icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj mici,to čo,že ťa hlávka bolí?veď si na čerstvom vzduchu 😅 ja som sa dobre vyspala,ale také kraviny sa mi snívali,že až...asi najlepšia bola,že naša mica rozprávala 😀 😀 proste koneeeeec 😠 a dnes sa držím dole http://www.fertilityfriend.com/home/3bffac 😉

e.l.i
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
no uvidim.... mam este 3dni do mrsky...ale uz nejak neverim ze by to teraz vyslo... uz ani prsia ma nejak moc nebolia... su este naliate.... ☹ skoda som dufala

fifitko25
9. apr 2012

@jarmila82 ak je to Tehu test, tak je isto pozitívny 😉 blahozelam 😉

@l_e_n_o_c_k_a ak Máš magnezium, daj si to 😉 je na uvoľnenie svalov krcov a bolesti, hlavne veľa vody si daj

@e.l.i nezufaj ešte, ja som si robila test az na 14 DPO a bol tam duch... Takze ešte nevesaj hlavu a mysli pozitívne 🙂

e.l.i
9. apr 2012

@fifitko25 no este stale chodim s takou malou dusickou...a este stale mam nejaku malu nadej..
mozno za 4 dni sa mi nieco este ukaze.... 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka preto ma hlava boli, ze som nevyspata ☹ doteraz som lezala, ale bolest neustupila, ideme na chvilu von... pomalicky sa blizis k ovu 😀 tesim sa na zajtrajsiu spravicku 🙂
@e.l.i nezúfaj 🙂
@fifitko25 vidis, magnezium ostalo doma, dnes sa budeme vracat tak si ho supnem vecer, ak mi dovtedy neprejde...

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a veru,prevetraj sa,tu je krásne,hádam aj u vás svieti slniečko 🙂 no sama som zvedavá,čím to zajtra doki zaklincuje 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka aj tu je pekne, len tu fuka silny studeny vietor ☹ uz sa tesim domov, isla by som hned

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja by som sa s tebou rada vymenila 😉

lucecita
9. apr 2012

Ahojte babuľky 😉 tak ja to už mám dneska za sebou s bilanciou : 1/2 pohára vody od manžela, teplostudená vaňa od super kamarátov, troška fľašky s vodou od manželovho birmovanca a poriadna šibačka od všetkých vrátane mojich dvoch bratov, ktorý sa vody zdržali vzhľadom na moje zdravotné okolnosti 😀 😀 😀 ale s pripomienkou, že o rok mi to spočítajú aj s minulým rokom, čo som mala 5 dní pred svadbou a aby som neochorela ma takisto neobliali 😀 😀 😀 😀 a vy ste ako prežili tento super deň?
@kikaneu ahoj mojka ako si to dneska prežila ty? graf mám takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita idem robiť makarónový šalátik na večer, tak zasa pádim do kuchyne 🙂

mistisa
9. apr 2012

@e.l.i nebojkaj moja dobre bude 🙂 mozno ozaj je skoro ako pise fiffitko ak nedojde mrcha skus tak za 4 dni este moja.a ked nic tak buduci mesiac je nas moja uvidis 🙂 ja idem zajtra na kontrolu tak uz mi hraju nervicky chichichi 🙂

mistisa
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a @kikaneu @vavenecka @jarmila82 @fifitko25 @e.l.i lucecita ahojkajte koceny 🙂 krasny velkonocny pondelok vam prajem 🙂 vsetky poriadno vyoblievane? 🙂 novinky su nejake? 🙂

adriana_13
9. apr 2012

5 mesiacov a stale nič,,,, ☹ ☹ ☹ ☹ kedy uz to príde....

vavenecka
9. apr 2012

@mistisa ahoj mojka 🙂 aj tebe krásny sviatočný dník 😉 vyoblievaná nie som,mm si to našťastie odpustil 😠 radšej sme si dali sexík,ktorý dúfam,že k niečomu bude 😀 a ak nie,neva,užili sme si ho 😠 a novinky zatiaľ žiadne,zajtra budú od dokiho 🙂

mistisa
9. apr 2012

@vavenecka aj moj len ma tak pokropil jemnucko 🙂 aj ja budem zajtra opat mudrejsia napiseme si daj aj ty vediet oki? budem zvedava 🙂

vavenecka
9. apr 2012

@mistisa jasnééé,písneme si,som objednaná na 12:00,takže potom sa určite ozvem 😉 a ty máš zajtra kontrolu?

