icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

evikaba
4. dec 2011

@nikinka1111 ja som si kupila clenblue a ukazal negativne ,ale mozno som ho skoro spravila.Ovu som mala 19 a mrchu som dostala vcera ,ale mam take divne stavy.Preto sa pytam aky v pondelok si ho zbehme, kupit

purina12345
4. dec 2011

@nikinka1111 no krása 😵 😵 😵 😵 a to si si ich objednávala z ebay?

bubacik5
4. dec 2011

@nikinka1111 gratulujem ti 😀

nikinka1111
4. dec 2011

@purina12345 nie, kúpila som v lekárni, dvojbalenie za necelých 5eur.

nikinka1111
4. dec 2011

@evikaba aj ja mám doma ešte nepoužitý clenblue 🙂

nikinka1111
4. dec 2011

@bubacik5 ešte raz všetkým ďakujem

evikaba
4. dec 2011

@nikinka1111 co si myslis o tom teste?mne ukazal negativne

bubacik5
4. dec 2011

@nikinka1111 tesiiim sa z toho 😀 😀 😀 a cakam na dalsie tehulky 😀 dufam, ze aj ja sa coskoro k nim pridam 😀

gelinka75
4. dec 2011

@nikinka1111 a muzovi si uz hovorila? ako reagoval? 😀

nikinka1111
4. dec 2011

@evikaba neviem, nikdy som ho ešte nepoužila.

nikinka1111
4. dec 2011

@bubacik5 no tak to dúfam 🙂

nikinka1111
4. dec 2011

@gelinka75 ešte ho trochu naťahujem lebo ma včera najedoval 😀 . tak zatiaľ len robím narážky. a dnes je v práci až do 19.00.

gelinka75
4. dec 2011

@nikinka1111 ja by som to nevydrzala, by som bezala hned s testom za nim 😀 😀 ale my sa nehadavame vobec

nikinka1111
4. dec 2011

@gelinka75 no veď ani my. to len ja 😀 a vie že mrcha má prísť až v pondelok, a že teplota klesla, tak ešte to tak intenzívne nerieši 🙂

delideli
4. dec 2011

@budzi : odporuca sa robit si testy podla dlzky ckylu od urciteho dna (kedy zacat najdes v tabulke prilozenej v navode)par dni po sebe..ked ti vyjde pozitivn, znamena to,ze do 24-36 resp. 40 hodin by mala prebehnut ovulacia

delideli
4. dec 2011

@gelinka75 : uvidime, ostava len cakat a dufat, ze na buduci tyzden pribudne par dovjitych ciarok 🙂

lucecita
4. dec 2011

čaute dievčatá...no ako tu tak čítam, tak ste sa tu nejakko nenudili 😀 @nikinka1111 gratulujem, ja som vedela, že to takto bude...pošli aj nám taký nádherný vírusík 😉 😉
som normálne z postele padla, keď som zbadala teplotu na teplomeri....šak mi konečne vyšla iná hodnota 😀 😀 😀takže neni pokazený ako som si myslela 😅 😅 ale aj tak je to v ťahu, aha : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

kikaneu
4. dec 2011

@lucecita ty to máš fakt čudné

vardzikova
4. dec 2011

@lucecita tak maš veeeľmi zaujimavy grafik 🙂 raz si hore a zas dole .. ja si teplotku idem meriať od zajtra lebo dnes som nato opať zabudla 😀

lucecita
4. dec 2011

@kikaneu šak práve že mám...zajtra idem s prsníkom na kontrolu tak sa doktorovi zmienim o tej teplotke čo on na to a som zvedavá...

lucecita
4. dec 2011

@vardzikova som zvedavá na ten tvoj 😅 😅 😅 a neveríííím, že si si zabudla zmerať...to je u teba neobvyklééé 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
4. dec 2011

@lucecita tak dúfam, že všetko bude v pohode, drž sa tam 🙂

vardzikova
4. dec 2011

@lucecita tak to aj ja som zvedava na môj grafik 😀 😀 tak ako nikdy sa mi to ešte nesatlo aby som si zabudla zmerať teplotku 😀 😀 😀 😀 😀 , joj ale vždy večer si poviem že rano aby som nato nezabudla a vždy zabudnem

lucecita
4. dec 2011

@kikaneu uvidíme čo povie doktor, ten bude mať radosť, že ma tam znova vidí...chodím k nemu jak na klavír 😀 😀 😀 ale ty máš pekný grafík 😉 😉
@vardzikova pošli tel.číslo, ja ti každé ráno zavolám na teplotku, keď si budem merať aj ja 😀 😀 😀 ako sa ináč máš, aký je víkend?

kikaneu
4. dec 2011

@lucecita ďakujem, no ja už tomu neverím, aj minulý mesiac bol pekný a mrcha prišla 🙂

vardzikova
4. dec 2011

@lucecita no vidiš to nieje zlý nápad s tým čísielkom. Inak sa mam dobre len už by som chcela byť aj ja tehuuuu, a vikend? no mala som ho taky pracovny lebo neviem či som ti spominala ale staviame domček takže v sobotu sme boli robiť stierky 😝

vardzikova
4. dec 2011

@nikinka1111 ak sa môžem opytať ako dlho ste sa snažili? 😀

lucecita
4. dec 2011

@kikaneu dúfam, že tentoraz to vyjde 😉 😉
@vardzikova viem, že staviate dom, už si mi to písala...a ktorý DC si?

vardzikova
4. dec 2011

@lucecita dnes som 20 DC a ty?

palculienka2011
4. dec 2011

baaaabyyyy, ja uz neviem, co si mam o tom mysliet. mne tie debilne ovu testy furt ukazuju iba duchov a pritom ma uz aj brucho boli jak klasicky pri ovule, uz aj hlien vyzera byt jaks taks ☹ ☹ ☹ najskor ma bolel pravy vajecnik, od dnes citim skor lavy, hroza!!!!doteraz bol bielkovy hlien VZDY medzi 10-12dnom, dnes je 13dc a je taky kremovo neviem aky,cize by uz test mal daco ukazat, nie??
a inac mi dokina hovorila, ze uz zdravej zeny je uplne bezne, ze priemerne 2 cykly v roku mava anovulacne