icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
5. dec 2011

@roka84 ja som rozhodnutá, že v sobotu ráno testnem, ale len keď teplota neklesne, lebo v sobotu (ne)čakám mrchu...tak uvidíme 🙂 len ako to celý týždeň vydržať 🙂 ja mám doma asi 4 testy 🙂

sussi29
5. dec 2011

@roka84 treba myslieť pozitívne 😀 byť v klude a bez stresu a hlavne nebrať keksíkovanie ako proces výroby detí 😀 len to je ťažko pre nás, ktoré chceme byť maminy.... že jo 😎

momamo
5. dec 2011

Kocky ja neviem ci ta svinucha hnusna nepride dnes vecer alebooo zajtra .... Bojim sa 😒 😖 😢

roka84
5. dec 2011

@kikaneu tak ja mám doma 5 tehu testov.... som objednala spolu s tými ovu 😀 cez víkend som sa ešte len 28 dní a podľa posledného mám dlhši cyklus, tak počkám dlhšie... ale áno pamätám si, naposledy sme dostali skoro narovnako mrchu... tak verím, že tentokrát nás obíde a pôjde na návštevu tam, kde ju čakajú 😀

kikaneu
5. dec 2011

@roka84 ja si už teda nepamätám, ale môj minulomesačný cyklus nebol z mojich bežných, bol dlhší....tak teraz čakám taký ako obvykle, lebo aj ovu bola skôr 🙂 tak, tak, nech ide už niekam inam 🙂

purina12345
5. dec 2011

@roka84 ďakujem pekne, snažím sa pozitívne myslieť a konečne sa mi podarilo vypnúť zo stresov tak pevne dúfam že sa potvorky s vajíčkom nájdu pekne zostanú v brušku 😵
@kikaneu @sussi29 držím palce babenky, nech vám to výjde 😉

roka84
5. dec 2011

@momamo neboj....koľko si DPO? aký dlhý mávaš cyklus? a čo teplota? don´t be stress, take it easy 😎 (nooo, asi to tá pravá nehovorí, ale riaďme sa tým 😎 )

delideli
5. dec 2011

@momamo : drzim silno vsetky palce,aby nedosla..
@kikaneu : teplotka sa ti drzi pekne, dufam,ze vydrzi 🙂
@roka84 : u nas je to to iste, ked citam tvoje prispevky-ako cez kopirak : tiez uz by som veeelmi chcela,ale mysliet pozitivne sa mi nedari vzdy, minuly mesiac som mala fazu,ked som len dumala,co by mohlo byt zle..teraz je to uz lepsie..je to na mozog..no a s tym snazenim..fakt to da riadne zabrat..my sme tento mesiac isli od pozit. ovu testu kazdy den, a potom este dva a dni a mali sm co robit..predtym to cloveku take neprislo 🙂 este nam dokonca ovulka vysla na piatok po narocnom dn,resp. celom tyzdni v praci pre oboch,ja som este v piatok po robote obehavala obchody, no nebola to potom sranda 🙂
drzim palce,nech sa tento mesiac snazenie vyplati 🙂

momamo
5. dec 2011

@roka84 26 DC, 10 DPO ...v stredu by som mala dostat.. ale ide o to, ze tento cyklus som mala tusaka,,kukni par stranok do zadu🙂 dakujem si zlata a ty ako ..?? dari sa??

sussi29
5. dec 2011

kočky, máte niektorá skúsenosti s Alchemylkou? je vraj dobrá na plodnosť a podporu činnosti vaječníkov....

domi1988
5. dec 2011

ahojte baby mozem sa pridat? my sa snazime druhy mesiac zatial bez uspechu zacala som s ovu testami tento mesiac a lutujem to.. len mi to zmiesalo pocity, ciarka zosilnuje zoslabuje stale dokola, ale stale nie je vyrazna.. snad nebudem mat ovu? 😖

lucka1987
5. dec 2011

@sussi29 ahoj, sice nepatrim do vasej skupiny, ale vyskocila mi tvoja otazka... tak ti ju chcem zodpovedat ak mozem...
my sme sa snazili o babo rok a pol a nedarilo sa.. ked sa zadarilo, tak som on prisla.
po prvej mrche od kyretu som otehotnela... a to som od poratu pila dve salky alchemilkoveho caju denne.... doktor mi potrvdil jej ucinky a aj to ze sa mi hned dostavili plodne dni a napravil cyklus mohla tomu dopomoct....
da sa kupit aj v lekarni, aj v cajovnach.. aj ako sacky, ale lepsie je sypana... 1 liter denne kludne vypi... ale kdze sa snazis otehu.. tak po plodnych dnoch ju uz nepi... iba od 1 dna menzesu do ovulacie.. potom by sa uz nemala.. zopakuj zas na dalsi mesiac.... pripoj kys. listovu, alebo femibion... dobry je aj duphaston ( na predpis) drzim palce...

lucka1987
5. dec 2011

@domi1988 ked som otehotnela s marekom .. tak mi ovu testy ukazovali len slabu ciarku.... (coze podla pribaloveho letaka to nemla byt ovulka) a asi bola kedze som otehotnela...

