Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa no mojka..nič tam nevidím..ale preto, lebo si to nerobila ránooooo 😉 takže hneď ráno urobiť testík..a už tam bude isto lepší dúšik 🙂
@mattuliatko30 no to som len tak z haluze skusala 🙂 uvidime skusim rano podla tepltoky 🙂 no uvidime nechame to na osud 🙂 ale ovu testik ma dostal 🙂 chacha a teplotka ani nehovorim rano ked som ju zbadala mi vybehli oci 😀😀😀 dufam ze mas pravdu ale aj tak 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no to som mobilom fotila skusim to 🙂 a videla si grafik? ja uz neviem co si mysliet 😒 😒
@mistisa AHoj, no tak tomu verim, ze aj mm je zvedavy , chce vediet ako sa pochlapil tento mesiac 🙂 No my sa snažime cca rok , to som neriesila nejak, myslela som si, ze to same pride, ale od januara som si kupila kys.listovu , pila alchemilku,,,, A dnes som 48DC menzes nikde, ale vcera som bola u doktora, pichol mi agolutin, a dal mi clostil, tak tento mesiac budem sledovana,,a kupila som si calibrum baby plan,,tak uvidim, snad sa to uz nalepiii 🙂 citam, ze si mala dnes dobru teplotu, ja som mala vcera 36.9 a dnes 37.0 tak uvidim zajtra ...
@l_e_n_o_c_k_a no skusila som ale opat cez telefon nemam tu fotak normalny som u nasich 😀 ale nie je tam nic vidiet ☹
@mistisa daj foto do albumu, tutok ukazuje malu fotku... ale mne sa zda ze nieco tam vidim
@l_e_n_o_c_k_a chachacha ze by ? 😀 😀 😀 skusim 😀 😀 😀ako na zivo vidim ked ho natocim ale na fotke moc nie veru 😀

@moni1007 no skusim ho odfotit ale hovorim na fotke to asi vobec nebude vidno myslim ze urcite ale tak mozem dat 🙂