icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzka_rastik
10. apr 2012

@adriana_13 neboj, nezufaj.. ja som 7 mesiacov a zatial nic ale verim, ze raz to pride.. v spravnu chvilu 🙂

su_san
10. apr 2012

@vavenecka verím, že snaženie prinesie odmenu kočka... 😉 a ako v robotke?????

mata_ba
10. apr 2012

@zuzka_rastik ahojky..juuuj,my moc nie sme na tury,aj ked som hovorila drahemu,ze niekedy dobre padne spravit si prechadzku v horach 🙂 my sme sli na prekvapko za nasemi do hotela do LM a tam sme im aj povedali o babatku 🙂 tak sme sa tesili,oslavovali a tak 🙂 drahy sa kupkal,saunoval,masazoval a ja som si maximalne mocila nohy v bazene 😠 ale nevadi..len nech sa ma drobcek dobre 🙂

mata_ba
10. apr 2012

@azzura ahojky.velmi ti drzim palce,nech to uz teraz vyjde 🙂

su_san
10. apr 2012

@azzura dostala som kus vody, tak som sa dvakrát prezliekala 😀 ale inak v poho, jedna návšteva striedala druhú 😀 a ty ako??? už mrcha odišla???

mata_ba
10. apr 2012

@su_san ahoj,ako sa mas? 🙂 ako si sviatkovala?

moni1007
10. apr 2012

@mata_ba no krasa. useli byt riadne v soku... no vsak treba to aj zapit. ja som dnes poklesla. tak ma to stve 😠

moni1007
10. apr 2012

@zuzka_rastik no ja som tiez merala prvykrat. no neviem,ci to teraz tak skoro vyjde. manzel zacina chodit na tyzdnovky a desatdnovky. takze pochybujem 🙂 a tebe drzim palce

mata_ba
10. apr 2012

@moni1007 no to aj boli..a jasneee,zapijali cele sviatky,ale len decentne 🙂 videla som moja,ale to este nic neznamena..zajtra mozes krasne stupnut...pozri moj graf v albume nas zazrak..

moni1007
10. apr 2012

@mata_ba no neviem, uz sa bojim, ze mi pride mrcha. inak som si vsimla,ze ked som mala ten prvy pokles zobudila som sa s mrchovskymi bolestami a dnes som mala tiez pokles brutalne mrcha bolesti, akoby som ju uz mala a este napriek tomu ze mi dnes poklesla teplota, tak mi v porovnani so vcerajskom stupli percenta dosiahnutia pozitivneho testu z 19% na vyse 32%. teda ak som to spravne pochopila... ale zas na druhej strane ma uz prestali boliet bradavky,ale zas zacali krize. a vcera a predvcerom sa mi poobede tak driemalo, sme boli akurat na navstevach... no moji rodicia by boli tiez taki stastni, oni sa uz nevedia dockat... a uzili ste si vyletiK? 😀

azzura
10. apr 2012

@mata_ba ahojko mamča, tak uz doma to vedia vsetci 😉 . Uvidime buduci tyzden, v stredu idem na folikuliámetriu

azzura
10. apr 2012

@su_san ja som nebola ani vysibana ani poliata, som mu zakazala, neznasam tento sviatok. Hej, uz je po mrchane 😀. Vsak uvidim na buduci tyzden ako dopadnem na folikulimetrii

mata_ba
10. apr 2012

@moni1007 moja,ja som to mala presne tak ako opisujes...aj krize,aj mrcha bolesti,aj prsia...akurat,ze spat sa mi chce az teraz...predtym som akurat chcela ist spat vecer skor...a vyletik sme si uzili,ale viac moj drahy... 🙂 ten vyuzil komplet wellness,zatial co ja som si maximalne mocila nohy v bazene 😀

@azzura uz vedia 🙂 tak verim,ze uz ti to vyjde s vajkami...ale ved si brala teraz aj clostil,ze?ten urcite pomohol..

