icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
1. dec 2011

@lucecita moj zlaty 😀 tak to by bola sranda a on čita tvoje diskusie?

lucecita
1. dec 2011

@vardzikova od istého času a jedného popudu áno.... 😠 😠 😠 😠 😠

vardzikova
1. dec 2011

@lucecita ej ha chvala bohu môj to nečita a prečo si sa pytala aku dlhu mam ovu? zda sa ti to dlho?

palculienka2011
1. dec 2011

@vardzikova no ked si mala utorok dve ciary, tak je to ook, ja len ze sa mi zdalo, ze uz aspon tyzden ovulujes, preto som sa pytala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a to vy tyzden sexujete odusu spasenu, preto sa mi to pomylilo 😀

lucecita
1. dec 2011

@vardzikova nijéééé, to len preto, že odkedy si budeš merať teplotu 😀 😀 😀

vardzikova
1. dec 2011

@palculienka2011 no zajtra bude presne tyžden čo sexujeme o dušu 😀 😀 😀 😀 😀 no čo človek preto neurobi hoc roztrhne

vardzikova
1. dec 2011

@lucecita tak ked mi skonči ovu a potom začnem no ked rano nezabudnem 😉 😀 a ty sa rano zobudiš zmeraš teplotku a spiš dalej ? alebo ako? 😀 lebo niektora z bab hovorila že najlepšie je sa merať v rovnaku hodinu 😖

kikaneu
1. dec 2011

@vardzikova ja to tak robím cez víkendy, nastavím budík, zmeriam, vycikám a spím ešte aj do deviatej 🙂 meriam 5:30 🙂

vardzikova
1. dec 2011

@kikaneu čožeee? mamamia tak to klobuk dole 😀 ja by som sa tak skoro nedokazala zobudiť

kikaneu
1. dec 2011

@vardzikova ale dokázala, keby si musela 🙂 ...ja musím, vstávam tak do práce, dokonca som vyše mesiaca vstávala 5:20 🙂

vardzikova
1. dec 2011

@kikaneu no tak ako jasne keby že som bola prinutena tak nemam inu možnosť ale ja si pospim do 6:30 a aj tak sa mi zda že je to akosi skoro

nikinka1111
1. dec 2011

@vardzikova ja neviem. na test ešte priskoro 🙂

vardzikova
1. dec 2011

@nikinka1111 a kedy si chceš urobiť testik? jooj normalne som zvedava 😀

kikaneu
1. dec 2011

@nikinka1111 už by mohol ten citlivejší ukázať.....ale tak pre istotu ešte počkaj, ja by som robila asi v sobotu na tvojom mieste 🙂

nikinka1111
1. dec 2011

@vardzikova v sobotu ráno. ak tam niečo bude, odfotím. a možno dovtedy príde aj mrcha 😠 . mám divné stavy

nikinka1111
1. dec 2011

@kikaneu asi máme rovnaké myšlienky 🙂

kikaneu
1. dec 2011

@nikinka1111 racionálne zmýšľanie 🙂 držím prsty, nech sú // 🙂

vardzikova
1. dec 2011

@nikinka1111 ale nieee mrcha už nie už iba // jooj som zvedavaaaaa , a citiš žeby z toho niečo mohlo byť?

nikinka1111
1. dec 2011

@vardzikova niekedy si myslím že určite ano, inokedy mám pocit ako pár dní pred MS pred ovu sme sa snažili každý deň, vlastne ešte aj pár dní po 🙂 . skoro som ho uštvala 🙂

lucecita
1. dec 2011

@vardzikova drahá, ja si každé ráno meriam 6:10, kedy vstávam do roboty....čiže budík zacengá, ja sa načiahnem po teplomer, zmeriam, zapíšem do mobilu, vstanem....cez víkendy robím to isté, len nevstanem, ale otočím sa a do minútky som mŕtva 😀 😀 😀 😀 😀

luciok
1. dec 2011

@lucecita Keď tak rozmýšľam, ja netuším o koľkej by som si merala teplotu, pretože raz vstávam 5: 30, inokedy 5:45 alebo 7:00 a ešte okolo 7:30, podľa toho, ako idem alebo nejdem do roboty. Keby som vstávala každé ráno 5:30, asi by som to nezvládla, pretože by som už viac nezaspala.

