icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
6. apr 2012

@mata_ba ahoj. ako sa mas? pripravena na sviatky? uz ste rodinke oznamili skvelu spravicku? 🙂

mata_ba
6. apr 2012

@moni1007 ahojky.mam sa celkom ok..aj ked mi zostalo nejak blbo ☹ pripravena uz takmer som,uz len sunkovu rolku spravim na zajtra 🙂 a mm rodinka uz vie,z mojej strany iba sestra,ale zajtra sa dozvedia aj rodicia a dalsia sestra 🙂 a ty sa mas ako?vsetko hotovo?

moni1007
6. apr 2012

@mata_ba ale celkom to ujde, neviem sa dockat stvrtka, ci pride mrcha alebo nie... ale uz ma ten moj oprimizmus opusta . ja som sa nejak nepripravovala akurat upratala a zajtra nieco upeciem. aj tak jeden den budeme u mojich rodicov a druhy u svokrovcov 😀 my sme si to takto zariadili 😀

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 za skúšku nič nadáš, ja som si tiež myslela, že tam nič nebude 😉

kikaneu
6. apr 2012

@su_san moja, nepočkáš kým to bude potvrdené? 🙂 ale keď chceš, tak chytaj, posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

mata_ba
6. apr 2012

@moni1007 dobre ste si to zariadili...ale aj my..ideme zajtra za nasimi do hotela v LM 🙂 takze preto som ja nachystana 😀 budu mat sokovu terapiu -najprv to,ze sme prisli a potom babo 😀 juj uz sa tesim..

moni1007
6. apr 2012

@mata_ba no vsak mm rodina sa musela potesit... a ten zajtrajsok si viem predstavit, to bude radosti 😀

mata_ba
6. apr 2012

@anett6212 Juuuuj moja..ak vydrzis,pockaj..ja som testovala od 11 dpo..ale krasny duch sa mi ukazal na 15 dpo..predtym boli dusikovia strasne slabunki..ale boli 😉

kikaneu
6. apr 2012

@mata_ba Maťka, ty vieš, že keď sa to mne potvrdí, tak si predomnou len o dva týždne? 🙂

su_san
6. apr 2012

@kikaneu dik 😉 a ozaj ako s tou novou prácou? už to bude neaktuálne a v tejto si len záskok, že???

mata_ba
6. apr 2012

@moni1007 ale ano..potesili sa..len tym,ze s nimi byvame,tak hned zacali vselico riesit.. 😠 ale tak neva..povedat si mozu 😅 a veru..hadam tata nezinfarktuje,lebo bude mat uz 70 rokov tento rok 🙂 ale tesit sa budu velmi 🙂

kikaneu
6. apr 2012

@su_san veru tak, preto som vravela, že to prišlo v najmenej vhodnú chvíľu, ale tešíme sa aj tak, zvládneme to 🙂 takže pracujem asi do konca júna a potom "obľúbený" úrad práce 😠 😉

su_san
6. apr 2012

@mistisa ahoj kočena!!! ako dnes tvoje pooperačné rany a celkovo ako sa mi cítiš???

moni1007
6. apr 2012

@mata_ba tak budete mat veselo so svokrovcami 😀 tak tento rok snad len same oslavy... 😀

danjelca
6. apr 2012

@mata_ba @kikaneu dievčatá ahojte vychádza Vám termín pôrodu ešte v 2012?🙂))
v roku draka?

mata_ba
6. apr 2012

@kikaneu je mi to jasne 🙂 a mozno ani nie dva,lebo podla utz som zatial 5tt..nie 6,ako by to malo vychadzat..a ovulku som nakoniec mala asi az na 27-28 dc.. 🙂 juuuj urcite sa podvdi 🙂 tak sa tesim 🙂

su_san
6. apr 2012

@kikaneu ale ten hore vie prečo robí veci ako robí a urobil to teraz...možno by si na novom mieste nebola spokojná a peto sa to tak vyvrbilo...je to zázrak po vyše roku, že??? veľmi Ti to prajem 🙂
a o úrade práce mi ani nehovor, ja keď som skončila VŠ som tiež tam bola skoro 5 mesiacov, nájsť si niečo adekvátne vzdelaniu tu na východe je sakra ťažké a na západ som ísť nechcela...nejak bolo a bude len lepšie 😀

