Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 mne tak zachutili že sa vážne na ne každý deň teším 😝 😝 😝
@palculienka2011 🙂 už som videla a jedla väčšie grcy 🙂
@purina12345 to je len sila sugescie 😀 😀 😀 😀 😀
@kikaneu inac preco je vlastne dolezite jest ich v takej konzistencii? to nestaci namocit si ich do jogurtu spolu s ovsenymi napr?
@delideli dakujem.. ved snazim sa nepit robievala som to cca o 17 ale najskor duchovia potom ciarka zosilnovala treti den som cakala silnu ruzovu a trt znovu duch, potom znovu trosku zosilnela a dnes ju uz skoro ani vidno nebolo... rezignujem asi.. kolko u teba trva hlien? a nevies kolko pred ovulkou byva? ja sa v tychto veciach moc nevyznam..
@palculienka2011 mňamky mňamky 🙂
@domi1988 : ten co by mal byt najplodnejsi a vyzera ako vajecny bielok trva tusim len jeden den,ale kedze mi zmizol a bude to uz skoro pol roka a predtym som sa az tak nesledovala,tak neviem na stopercent,ci som ho naozaj mala len + den,ale tusim,ze hej..teraz mavam vodnaty,ten je tiez plodny a mavam ho hned po MS az do ovulky a este den,dva po..
co sa tyk tych ovu testov nasla som kdesi na nete fotky jednej baby,ktora si ich robila az ľx denne a rano bol duch, poobede ciarka,dalsie rano uz duch..kazdopadne v dobe ked sa zacnu objavovat duchovia,je asi dobre snazit sa aspon obden..a skus to meranie ,je to dobra vec na zorientovanie sa vo vlastnom cykle..
@purina12345 : tak to musis mat asi ine nez mam doma ja..ja mam tie iste co palculienka2011 , cize cisty grc 🙂
ale po mojich zlepsovakoch to aspon prezijem..ale zeby som sa tesila? tak to ani keby mi za to niekto platil 🙂
ty koky, dievčatá čo to počúvam v správach ?)?!?!?!?!!!! že keď budeme chcieť lepšiu materskú, musíme si po novom od nového roku platiť celý komplexný balík, čo nás vyjde cca. na 350 EUr????!?! katastrofa.... ja si to platím od 04/11 a teraz fakt neviem či sa to oplatí? rozumiem tomu správne, že keď sa mi podarí otehotnieť do konca 01/12, spadám do ochrannej lehoty a bude to ok???? alebo ako??? potom budem musieť koľko platiť???máte niektorá lepšie info?
@palculienka2011 no tak to je tiež niečo.. budete obaja v očakavani 🙂
inak chcela som sa opytať robila som si dnes ovu test a mam dve čiarky to nemam nahodou dlho tu ovu?
@roka84 tiez to ostro sledujem...a ano, tie, ktore nemaju este doplatenych 270dni budu mat moznost doplatit si to, ale sancu na peniaze mame pravdepodobne len za podmienky, ze otehotnieme do konca januara. neni iste, este je sanca, ze budeme mat cas do uplynutia 270dni, je to ale otazne...cize totalne nervy 😖
@palculienka2011 ee zabudla som opať 😔 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova koki to co mas za testy??? waaaaw, a su tie ciarky furt rovnakej intenzity?? sak to uz nemoze byt mozne, ci? ved utorok si hovorila, ze si mala dve, nie?
@vardzikova jaaaaa to tusila....zato ja som zacala od dnes merat, beee 😝
@lucecita dnes v pohode, moja počuvaj robila som si dnes ovu test a mam dve čiarky ako su take slabšie ale su to znamena že ešte staaaaaaaaaale mam ovu? alebo ako? už mi z toho šibe 😝 😝 😝 😝 😝 a ty dnes ako?
@vardzikova ja som podľa ovu testov mala ovuláciu 10-11 dnííí... hrôza... to asi neni možné!!! a merala som ako sa má, t.j. poobede v rovnakom čase a nepila som tie 2 hodky pred meraním ... nechápem 😒
@palculienka2011 no hej v utorok som mala dve čiarky a dnes som si len tak zo srandy 😀 urobila ovu test a boli tam // ako to mam teraz chapať?
@palculienka2011 ale od zajtra už začnem dufam 😀 😀 😀 zajtra idem k dokymu tak sa ho opytam o tu ovu čo mi nato povie 😝
@roka84 tak pozeram že taku divnu ovu nemám sama a myslíš že je to normálne? zajtra idem k dokymu tak sa ho opytam som zvedava čo mi nato povie 😒
@vardzikova nemyslím si, že môže tak dlho ovu trvať, aj podľa môjho tela je to divné....ja som mala "super" hlien v utorok, potom to ustalo.... bolesti bruška a krížov začali opäť vo štvrtok a v sobotu sa mi objavil zase hlien, ale nie taký "super" ako v utorok, ale vyzeral dosť dobre....momentálne v pohod, len cítim také tlaky v podbrušku.... 😒
@vardzikova potom daj semka vediet, co ti povedal, kokso, tyzden dlha ovula, to by bola aka pecka 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja sa k dokymu nechystám, tak sa skús spýtať, a potom napíš, čo ti na to povedal.... 😉
@delideli tak buď mám semiačka iné alebo ja som iná 😀
@vardzikova no ako si na to mohla zabudnúť? ja som ti verila.... 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak ak ti to ukázalo, že máš ovu, tak ovu máš a sexuj 😀 😀 😀 ja podľa hlienu dávno po ovu, aj keď mám výtok 10 dní, čo u mňa nebýva, teraz prvýkrát a podľa grafu http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 mi baby ráno povedali, že ovu bola včera a to sme nemohli tot, lebo som bola dneska na gynde 😀 😀 😀 ale dneska idem znásilňovať koho zbadám 😀 😀 😀 😀
@domi1988 : mne sa tiez najprv nechcelo, dokonca som nevedela co s posunom casiu,tak som par dni vstavala kvoli meraniu o stvrt na 5, potom som samozrejme nevedela zaspat 🙂 ,ale teraz som si uz zvykla a je to v pohode aj cez vikend..zazvoni budik, zmeriam a spim dalej 🙂 a tusim,ze v den ovulky ti uz test nemusi ukazat pozitiivitu..ukazuje ju akokeby dopredu..ale ako vravim,mne sa az na treti cyklus podarilo trafit aj s testami..neboj, pojde to aj tebe.. drzim place 🙂 a ked avas ten bielko hlien,urcite sa vtedy snazte 🙂
@purina12345 : kazda mame ine chute..ktovie mozno sa ich v tehotenstve tiez nebudem moct nabazit 🙂 tusim som citala,ze ich baby jedia aj pred porodom,aby to slo lahsie..
@vardzikova : a nemozes byt uz tehu? akurat minule som pozerala jeden tehu grafik,baba si tam veselo 6 dni po sebe merala ovu testy, furt boli pozitivne a nakoniec si spravila aj tehu a bol pozitivny aj ten 🙂

@purina12345 kde je grc smajl? 😀 😀 😀 😀