lulu055
1. dec 2011

@vardzikova, dakujeeeeeeeem...snad sa nam zadari 🙂

zuzanka9999
2. dec 2011

@carie32 ahoj moja ako sa mi mas? som tu dlhoooo nebola lebo sa uz stahujeme a je doma chaos a mam vela robotky a skoro cely december budem bez internetu. co mas nove??? vianocne pripravy uz nejake robkas?ja mam dostat v nedelu mrchu tak som zvedava. vcera mi kolegyna povedala ze je tehotna ze konci treti mesiac tak ja ze gratulujem a ona ze hned po mesiaci snazenia sa im podarilo a ja ze to je parada a ona ze uz som si myslela ze som neplodna- ja ze co mam potom povedat ja ktora taham uz stvrty mesiac 🙂)))))

carie32
2. dec 2011

@zuzanka9999 dobré ránko 🙂 už som Ti chcela dneska písať, že kde si sa mi stratila 😉 ... Si pamätám keď sme sa mi sťahovali, bože to bolo bordelu 😀 Čo sa týka tých vianočných príprav, chcela by som cez víkend spraviť výzdobu a možno aj stromček... ale neviem či ma manžel nezruší: že to na čo tak skoroooo??? 😉 Väčšina darčekov pokúpená, tak som spokojná. A ty už máš vybraný darček pre drahého? neviem čo tomu mojmu kúpiť, skúšala som sa ho spýtať, ale povedal že on nič nepotrebuje že má všetko... zlatý že 😀 ?
A kolegyňa si prečo myslela že je neplodná? to usúdila z toho mesiaca snaženia 😀 ? my začíname teraz piaty mesiac snaženia, asi sa snažíme málo ☹ Ale tá tvoja mrcha by nemusela prísť 😉 ! hádam to tentokrát vyšlo nie?

eri28
2. dec 2011

caute baby dobre rano, ja cakam na 7 decembra a kupim test, mala som menzes, ale od pupka dole mam vedsie podbrusko, neako sa mi to nezda.
mozno len tie moje hormony a ovu neviem, ale vyzera to cudne a po menzese hned zase bolestive prsia dnes trosku ustupili a na vahe som nepribrala, len to brusko je smiesne 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dnes idem do prace celkom sa tesim pa pa 😀

nikinka1111
2. dec 2011

dobré ráno dievčatá, ešte stále som hore 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd

carie32
2. dec 2011

@nikinka1111 graf vyzerá fakt dobre! zajtra robíš test že?? dúfam že zajtra nám tu pozdvihneš morálku 😀 ! Moc Ti držím palce!!

delideli
2. dec 2011

dobre ranko, co mate nove?nejak som v poslednych dnoch nestihala..nepribudol nejaky slubny grafik alebo testik? ja som vcera nemerala,nedalo sa, dnes nic prekvapive- tuto fazu cakania nejak nemam nejak velmi rada..aj ked sa snazim zamestnant kdecim inym, aj tak sa len sledujem.. 🙂 snad ma to cez vikedn prejde, ideme na nakupy,lebo zase ako kazdorocne este nemame darceky ☹ ☹ ☹
prajme krasny dnik vsetkym a drzim palce v snazeni ovulujucim snazilkam 🙂
@eri28 : drzim palce, nech to brusko este rastie aspon par mesiacov do krasy 🙂
@nikinka1111 : tak toto vyzera paradne, hlavne ten skok po tom poklese 9DC- upplne ako tehu grafiky- silno drzim palce nech je to tak 🙂

carie32
2. dec 2011

@delideli kukni grafík nikinka1111 myslím že vyzerá dosť dobre 😉 !

delideli
2. dec 2011

@carie32 : dost dobre je slabe slovo, vyzera paradne.. 🙂 ako sa poznam,ja by som uz doma otvarala detske sampanske 🙂) dufam,ze to bude vitazny graf 🙂 a ty ako?v akej si faze?
ja v neprijemnej sledovacej a cely tyzden mam ropraskane pery, predverom sa mi vyhodil moj prvy opar v zivote a dnes mi praskli kutiky..yacinam vytvarat konspiracnu teoriu o tom, ze doslo k vykyvu v organizme ,ktory mohol by tsposobeny oplodnenim 🙂-ale zatial jej velmi neverim 🙂