icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
10. apr 2012

@palculienka @chorucka babyyyyyyyy, čo je s vamiiiii, ozvite sa ako sa máte........

su_san
10. apr 2012

@e.l.i gratulujem!!!!!!! a ráno kedy vstávaš do dennej??? lebo potom by si musela vstávať a merať vždy v rovnakú dobu po ostatné dni, nie??? mňa práve toto odrádza...ale možno sa na to dám 😉

vavenecka
10. apr 2012

@fifitko25 teším 🙂 písala som s ňou minulý týždeň v stredu,ale odvtedy veru neviem,kde sa túla 😅

mata_ba
10. apr 2012

@anett6212 no ale zase on ma rad,ked sa maka..on je takto v poho,ale ked daco treba,tak okamzite...ale tak pojdeme uz za chvilku asi domkov 🙂

@vavenecka jasne ze bude..nic ine totiz neberiem 😉

@nancycka ja som mala tiez este pred mrchou pocit,ze uz uz je tu..uplne ako prvy den mrcha a v tej faze som si vzdy uz supla tabletku...ale teraz som vydrzala 🙂 no veru moja...ako vidis,naozaj,ked Pan Boh chce,aj nedorastajuce vajko dorastie 😉 drzim ti paste,aby z dusika boli kolajnice!!! 😉

@e.l.i waaaaaw,tak strasne silno drzim paste na rano 😉 urcite bude silnejsi...uzasny pocit,ze?juuuj,uz ti chcem zajtra pogratulovat 😉

@fifitko25 juuuj,ani mi nehovor...vsade len hladam miesto,kde aspon na 15 sekund zavriem oci 😀 ja by som bola schopna prespat 1/2 dna... 😀 ale o 5-7 rano uz strasim aj cez vikend...

su_san
10. apr 2012

@vavenecka super správy, tak hurá na mužíka a keksíkovať až do het 😀 😀 😀

su_san
10. apr 2012

@nancycka bodaj by aj ten tvoj dúšik bol silný a vyšlo to 😉

mattuliatko30
10. apr 2012

@mata_ba ahojky..ako si sviatkovala?..čo máš nové?

vavenecka
10. apr 2012

no kočky,keď nebudem tehu,tak sa sem aj budem hanbiť prísť,veď všetky mi tak držíte palce 😉 ste zlaté,moc vám ďakujem 😵
@su_san chudáčik,budem ho riadne zneužívať 😀

mata_ba
10. apr 2012

@mattuliatko30 ahojky...sviatkovali sme fajn,boli sme v LM oddychovat 🙂 uz sme aj nasim povedali o babatku,tak aj slzicky padali 🙂 a vy ste mali ake sviatky?

e.l.i
10. apr 2012

@su_san mam sluzby ze Celoden, Noc, dva dni volna,,,, do celodenky stavam o siestej...cize kazdy den meriam o 5.55hod 😀 uz mam budik tak nastaveny.,, mna to tiez odradzalo,.ale da sa to v pohodke..za tietri mes.co som si merala..som si nasla nejaky ten system,,a je to uz rutina,,,

jarmila82
10. apr 2012

tak toto su moje tehotenské testy,ten prvý je robený vo štvrtok a ten druhý dnes

jarmila82
10. apr 2012

@red_kika ahoj.my priamo v senci

franzziska
10. apr 2012

@vavenecka neee, neni dovod sa tak citit 😉 😉

svintekova
10. apr 2012

@vavenecka ahoj, kedy nema dojst mrcha? Mne by nemala prist 24.4.

mistisa
10. apr 2012

@vavenecka @moni1007 @l_e_n_o_c_k_a @fifitko25 @mata_ba @su_san @svintekova @e.l.i a vsetky ostatne koceny 🙂 stastlivo sme dosli z BA sono mi sice nerobil tak neviem ci zacinaju foliky rast alebo nie ale vybral stehy a napisal mi clostylbegyt a pregnyl.na dalsi cyklus zacinam brat od 5 DC clostyl a potom na 11-12 DC idem na krv a na folikulometriu.ak budu foliky tak mam pregnyl a potom stastlivo IUI 🙂 mam uz aj papiere na IUI vsetko sme spisali teraz 🙂 kupial som si aj ovu testy a skusim teraz ked som mala mrchu ci nahodou nebude ovulka ak ano budeme skusat ak nie pockame ako nastimulujeme 🙂 celkom som isla spokojna z blavy dnes stehy som ani nevedela ako vybrali 🙂 juuuuj tesim as pekne pokracujeme 🙂 a IUI neboli ze? to len vstreknu spermosky do dutiny maternice ze? joj bodaj by sa to podarilo na prvy sup 😀 tak tak som pochodila a vy co nove? 🙂

