, dala by som si 😉 už som tuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita no asi si pojdem dať ešte jeden 😀 😝 bol vyborny aj ked tie paradajky boli určite vypestovane na slnku a bez všetkych chemikalii 😀 ale boli fajn , inak dnes som ubitá ako pes uff nevládzem vôbec
už vieme niečo o Renatke?

@azzura už ho máš teda schválené? a to pôjdeš hneď ako skončí či až cez plodné dni? a kam ideš?