icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
5. máj 2012

@mattuliatko30 no to som vyskusala a vyznacilo mi ovu na 13 DC, stale ked skusam dopredu, aj ked som skusala dva dni do zadu, tak mi oznaci ovu na 13 DC, to jest nedela. to by bolo super,ale tak graf nie 100%ny. takze neviem

mia117
5. máj 2012

@fifitko25
@mistisa
@moni1007 ahojte dievcata, ako sa mate? ja mam graf takto, http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37
chcem sa opytat, chcelo mi na ff oznacit ovulku asi na 3.5 ale ja viem podla dr. ze ovulka prebehla skor, myslite ze je to teda ok, oznacila som radsej manulane 29.4 akoze som si robila ovu test, abysa to vratilo spat... ☹

moni1007
5. máj 2012

@mattuliatko30 aj ked som s na dnes dala o 0,1 viac, to jest 36,2, tak mi oznaci ovu na 13 dc. skusila som to preto,lebo rano ked som zmerala a bolo tam 36,1, tak som bola prekvapena zmerala som este raz a uz bolo 36,2. som si povedala, ze nabuduce uz nebudem mrat v ustach,ale tam dole. to bude asik presnejsie 😝

moni1007
5. máj 2012

@mia117 ja si myslim<ze ked ti dr povedala,ze ovu bola tak si dobre spravila, ze si si to sama oznacila 🙂

moni1007
5. máj 2012

@mia117 ja si myslim,ze si dobre spravila 🙂

fifitko25
5. máj 2012

@mia117 aj ja si myslím, že ovu bola 29.4.

mia117
5. máj 2012

@fifitko25
@moni1007 ok dakujem 😉

mattuliatko30
5. máj 2012

@moni1007 ja nemeriam v ústach..ale tiež mi to urobí jeden stupeň rozdiel...tak radšej 2x nemeriam.aj keď meriam dolu...neviem prečo

mistisa
5. máj 2012

@mia117 no myslim aj ja ze si dobre urobila 😉 ja som nejaka nachladnuta ☹ a teplotka dnes takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm a som 35 DC 😒 😉

mia117
5. máj 2012

@mistisa super, drzim ti pace moja, nech to vsetko dobre dopadne 🙂 tfuj tfuj 🙂 a dakujem

mistisa
5. máj 2012

@mia117 dakujem mojka no uvidime ale podbrusko boli mrchovsky ale teplotka mrche nezodpoveda. 😉

mia117
5. máj 2012

@mistisa co som citala, tak je to normalne, aj ked je zena tehu, tak v case mrchy mava take bolesti, takz hlavu hore 🙂 , neboj dobre to dopadne, viem, ze je to tazke, ked to moc chceme tak myslime na tie najhorsie scenare a snazime sa ovplyvnovat roznymi vecami, ale neboj, velmi ti to prajeme vsetky, musi to dobre dopadnut!!!! 🙂

mistisa
5. máj 2012

@mia117 no som zvedava joj uvidime.no urcite dam vediet 🙂 ved ano to mas pravdu.joj dakujem mojka uz aby sme tu boli vsetky tehu 🙂 to si prajem najviac 🙂 😉 😉 vsetky si to zasluzime moc moc 🙂 😉

bipa
5. máj 2012

Dobre ranko baby 🙂
@mistisa ahooj kocena moja, ako sa mi mas? vidim tvoj grafik, zaujimavy a na mrchu to nevyzera 🙂 inac sa ta chcem spytat o pco, mavala si spinenie niekedy? ja som dnes 24DC, a od 20DC spinim do dnes cize je ruzovej farby, zmeni sa do slabohneda.Hm?

bipa
5. máj 2012

@mistisa grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3b332b/]My%20Ovulation%20Chart

adriana_13
5. máj 2012

AHOJTE KOČKY ,,KRÁSNA SLNEČNÁ SOBOTA..ZAČÍNAME 3.MESIAC 🙂 UŽ TERAZ SVOJE BABO MILUJEM 😵

mattuliatko30
5. máj 2012

@adriana_13 ahoj...veru veru..je krásne..dúfam,že to počasie vydrží......super..len tak ďalej..až do 9 mesiaca ti želám

mistisa
5. máj 2012

@fifitko25 @mia117 @mattuliatko30 @moni1007 @mata_ba @svintekova @azzura @adriana_13 @bipa tak zlaticka asi takto 35 DC ovu testik robeny o 11:15 rano a takto dopadol.chape to niekto? lebo ja nie 😒 😒

mistisa
5. máj 2012

@bipa ahojkaj veru nie mojka nikdy.iba preed mrchou tesne hm.no neviem.a tehu byt nemozes? hm? 🙂 mozes nie? 🙂

moni1007
5. máj 2012

@mistisa tak ak dobre vidim, je tam ciarocka, teda dve 🙂 snad je to supis znamenie 🙂 a ty si tehu...tesim sa

janie80
5. máj 2012

@mistisa slaba druha ciarka moze byt na ovu teste stale od ovu do mrchy... 😔 aj ja som taku mala a mrcha dosla... ale tebe nedojde... 😉

mistisa
5. máj 2012

@moni1007 ja neviem no je to ovu test ale tak ked vie ukazat.a neviem ci mi svitori ale skusala som aj tehu test a zda sa mi tam uuuuuuuuuuuuuuplne slabunka ciarocka druha ale vaaaazne slabulilililinka aj to iba ked ho tak nejak natocim.alebo ja neviem som z toho tuko 😀 😀 😀

mistisa
5. máj 2012

@janie80 no viem ze si vtedy pisala ze to LH sa drzi az do mrchy ja neviem som z toho troska mimo uz ale kaslem na to a pockam do pondelka 🙂 😉 😉 😉

janie80
5. máj 2012

@mistisa ale tehu sa ma testovat raaaaaano... 😉 si si vynicila test a my budeme nervozne az do pondelka teraz... 😠 co si nam to vyparatila? 😀

mistisa
5. máj 2012

@janie80 mam este uvazujem zajtra rano ze urobim.podla teplotky tak nebudete dlho cakat 🙂 aby som vas netrapila dlho 😀😀

janie80
5. máj 2012

@mistisa a k dokine ides kedy? 😕

mistisa
5. máj 2012

@janie80 v pondelok ak mrchana nedojde 🙂 ale to brusko ma stale boli nie az tak moc ale je to ako mrchovsky hm 😕 😒 😉 😉

moni1007
5. máj 2012

@mistisa tak to som rada, ze si si kupila aj na rano a ze ho neminula teraz zbytocne 😀 😀 😀 tak daj aj ten tehu test. ja sice s tym sedym zakalom neviem ci co uvidim,ale ked ano,tak aspon budeme vediet ze to tam je. lebo ked to uz ja vidim 😀

janie80
5. máj 2012

@mistisa aj v tehu boli brusko mrchovsky... no ale tie tvoje intimne bleee rozhovory s hajzlikom su teda fakt podozrive... 😉

bipa
5. máj 2012

@mistisa jeej dobre znamenie, ovu test ukaze ako tehu test, ja sa tesim 🙂 v pondelok budes mudrejsia 😎 Aha, no ja tehu? uvidime ale moc tomu neverim bo vraj s pco vraj spinia takze neviem, testnem az ked mrcha meska podla "bezne" dni cyklu 🙂