Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 ahaaa..tak silnoooo drzim paste..
Babulky opustam vas..som ko..tak pekne sviatky este raz..a tesim sa,ze sa tu otehotnieva..a aj dalej bude 😉 papa
@mata_ba ja tiez v pohode dycham, ale ked dam obcas dole hlavu, tak uz aby som aj servitku mala pri nose. a brusko dnes velmi citim a aj krize som vcera velmi citila lebo som vela robila doma tak vecer ma strasne boleli. ked sa zohnem, tak v bolestiach sa vystieram. tak prsia mam naliate pred mrchou stale. akurat to, ze ma bolia uz cele i ked dnes citim viac tie boky prs ako pred mrchou. a teraz so sla obsluzit zakaznicku, tak ma pichalo dole v pravo a co krok to aj pich bol
@pacica toto je 9 mesiac. ja tiez radsej myslim na mrchu. ja som si teraz ani neratala plodne a neplodne dni. ani teplotu nemerala proste nic. nevsimala som sa. ale teraz je to na nervy dobre ked ma tak bolia prsia aj brucho, ale ja myslim na mrchu a hovorim si nech pride, aspon nemusim rodit na vianoce 🙂
@su_san
ja sa pridavam tiez do kola januarovych babatiek a ked nie tak letnych, bude letne babatko po mne 🙂 hlavne nech pride .. drzim silno prsteky nech vam to vyjde.. ja cakam na ovu tak snad dojde.. krasny vikendik a uzi si velku noc 🙂
@anett6212 tak mozno sa mrchy uz nedockas .. bodaj by tak bolo ... pfuj pfuj nech nepride a objavis 2 ciarky.. drzim palce.. ja cakam na ovu
@zuzka_rastik tak mozno nie. rada by som bola a velmi. ty mas teraz to lepsie obdobie snazenie sa. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 drzim silno päste, nech vám to tiez vijde. ako dlho sa snazite????
@mata_ba
krasnu velku noc a prijemne tehulkovanie 🙂
@anett6212 hej hej teraz velka noc, budeme doma a aj ovu by som mala mat , tak uvidime 🙂 🙂 teraz je to 7.mesiac snazenia. od tohto mesiaca som si zacala robit ovu testy. pol roka som to nechala na nahodu a prirodu ale nic.. tak jej asi musim trosku dopomoct 🙂 BT zatial nemeriam.. nezohnala som teplomer na BT, dnes mi ma dojst , objednali mi ho v lekarni. Normalne ze nedostatkovy tovar , velky dopyt po nom 🙂 asi zacnem merat az od buduceho cyklu.. hm neviem teraz som v 9. dni cyklu.. ty si meras BT? myslis, ze ma vyznam zacat merat od zajtra ci to nechat az na dalsi cyklus?
@zuzka_rastik ja som si merala BT dva cykly, ale nesedela mi ovulka s teplotou. a aj testy ovulacne som si robila, ale nikdy mi nevysli. tak som to teraz nechala uz druhy cyklus na nahodu. tak uvidime. a ja som si merala klasickym digitalnym teplomerom. ja so si merala hned na 7 DC. a prvy mesiac som si merala az na 10 DC. takze podla mna v pohode mozes teraz zacat
@zuzka_rastik ahojky...aj my sme s drahým letné júnové bábätka a tak sme si to aj priali, ale teraz nám je už jedno, len aby sme boli zdravučkí...držím nám pästíky, ja najskôr tiež januárová budem, lebo ovu sme tak trochen prešvihli, ale nič to, teraz nás tu tak opľujú, že suchá nitka na nás nezostane, takže január to istí 😀 😀 😀
@anett6212 klasickym digitalnym? tiez ked som v lekarni pytala teplomer na BT, vyvalila na mna oci, ze co chcem, ze bezne sa meria klasickym digitalnym. ale som dakde citala, ze na bt je presnejsi, ma 2 desatinne miesta. tak som isla do dalsej lekarne a tam mi ho objednali. tak ja zacnem merat od tohto. tak vyskusam jak to pojde.. cyklus sa mi uz celkom upravil, akurat neviem na isto kedy mam ovu.. tak som zvedava na tie testy a teplotu.. tak drzim ti silno palce a keby to nevyslo tak nevadi, nabuduce sa to podari 🙂 krasnu velku noc 🙂 🙂 ahoooj
@anett6212 blbé je keď sa namotáš, že si tehu a potom príde, ale zase veriť treba a hlavne myslieť pozitívne a príde to iste, psychická pohoda je podľa mňa veľmi dôležitá...veď berieš aj liečiky, tak možno pomohli ako mali...tak nech je ako je, už je to aj tak rozhodnuté, nech to dopadne ako si želáš, hlavne pokoj a vydrž to v tej robotke a večer nech ťa drahý postíska, mne vždy pomôže keď mi je ťažko a drahý si ma objíme 😉
@su_san 😀 januar to isti .. navyse je tu jar, priroda sa prebudza, tak snad aj nase hormony sa prebudia 🙂 🙂 🙂 moj drahy je februarovy, tak to by este bolo, keby sa narodil na draheho narodeniny 😕 😵 .. krasnu velku noc a vela vela vody 😉
@zuzka_rastik hej je aj na BT teplomer originalny. dakujem a tebe tiez prajem krasnu velku noc plnu vody. pa 🙂
@su_san presne tak. uz je rozhodnute. treba uz len cakat. dnes so si vsimla, ze konecne som vpohode. vobec sa nestresujem ci pride ci nie. proste ja ju cakam . drahy ma stale stiska este aj v noci zo sna normalne mrmle na mna, ze len on mna stiska a ja nic. sa vzdy smejem ked mu rano o tom hovorim a on si nic nepamäta 😀 😀 😀 😀
kocky idem ja odtialto. idem sa trochu prevetrat po chodbach maxu kedze tu musim byt este 5 hodin. pridem v utorok. majte sa krasne a hlavne prezite velku noc v pohode v radosti a prajem vam kopec vody babenky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@zuzka_rastik na mňa v jednej lekárni pozerali, že čo to chcem, že som pýtala ovulačné testy a teta, že aké testy to chcem...bola trochen postaršia, tak segénica ešte za éry mamutov také neboli, nič to, kúpila som v ďalšej, ale rapidky som nezohnala, mám nejaké secret women...tak a kľudne začni merať od zajtra, kočky tu zapisujú do fertily či kde 😉
@zuzka_rastik dakujem a tiez zelam krasne a pohodove sviatky..

@pacica chytam... dakujem. dufam,ze to bude riadna nakaza a uz sa nevyliecim aspon 9 mesiacov 😀