svintekova
10. apr 2012

@mistisa mojka drzim ti palce aby vam to vyslo na prvykrat 😵

mistisa
10. apr 2012

@svintekova dakujem mojka dufam aj ja 😀

mattuliatko30
10. apr 2012

@mata_ba tak super...tak už to vedia...ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
neviem čo si mám o tom myslieť...

fifitko25
10. apr 2012

@mistisa super správy 😉 bodaj by to uz vyšlo 😉

mistisa
10. apr 2012

@fifitko25 veru mojka mas pravdu 🙂 ale poviem ti ze so misla asi prvy krat taka spokoja z blavy 🙂 uvidime no nechame sa prekvapkat ovu testiky mam skusime tento mesiac prirodzene a ked nic pojdeme na IUI buduci mesiac 🙂 a ty ako sa mi mas moja? nieco nove? ako sa citis? 🙂

mistisa
10. apr 2012

@jarmila82 no mojka podla foto to videm tak ze ti mozem poslat velku gratulaciu 🙂 a uz nech len silnie a silnie 😉

su_san
10. apr 2012

@mistisa supiš 😀 😀 😀 tak teraz keksíkujte, čo keď motyka vystrelí, resp. tvoj mužík trafí do cieľa, veď keď teraz si už ok, tak sa to môže podariť, no nie??? 🙂 teším sa s Tebou 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@mistisa ja dobre, cez víkend som skoro umrela, Čo ma taká nadcha chytila, az som paniku dostala, či to neublizi fazulke... Ale uz mi je lepšie, zazvorovy čaj s medom a citrónom zabrali 😉 zajtra idem na sono o 17tej, som zvedava, Čo Uvidíme 😉 dnes pociťujem take pnutie v podbrusku, mimi asi rastie 🙂

mistisa
10. apr 2012

@su_san presne tak mojka ked je vsetko oki mozno ani nebudeme musiet na tu IUI no uvidime ci ovulka bude 🙂 ci ju nebude treba tym clostylom pohnut ale urcite budeme keksikovat do aleluja 😀 dnes som 9 DC takze nech sa tento tyzden muzicek moj pripravi 😀 😀 😀 😀

mistisa
10. apr 2012

@fifitko25 no to je nebezpecne veru mojka hm.no a inak vsetko oki? jeej sa tesim daj vediet oki? a zle ti nebyva dufam hm? takze uz sa citis dobre? a si domka ci pracuejs?

l_e_n_o_c_k_a
10. apr 2012

@vavenecka ahoj micik, uz som domka... 🙂 citala som tvoju spravu, takže tento tyzden zapracujte 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@mistisa jasne že podam hlásenie 😉 som stále na PN a dnes som úplne nemozná, len by som spala 🙂 zle mi nie je našťastie 😉

anett6212
10. apr 2012

@mata_ba chod si oddychnut domov. kasli na robotu ona ta do zajtra pocka. 🙂

nancycka
10. apr 2012

@mistisa to je fajn, teraz, ked ti spravili ´´reviziu´´, uvidis, ze sa zadari, velmi ti drzim palce....zasa krok dopredu, krocik po krocku a zachcilu budes v cieli, ani sa nenazdas. normalne som spokojna aj ja , s tebou 🙂

@vavenecka nie je sa za co hanbit, ved vsetky dufame, ze si raz najdeme //, niekedy sa uz aj zda, alebo uz aj dokonca je, a potom nic, a potom to vsetky mrzi, lebo kazda cakame na ten nadherny okamih a verim, ze kazdu potesi vzdy novinka od tej druhej, ked sa zadari. ked to mne nevyjde, pridem sa aj ja sem hanbit 😀 a smutit ☹
ale zatial sa tvarim, ze nic, nechcem sa ani tesit, ani smutit....
ale cas dava nadej....

mistisa
10. apr 2012

@fifitko25 no tak aspon ze tak mojka 🙂 hlavne ze neni zle.len pekne oddychuj potrebujes to teraz 🙂 budem cakat mojka 🙂