icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita šikovnica 🙂 my sme boli v kostole a ideme ešte raz....chcela som ísť na krížovú cestu, len neviem či stihneme, lebo manžel len teraz išiel kŕmiť havku, tak silno pochybujem...no keď nestihneme, tak sa pôjdeme až neskôr pomodliť k Božiemu hrobu 😉 hej? takže vy si takto dávate do nosa? 🙂 ja už nič teraz nebudem môcť 😉 však si nechaj aj na zajtra niečo 🙂

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu miláč, toto je moja láska, moje krsniatko, aha :

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita jéééj, aký je už veľký 🙂 mne dala dnes kamoška fotky dievčat....ale už vytlačené, tak nemám ako pridať 😉 musím si ich sama odfotiť, že ti ukážem naše princezny 🙂

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu no tedaaaaaa, tak ty takto do kostola? a aj s manželom 😨 ? ostane aj na zajtra, o to sa nebojím, svadobných zásob sme sa ani nedotkli, tak alkoholu je viac ako dosť 😀 😀 😀 😀 prídi, zapijeme fazuľku 😀 a ty sa ako cítiš?

anett6212
6. apr 2012

@moni1007 no veru na brucho sa v tomto pripade neoplati lahat. lebo je to neskutocna bolest. a ked sa dotknem okolo bradaviek tak ma zacne boliet cele prso. je to neskutocne

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita on zas nemá až taký problém ísť do kostola, to len spoveď mu robí brucha bôľ....akokeby neviem o čo išlo 😠 ale už neriešim....nemá to zmysel, len sa za neho modlím, nech príde k rozumu 😉 my sme už čo to popili z tých zásob, naposledy nás aj svokrovci nabalili z tých ich 🙂 vy budete piť a ja sa pozerať, nie? 🙂 a cítim sa celkom fajn 😉 chodím často cikať stále, a pobolieva ma to podbruško, ale už sa mi zdá, že tak inak, nie tak ako na mrchu.....občas zabolí a zase prestane....dala som si doobedu magnézium, tak to bolo lepšie, no už zase je to častejšie, ale dá sa to vydržať 🙂 a dobehla ma nádcha....kýcham a kýcham 😀

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu presne tak. tak zajtra si napiseme. ty ze ti zosilnela druha palicka a ja ze som si nasla // 🙂

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 tak, tak 😉

moni1007
6. apr 2012

@anett6212 no presne, dnes na bruchu nespim... 😒 aj ked tak najradsej zaspavam 😒

anett6212
6. apr 2012

@moni1007 ja tak isto. to je moja poloha na spanie. ale mna bolia aj ked sa dam na bok a aj ked som na chrbte, ale na chrbte sa to este da vydrzat. tak ja uz tak budem zaspavat 3 noc 😒

moni1007
6. apr 2012

@anett6212 no tak to mna zatim nie, ale napr. teraz mam len zupan a nemam podprsenku a normalne ma bolia uz aj pri dotyku so zupanom 😒

anett6212
6. apr 2012

@moni1007 to aj mna. ja mam teraz podprsenku, ale az sa bojim, ked ju dam dole co to bude za bolest 😖

moni1007
6. apr 2012

@anett6212 som zvedava co nam ta bolest prinesie., dufam,ze mimi 🙂

222macka222
6. apr 2012

Ahojte snazilky 🙂 chcem sa opytat, ci kvasinky neposkodia plod? mavam casto vytoky a neviem, ci sa mozeme snazit aj ked mam vytoky alebo nie... dakujem za odpovede 🙂

franzziska
6. apr 2012

@kikaneu a nemala by si radsej respektovat jeho nazor ked sa proste nechce modlit atd???..ja respektujem ak moj manzel ma na nieco iny nazor alebo odpor k niecomu

kikaneu
6. apr 2012

@franzziska veď ja ho nenútim, vždy sa ho pýtam či ide so mnou alebo nie.....ale dnes chcel ísť, len na tú krížovú cestu nie, a sama zas nechcem ísť ja, tak sa pôjdeme len pomodliť spolu neskôr....možno okolo deviatej 😉 a to, že nebol na spoveď mi vadí len a len preto, lebo do mňa hučal, že čo si ľudia pomyslia, keď my nebudeme mať košík s pokrmami na svätenie.....tak som na neho nakričala, že nech porozmýšľa, čo je podstatnejšie, a že ma nezaujíma, čo si myslia ľudia....ale to sme si už vydiskutovali a je to ok.....a fakt ho nenútim 😉

anett6212
6. apr 2012

@moni1007 aj ja dufam, ale hlavne verim, ze sa to uz podarilo. i ked v kutiku duse cakam este mrchu pri tych bolestiach brucha i ked teraz prave uz asi dve hodinky ma nic neboli okrem krizov

moni1007
6. apr 2012

@anett6212 tebe uz aspon mrcha meska,ale ja cakam/necakam vo stvrtok 😒 ale ved vsetky kocky, co su uz teraz tehu pisali, ze citili mrchovske bolesti... no ja okrem tych bradaviek a sem tam pichnutia v podbrusku nejake priznaky nepocitujem... narozdiel od predchadzajucich cyklov. minuly cyklus som normalne mavala aj nevolnosti

anett6212
6. apr 2012

@moni1007 tak ja cakam mrchu az v nedelu. takze som na tom ako ty. 🙂

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu troška som sa zdržala 😵 😵 😵 😵 😝 tak si dajte aj vy a basta 😉 kedy ideš do toho kostola? to máš už dlho nádchu či je to tá tehu?

moni1007
6. apr 2012

@anett6212 jaj, neviem preco som si myslela, ze ti uz meska. 😉 a vy sa uz kolko snazite o babo? my 7 mesiacov. velmi by som sa potesila keby to teraz vyslo,aj som BT merala 😉

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita pohoda 🙂 ale nie, my sme popíjali tento týždeň aj biele aj červené vínko 🙂 asi tak o hodinu, krížová cesta práve začína a my ideme len teraz večerať, takže to nestíhame 🙂 len dnes začala 🙂 tak ja neviem, že čo to

anett6212
6. apr 2012

@moni1007 my sa snazime 9 mesiacov. merala som si aj ja, ale len dva mesiace. a aj testy som si robila a teraz druhy mesiac tomu davam volny priebeh. raz to musi vijst

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu kukaj http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a čo idete večerať? ja idem k tomu koláču, ale nece sa mi, ale musím, nech už je na poriadku a ja môžem ťukať ako ďateľ a kukať TV 😀 tak to bude tehu nádcha 😉 zajtra testuješ?

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita jáááj, takže takto si sa ty zdržala 🙂 máme dnes cícerovú polievku a pstruha na soli s pečenými zemiakmi 🙂 jasné, ráno robím test 😉

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu kukaj markizu, hned

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu my ešte dopapáme palacinky z obeda, som ich akosi veľa narobila 😀 tak som zvedavá ako tmavnete 😉 mojka, idem k tomu koláču, o chvíľku som tu 😉

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita som nevidela celé....čo tam ešte vraveli?

mattuliatko30
6. apr 2012

@pacica jeeejda..gratulujém...nech čiaročka pekne silnie.....ale už teraz je pekne vidieť... 😉

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu aaaale nič také, len že tie mýty o tom že keď špicaté bruško=chlapec, okrúhle=dievča, do bokov=chlapec a podobné, že to nie je pravda...ani ja som to celé nezachytila, keďže som ti písala ten príspevok 😀 skús pozrieť na stránke markízy TV noviny v archíve, ak to ide 😉