su_san
10. apr 2012

@zuzka_rastik antiku nemám od októbra, ale vtedy sme sa nejako nesnažili, chcela som si nechať prečistiť telíčko po toľkých rokoch hormónov a aktívne sme začali až koncom decembra na dovolenke...ale zatiaľ nič, takže čakám na zázrak 🙂

su_san
10. apr 2012

@azzura dovtedy si užívajte a poctivo papaj tabletky, nech máš big vajká, nejako im dohovor 😀 ...držím palce 😉

moni1007
10. apr 2012

@mata_ba tak aspon on sa riadne zregeneroval. ale tak aj tak si si urcite oddychla a zmenila prostredia. 🙂 urcite ti to bodlo a aj malinkemu...no ja zas v noci akosi zle spavam, budievam sa a prehadzujem, mozno aj preto sa mi drieme poobede, tak mozno to ani ziadny priznak nie je... no vo stvrtok uvidiem a mozno ak zajtra stupnem spravim testik 😉

mata_ba
10. apr 2012

@moni1007 aj nespavost je priznak 😉 ale je lepsie sa na to nesustredit...a urcite,ja som bola rada,ze sme trosku vypadli..ja sa rada taram kade-tade 😅 drzim ti paste

su_san
10. apr 2012

@mata_ba som bola obliata, 2 krát som sa prezliekala, ale vyšibaná nie, lebo u nás sa to nerobí 🙂 a inak som ok, čakám na zázrak, aj keď tento mesiac sme prešvihli ovu, takže ďalší mesiac znova, takže teraz už čakám len červenú pani 😠 😠 😠
a ty ako? grckáš??? snáď nie ...a rodičia sa tešili, že??? a svokrovci už tiež vedia...juj to je radosti 😀

moni1007
10. apr 2012

@mata_ba dakujem. no si pripustam obe moznosti. 😉 som pripravena na ne. aj ked bola by som stastna.... 🙂

azzura
10. apr 2012

@mata_ba aj minule som ho brala 😒

su_san
10. apr 2012

@lucecita kočka, nech sa ti už polepší 🙂 a radšej šup šup do robotky a byť zdravučká, aj keď mne sa v práci dnes tak nechce byť 😠

azzura
10. apr 2012

@su_san dakujem, neboj, teraz si uz vybojujem od dokiho vysie davky ak tieto opat nezaberu, alebo si zozeniem dalsie balenie ak mi ho nepredpise 😀

su_san
10. apr 2012

@kikaneu @fifitko25 nech sa vám kočky polepší a nech už nie ste zmárané nádchou, pfuj-pfuj posielam zdravíčko 😉 , papať vitamíny a lenošiť príkazom 😀 😀 😀

su_san
10. apr 2012

kočky...musím pracovať a nechce sa mi 😠 😖 ...stavím sa poobede ak budem stíhať alebo až večer...pekný deň všetkým 😎

su_san
10. apr 2012

@azzura bojuj, nech je ako má byť a veď ťa čaká romantikuš sex so striekačkou, takže takýto zážitok by bola škoda vynechať 😀

mata_ba
10. apr 2012

@su_san juuuj,pekne..ja sa tesim,lebo mna setrili 😀 len ma ofrkali vodou a moj 6-rocny synovcek zavelil,ze na mna treba davat pozor a ze obliat ma mozu len trosicku na rucicku 😀 moj poklad...ale teda vyvonana som bola statocne 😝 a sibali ma tiez jemnucko,takze s tymto pondelkom som spokojna 🙂 a negrckam,ale sem-tam mi zostane riadne zle..vtedy lahnut a spat..a nejak mi jedlo ani nechuti..a vajicka ani vidiet,co som predtym silnoooo lubila...a jasne,tesili sa velmi,az slzicky vysli 🙂
juuuj,moja...tak silno drzim paste 🙂 je jar,musi to vyjst 😉

@moni1007 je mi to jasne..a je dobre,ked to beries tak s rezervou 🙂 v pripade neuspechu to potom az tak neboli na srdiecku...ale verim a dufam,ze to vyslo 🙂

@azzura ahaaa...no ale teraz uz mas druhu davku,tak hadam to uz lepsie zaberie..

anett6212
10. apr 2012

@moni1007 ahoj, dorazila v nedelu. nemala som cas pisat lebo bolo kopec roboty cez sviatky. dnes som 3 DC 😒

moni1007
10. apr 2012

@anett6212 ahoj. tak to ma mrzi. tak o chvilu opat snazilkujete 😀 no ja dnes pokles. neviem ci si videla. tak sa tiez uz aj na mrchu pripravujem 😠

anett6212
10. apr 2012

Kočky tak začíname odznova. dnes som 3 DC. stále mi je zle. aj prsia ma strasne bolia a pritom nikdy ma neboleli ked uz mrcha dorazila a teraz sa ich ani dotknut nemozem. neviem ci to dufik zaposobil tak na mna alebo co. je mi hrozne zle ☹

anett6212
10. apr 2012

@moni1007 ahoj, hej videla som. to je hrozne toto. priznaky na tehu su a nakoniec mrcha pride. je to hrozne ☹