kikaneu
6. apr 2012

@mata_ba tak ja podľa poslednej MS 4 týždne, ale podľa ovu len 2 🙂 čiže rozdiel bude určite 😉
@danjelca ahoj, podľa poslednej MS mi to vyšlo na 13.12. čiže ešte tento rok 😉

su_san
6. apr 2012

@e.l.i no vidíš kočka, že to nebolo až také strašné, všetko sa na dobré obráti 😉 len by som kopala takú dokinu do riťule, ťa tak preplašila...čo nevie čítať, že ktorý si DC alebo to prepočula??? 😠 😠 😠 no každopádne, najlepšie by bolo tam nabudúce naklusať a byť tehu, tak sa snaž a vytri jej kocúra 😀 😀 😀

mata_ba
6. apr 2012

@moni1007 ale ja si s nimi vychadzam super,takze sa nebojim 🙂 a veru..naozaj nas cakaju same oslavy 🙂

@danjelca ahoj.veru vychadza 🙂 mne okolo 4-12.12.2012 😀 presny termin sa este uvidi.. 🙂

kikaneu
6. apr 2012

@su_san veru tak to beriem aj ja, že ON vie prečo to urobil takto a ja som spokojná 😉 veru je, veľmi si to vážim a dávam na seba pozor, aby to tak aj ostalo 😉 ja iba 3 a už mi všetky tie premúdreté tety išli riadne na nervy a to som prácu už mala dohodnutú.....a ony sa tvárili akokeby mi ju pozháňali ony a nie ja sama 😠 neznášam taký prístup....ale tak ako vravíš, bude len lepšie 🙂

mata_ba
6. apr 2012

@kikaneu tak rozdiel bude,ale len maly..mozno budeme nakoniec aj spolu tlacit 😀

su_san
6. apr 2012

@vavenecka som rada mojka, že tam videli vajko, tak verím, že dorastie pekne a budeš mamuľa, lebo tu je tehotenská pandémia 😀 no jar sa pekne ukázala a to ešte nie je ani máj lásky čas 😀 a teším sa aj s lenockou, držkaj sa a hlavu hore 😉

kikaneu
6. apr 2012

@mata_ba ja už to vidím, že to bude u mňa cez Vianoce...keď som sa modlila, tak som v duchu sľubovala, že budem rodiť aj na Vianoce, len aby to bolo 😎 takže sa stavím o čokoľvek 🙂

mata_ba
6. apr 2012

@kikaneu mne by to vobec nevadilo 🙂 ale veeelmi sa tesim..ak pojde vsetko dobre,na vianoce uz budeme mat vonavucke babatenko X-) vies si to predstait??juuuuj...a inak ja som slubila,ze ak zostanem tehu a bude chlapec,druhe meno dame tadeas 😉

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@kikaneu @mata_ba mne to podla vypoctov vychádza na 19.12 😀 takze vianocne sviatky v pohotovosti 😀

kikaneu
6. apr 2012

@mata_ba ani mne predsa, hlavne nech tá malinkatá bodka vydrží v brušku dokonca a nech je zdravá 😉 a predstaviť si to rozhodne viem 😉 veľmi sa na to s manželom tešíme 🙂 včera mi doniesol ďalšie testy a zakázal mi testovať 🙂 dnes ráno sa ma pýtal, či som robila test 😀 a poobede mi povedal, že sa nevie dočkať rána 😉 my dáme určite len po jednom mene, ak by bolo či dievča či chlapec 😉

kikaneu
6. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak, tak 🙂 to bude radosti 🙂

mata_ba
6. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak ale to by sa naozaj dalo povedat,ze Bozi dar..no kedy je to viac zazracne ako na vianoce a na narodenie Jeziska 😉

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@mata_ba jasne ze je to Bozi dar 🙂 budu to najkrajsie Vianoce 🙂