mistisa
9. apr 2012

@vavenecka okiiii no ja idem az na 14:00 tak potom sa ozvem 🙂 ano ano mam prvu kontrolu od operacie tak som zvedava idu mi aj stehy vyberat ☹ toho sa stroska bojim ale v pohodke som zvedava co mi poviezajtra 😀

vavenecka
9. apr 2012

@mistisa neboooj,dobre bude a len samé dobré správy očakávam 😠 🙂

mistisa
9. apr 2012

@vavenecka no dufam ze ano veru 🙂 verim ze ano 😀

kikaneu
9. apr 2012

@lucecita ahoj, neotvorila som bratrancom dvere 😀 takže dnes prvýkrát v živote som nasucho obišla 🙂 ty si tiež neobstála až tak zle....my už si vegetíme u svokrovcov a už vedia aj naše tajomstvo, ani neviem kedy im to manžel povedal, no už to vedia 😕 nechápem...asi keď som bola na záchode 😀

fifitko25
9. apr 2012

@kikaneu no tak aj tvoj je ako Moj 😀 uz nevydrzal 😀 😀

fifitko25
9. apr 2012

@mistisa ahojkaj, ja som dnes sucha, lebo som bola nachladnuta, našťastie mi je dnes o 100 % lepšie ako včera 😉 tiež idem tento týždeň na kontrolu, tak si drzme navzájom palce 😉

moni1007
9. apr 2012

ahojte dievcata. no ako ste to dnes prezili?tak ja riadne vysibana aj vyoblievana, snad budem cely rok zdrava. stravili ste prijemny dnik? no a ja dnes rano takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 🙂 vyzera to pekne, tak snad nebudem sklamana...

nancycka
9. apr 2012

ahojte, ja som prezila den kuchtenim, stravili sme spolu kludne chvile s muzikom, lebo on stale nieco poraba....a potom pred obedom som skoro odpadla, ledva som sa ratovala, muzik ma zachranoval 😀 mam este skoro tyzden do ms, a muik vravi, ze to je signal, ale takych uz bolo....pravda je, ze mi nie je najlepsie a mam aj silne trhanie v podbrusku, ako silna ms....mohla by som zajtra rano skusit test, ale to bude iba 10dpo, chybaju tri styri dni do ms, to je este skoro....a vselico mi vselijako vonia 😀 ale zatial sa nechcem moc tesit, mozno to vobec nic neznamena. a moj mm, co vzdy hovoril opak, je teraz nedockavy 😀

nancycka
9. apr 2012

ale hodim grafik, celkom pekny zatial a ziadny mesiac sa mi tak dlho nedrzalo 37, vlastne to tam skoro ani neprislo...
http://www.fertilityfriend.com/home/3a0e00/

nancycka
9. apr 2012

som uz pol dna biela ako krieda, unavena, a je mi fakt divne, ale tak skoro mi asi este neukaze, ani keby bolo, na 10 dpo ? nechcem byt zasa sklamana, ale som taka zvedava....akurat tu brazdim a pozeram, kedy vam vysli prve pozitivne 😀

lucecita
9. apr 2012

@kikaneu no pekne 😀 a to nemohol počkať s tým na teba? a čo povedali? už idem aj ja vegetiť, všetci odišli a mám pokoj 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka taaaak uz sme konecne domka 🙂 bolest ma troska presla, len sa obavam noci, od kolkej zas budem držať stráž 😔

vavenecka
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a vitaaaaaaaj 😉 no to sa už asi máš pripravovať na prebdené noci pri bejbinku 😠 😀

spula22
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj zlatinko 🙂 dufam, ze ta bolest hlavy presla 🙂 ak by ta velmi bolela, tak si mozes dat panadol 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@vavenecka bude to drsne 😀