Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 inak je dobré si oddýchnuť, hlavne v prvé týždne, vtedy sa všetko vyvíja a všetko na mimčo vplýva, stres, choroba, únava.... ja si každý deň musím pospať, lebo by ma bolela hlava.... na grc mi bolo v sobotu, keď som zjedla hranolky s kečupom... takú chuť som na ne mala a potom som to rozdýchavala asi 3 hodiny
@nancycka no mojka moc ti prajem aby vam to vyslo aby sa ten duch na tom testiku zosilnoval a zosilnoval 🙂 budem zvedava daj vediet potom mojka 🙂 takze si toho mala az az co? no u mna tiez stitka sice pracuje dobre ale protilatku su vysoke tak idem na endokrinologiu a este dat okuknut inzulinorezistenciu 🙂 inak by to malo byt uz oki kedze som tyzden po laparke 🙂 tak snad odstranil vsetko co bolo treba 🙂 teraz uz len snazilkovat teraz som 9 DC tak uvidim mam ovu testiky tak skusim urobit a ked nic tak buduci mesiac clostylbegyt a potom IUI 🙂 u mna ovulacia nikdy nebola tak som zvedava 🙂
@e.l.i juchuuuu, potichucku gratulujem 🙂 tesim sa na foto
@moni1007 mojka skus tak za dva tri dni este 🙂 ja sa chystam robit ovu testik ale neviem kolky den som teraz 9 DC tak asi tak 11-12 ze? ved hadam mozme keksikovat uz ved budem uz 2 tyzden po laparke to uz by sme snad mohli 🙂 moc drzim palceky moja aby sa ta druha ciarka ukazala 🙂

@fifitko25 tak som rada, ze sa mas lepsie 🙂 babjko bude urcite ok 🙂 potom aj fotku daj 🙂 uz sa tesiiiim 🙂 dufam aj ja, ze sa "Dominicka" otoci 🙂