Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a jasne,ze je..kazde babo..ale na vianoce je to ako keby symbolika..tak som to myslela 🙂
@mata_ba Mati v ktorom tyzdni si bola u dokiho na krvi?
@l_e_n_o_c_k_a moja mne doki krv nebral..az za 3tydne mi vezme a to uz na nejake prve testy..
@mata_ba tak, tak...zdravie je teraz to najdôležitejšie pod slnkom 😉 aj mňa zaujíma to isté, čo Lenku 🙂
@l_e_n_o_c_k_a
@su_san ajojkaj moja citim sa uz fajn len ma svrbia tie ranky ale neboli ma uz nastastie nic.trocha to este citim ked som na wc ale inak uz v pohode aj chodim a neboli to uz 🙂 mrchana uz skoncila dnes uz mam len spinenie tak som moc zvedava na ten utorok co doki povie.som uz nettrpezliva neviem ci je tam po tej laparke vsetko oki alebo ako 🙂 uz nech som v BA na kontrole 😀 a ty mojka ako sa mi mas? co nove? 😉 😉 😉
@mata_ba ouky, takze to by si mala byt niekde v 8 -9 tyzdni,ked pojdes na krv, ze?
@l_e_n_o_c_k_a aaaano,presne tak..ale co som si vsimla,tak vela babam brali hned na potvrdenie tehu..mne moj povedal,ze netreba a vezme mi az na tie testy..
@mata_ba oki... zalezi na gyndošovi 😀
@kikaneu isto si tam najdes poriadne kolajnice 🙂 potom mi napis 🙂 a priznaky som mala aj predtym a nic nebolo. tak neviem. ale nenahovaram si tie priznaky lebo teraz ked sa dotknem z vnutornej strany prsnikov a stlacim ich dovnutra, tak ma zaboli to okolo bradavky z vonkajsej strany to iste a zase vajecniky ma tiez obcas pobolievaju. tak toto si nenahovaram a ine priznaky nemam
@kikaneu mojka tu som 🙂 bola som na opušťáku a hneď som začala dorábať koláčik, teraz mi tuhne plnka v chladničke, tak to pôjdem ešte spojiť, poliať čokoládou a bude hotovo 😉 a pijeme s mm 😀 už mám v sebe dva poháre fernetu s colou (akože fernetu viac ako koly) a trasú sa mi ruky a všetko točí, tak som zvedavá ako ten koláč dokončím 😀 😀 😀 😀 a ty ako?

@kikaneu aj ja by som dala len jedno..ale slub je slub 😉 a chceli by sme asi Adamka..ale uvidime este 🙂 predsa len musime stastlivo dobojovat 9 mesiacov 😉