baby nesilte to tak.. my sme rok a pol skusali.... a ozaj je to psycho... priemernemu paru sa podari otehotniet po 6 mesiacoch snazenia.. tak no stress 😉 silno drzim palce vsetkym snazilkam 😉

roka84
5. dec 2011

@domi1988 no vitaj v klube 🙂 , ja som toto mala 10 dni dookola, a nakoniec som sa na to vykašľala a riadila som sa iba podľa hlienu a bolestí a išli sme v kuse každý druhý deň 😉

domi1988
5. dec 2011

@roka84 dakujem... no ja som zacala ked som zaznamenala hlien... ale podla ovu testov to vyzeralo zvlastne.. tak sme snazolkovali, ale ci v spravnom case ja neviem.. kolko po hliene byva ovulka? ale zvlastne je ze som ten hlien mala asi len jeden den. ☹

sussi29
5. dec 2011

@lucka1987 ahoj Lucka, ďakujem za info 😉 akurát som si zaliala alchemylku, lebo som sa o nej dočítala aj o jej dobrých účinkoch, ale keďže som mala ovu tento víkend, asi by som ju piť už nemala, čo..... alebo alchemylka potom škodí?
ja už som v stave, kedy podstupujem stimuláciu cez duphaston aj cez clostyl - tento mesiac prvýkrát na radu lekára 😉

domi1988
5. dec 2011

@lucka1987 no teraz si mi dodala nadej... ja som mala newjake problemy, MS mam hrozne rozhodenu.. tak wom zistovala ci vobec mam ovu a len co som stale v depkach ze ju asi nemam podla testov.. kaslem asi na ne.

roka84
5. dec 2011

@domi1988 mňa tie ovu testy tiež veľa nepresvedčili, teraz som ich skúšala prvý cyklus a ukazovali divne, neviem, či použijem aj nabudúce.... dúfam, že nie 😀 😝

roka84
5. dec 2011

@momamo neboj, musíme si povedať, že vždy je to tak ako má byť.... čo sa týka mňa... o pár dní uvidíme ako sa darí, resp. či sa zadarilo 😀

momamo
5. dec 2011

@roka84 ano viem,,ale uz ma to prestava bavit, po tolkych mesiacoch snazenia .... vy sa kolko snazite..??

momamo
5. dec 2011

@roka84 kolky si DC a DPO??

roka84
5. dec 2011

@momamo my ešte krátko, mesiace. Som 23 DC a 7 DPO... aspoň myslím, lebo hlien teda dosť hlienu som mala aj v sobotu.... takže som trochen zmätená 😒

momamo
5. dec 2011

@roka84 Beries aj nejake vitaminy..??? Velmi ti prajem aby sa vam zadarilo ..🙂 tak ste sazilkovali o 106 ..

roka84
5. dec 2011

@momamo vyše mesiaca užívam kyselinu listovú a that´s all.... ďakujem ti krásne a raz sa podarí isto nám všetkým 😉

delideli
5. dec 2011

@sussi29 : ja som pila alchemilkovy cajik od 1DC az do ovulky,ale minuly mesiac som brala v tom istom case kvapky na podporu cinnosti vajecnikov FEMI od Valovica a tie tiez obsahovali alchem., tak som cajik vynechala..a tusim som niekde citala,ze posilnuje aj maternicu..

sussi29
5. dec 2011

@delideli vďaka, tak si ten dnešný ešte vypijem a už nebudem, keďže som po ovu a počkám do budúceho týždňa, čo sa bude diať 🙂

palculienka2011
5. dec 2011

ja tiez pijem alchemilu, ale neviem sa k tomu vyjadrit. co badam zmeny po brati listovky, piti alchemilky a grep.dzusu, tak to je neskorsi prichod ovuly, bolest pocas ovuly aj pred nou a menej hlienu, skor horsie ako lepsie, neviem, co si mam o tom mysliet 😖

delideli
5. dec 2011

@domi1988 : ahoj, vitaj..🙂 ja na zistenie ovu meriam baz. teplotu, sice graf urci ovulku az spatne,ale v podozrivom obdobi sa snazime o 106 🙂 pri poslednom cykle som mala aj ovu bolesti a naozaj to sedelo s grafom..inak si ovulku sama podla prejavov vypozorovat velmi neviem, bolesti nie su vzdy, bielkovy hlien mi zmizol..ovu testy mi az tento (treti) cyklus snazenia potvrdili ovulku spravne,predtym mi nejak moc nevychadzali..dobre je pred robenim testu tak ľ hodky nepit- to v navodoch nepisu a test som robievala okolo obeda..odcitaj vzdy podla doby uvedenej na naovde,lebo neskor sa zvyknu vyfarbovat rozne..drzim palce 🙂

delideli
5. dec 2011

@sussi29 : skodit by nemala, prvy mesiac som ju pila aj par dni po ovu..a tusim ,ze som niekde citala,ze sa odporuca pit aj kratko pred porodom,takze tym padom ju mozu aj tehulky, keby nieco .. 🙂
ale inak aj mne zmizol ten bielkovy hlien,akurat uz asi mesiac dva pred tym nez sme sa zacali snazit a zacala som pit cajiky a brat vitaminy, tak neviem..

purina12345
5. dec 2011

semiačka pripravené na konzumáciu 😀 😝 😀