Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita on zas nemá až taký problém ísť do kostola, to len spoveď mu robí brucha bôľ....akokeby neviem o čo išlo 😠 ale už neriešim....nemá to zmysel, len sa za neho modlím, nech príde k rozumu 😉 my sme už čo to popili z tých zásob, naposledy nás aj svokrovci nabalili z tých ich 🙂 vy budete piť a ja sa pozerať, nie? 🙂 a cítim sa celkom fajn 😉 chodím často cikať stále, a pobolieva ma to podbruško, ale už sa mi zdá, že tak inak, nie tak ako na mrchu.....občas zabolí a zase prestane....dala som si doobedu magnézium, tak to bolo lepšie, no už zase je to častejšie, ale dá sa to vydržať 🙂 a dobehla ma nádcha....kýcham a kýcham 😀
Ahojte snazilky 🙂 chcem sa opytat, ci kvasinky neposkodia plod? mavam casto vytoky a neviem, ci sa mozeme snazit aj ked mam vytoky alebo nie... dakujem za odpovede 🙂
@kikaneu a nemala by si radsej respektovat jeho nazor ked sa proste nechce modlit atd???..ja respektujem ak moj manzel ma na nieco iny nazor alebo odpor k niecomu
@franzziska veď ja ho nenútim, vždy sa ho pýtam či ide so mnou alebo nie.....ale dnes chcel ísť, len na tú krížovú cestu nie, a sama zas nechcem ísť ja, tak sa pôjdeme len pomodliť spolu neskôr....možno okolo deviatej 😉 a to, že nebol na spoveď mi vadí len a len preto, lebo do mňa hučal, že čo si ľudia pomyslia, keď my nebudeme mať košík s pokrmami na svätenie.....tak som na neho nakričala, že nech porozmýšľa, čo je podstatnejšie, a že ma nezaujíma, čo si myslia ľudia....ale to sme si už vydiskutovali a je to ok.....a fakt ho nenútim 😉
@anett6212 tebe uz aspon mrcha meska,ale ja cakam/necakam vo stvrtok 😒 ale ved vsetky kocky, co su uz teraz tehu pisali, ze citili mrchovske bolesti... no ja okrem tych bradaviek a sem tam pichnutia v podbrusku nejake priznaky nepocitujem... narozdiel od predchadzajucich cyklov. minuly cyklus som normalne mavala aj nevolnosti
@kikaneu kukaj http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a čo idete večerať? ja idem k tomu koláču, ale nece sa mi, ale musím, nech už je na poriadku a ja môžem ťukať ako ďateľ a kukať TV 😀 tak to bude tehu nádcha 😉 zajtra testuješ?
@pacica jeeejda..gratulujém...nech čiaročka pekne silnie.....ale už teraz je pekne vidieť... 😉

@lucecita šikovnica 🙂 my sme boli v kostole a ideme ešte raz....chcela som ísť na krížovú cestu, len neviem či stihneme, lebo manžel len teraz išiel kŕmiť havku, tak silno pochybujem...no keď nestihneme, tak sa pôjdeme až neskôr pomodliť k Božiemu hrobu 😉 hej? takže vy si takto dávate do nosa? 🙂 ja už nič teraz nebudem môcť 😉 však si nechaj aj na zajtra niečo 🙂