icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
6. apr 2012

@kikaneu ako robis cicerovu? ja som robila raz a bol z toho taky privarok 😀

gelinka75
6. apr 2012

@purina12345 skus co najviac lezat, ale myslim, ze uz by sa spustilo keby chcelo, tak uz to vydrzi 😉 teda musime verit tomu

kikaneu
6. apr 2012

@purina12345 aká je poloha, keď je menej zaťažené brucho pri kýchaní? lebo ja som dnes už tiež kýchla možno aj 5O krát.....prenasledujú ma 🙂 ale ja ich mám veľmi rada, sú to moje obľúbené vtáky už odmalička 🙂

purina12345
6. apr 2012

@gelinka75 no aj ja sa snažím tomu veriť, naposledy to bolo do 48 hod a mala som mrchovské bolesti tak teraz keď len pichne stŕpnem no stále si vravím že niečo cítiť musím

kikaneu
6. apr 2012

@gelinka75 robila som ju prvýkrát....sama podľa seba, len tak z hlavy 🙂 večer som si cícer namočila, keď som išla variť, zliala som vodu, cícer dala do hrnca a varil sa asi 30 minút, ochutnala som a už bol celkom mäkký, tak som pridala dve pokrájané mrkvy, dva zemiaky a trochu nakrájaného póru, lyžicu soli, trošičku vegety, trošku oleja a nechala povariť kým sa zemiaky neuvarili a bolo hotovo 🙂

purina12345
6. apr 2012

@kikaneu čupnem si a keď ležím tak si sadnem a zohnem kolená, vyskúšaj a podľa kýchania som už vedela že budem tehu 😀 to bolo aj prvý krát

gelinka75
6. apr 2012

@kikaneu ok a nemixovala si ho? lebo ma taku supu, zmäkne to cele? 😀

purina12345
6. apr 2012

@gelinka75 ja ho mixujem ale predtým vyberiem zemiaky a pár guličiek cíceru no a ešte pridám alebo prípadne zriedim s mliekom

kikaneu
6. apr 2012

@purina12345 to skúsim 🙂 no ja som až dnes začala tak vo veľkom kýchať 😀 doteraz len tak dva-trikrát za deň 🙂 mojka, veľmi držím prsty nech to všetko dobre dopadne u teba 😉
@gelinka75 nemixovala, ešte totižto nemám tyčový mixér 😀 zmäklo to celé a za hodinu som mala uvarenú, som čakala, že cícer sa sám bude len hodinu variť, prekvapil ma 🙂

gelinka75
6. apr 2012

@purina12345 @kikaneu vyskusam obe verzie niekedy lebo fakt stracam fantaziu co varit 😉 mam cicer v plechovke, ale mam aj taky co je suchy

purina12345
6. apr 2012

@kikaneu ďakujem moja 😔 no idem si ja pospinkať, dnes lámem rekordy ale už vyzyvujem ako divá 😀

kikaneu
6. apr 2012

@gelinka75 ja som mala suchý 🙂 a keď budem mať mixér, tak aj ja vyskúšam tu mixovanú verziu @purina12345 😉

kikaneu
6. apr 2012

@purina12345 ja zatiaľ únavu nejak nepociťujem 😉 v pohode som ešte....ale dnes som si dlhšie pospala, tak možno je to tým 🙂 dobrú noc vám 😉

purina12345
6. apr 2012

@gelinka75 ten suchý môžeš tiež namočiť na 12 hod. a pol hod. povariť, potom na troške olivového oleja posmažiť. dostane to takú kôrku a chutí to ako oriešky, je to veľmi zdravé. určite to vyskúšaj 😉

gelinka75
6. apr 2012

@purina12345 jasne vyskusam, uz som tu citala od teba tento receptik, dik zat tip 😀

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita
@gelinka75 idem aj ja do ríše snov, dobrú noc kočky 🙂

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu @gelinka75 @purina12345 dievčatá prepáčte, ale boli tu kámoši a vzali starkého na pivko, tak sme chvíľku skecli v obyvke a dohodli sme sa (teda chlapci sa dohodli) že pondelok ma prídu obliať 😠 idem aj ja do postele, som KO po dnešnom dni...dobrú všetkým, sladké sny a ráno kuknem tie bociany 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
7. apr 2012

Pozeram že tu ešte každy spi 😀 , len ja buntošim od šiestej 😠 . Ak by som tu lasky moje nebola tak vam prajem prijemne prežitie veľkonočných sviatkov, veľa vody a chlapom vodky - s mierou 😀

gelinka75
7. apr 2012

@vardzikova aj ja som hore, uz som aj ranajkovala 😀

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 ahoj mojka 😀 ty si už jedla ? ja sa nato ešte iba chystam... ačože nemožeš spať?

gelinka75
7. apr 2012

@vardzikova ja takto vstavam kazdy den a po 7 hned ranajkujem 😀 vlocky s jogurtom, mliekom ovocim a semiackami 😀 ja nezvyknem dlhsie spat, lebo potom ma boli hlava ale aj tak, uz som si zvykla.. a ako sviatkujes?

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 ja som hore už od šiestej lebo je to sila zvyku ... neviem dlhšie spať 😖 , aj ked potom po obede som unavena ale nedokažem zaspať 😠 , sviatkujem v pohode dnes ideme do kostola a zajtra sa chystam k svokrovcom lebo mame prisť na obed 😖 , vôôôôôôbec sa mi k nim nechce počuvať tie bludy tri hodiny mááááárnosť, a ty ako mojaK

gelinka75
7. apr 2012

@vardzikova nejak to prezijes, ved tam nechodis kazdy den 😝 😉 moja svokra ma tiez v poslednej dobe vytaca, skoda reci, my sme doma, tiez zajtra ideme k rodicom, ale az na veceru, inak moc nemam rada sviatky, ale aspon netreba do prace chodit 😀

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 tak keby som tam mala chodiť každy den tak si dam slučku okolo krku 😝 , oni su uplne nemožny to je niečo neuveriteľne a len do teba tiskaju jesť a ked niečo z toho nezješ čo ti daju tak potom hovoria že som panska 😠 a ja to neznašam. Ja mam sviatky rada lebo vždy sa tak zide cela rodina 😀

kikaneu
7. apr 2012

@vardzikova moja ja som dnes hore od pol tretej.....

vardzikova
7. apr 2012

@kikaneu ahoj maminka? 🙂 a čo nemožeš spať?

kikaneu
7. apr 2012

@vardzikova ahoj 🙂 no, manžel prišiel pred pol treťou spať, zobudil ma, išla som cikať a robiť ten test a potom bieda zaspať, kýcham, z nosa sa mi leje, neviem si nájsť polohu, v ktorej môžem ako-tak dýchať.....no katastrofa, potom som zadriemala asi na pol hodinky, zobudil ma budík na meranie teploty, zas driemoty a zas som sa zobudila na cikanie, tak už som tu.... 😀

gelinka75
7. apr 2012

@kikaneu no a vysledok testu sa dozvieme kedy? 😀 😝

vardzikova
7. apr 2012

@kikaneu no a testik je kde? 😀 ja mam veľke problemy so spankom, večer nedokažem zaspať a rano sa skoro budim a to sa ešte niekedy zobudim okolo druhej rano nato že už som hore ...takže čo ti poviem hruza