icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
5. máj 2012

@moni1007 no skusim ho odfotit ale hovorim na fotke to asi vobec nebude vidno myslim ze urcite ale tak mozem dat 🙂

mistisa
5. máj 2012

@bipa nooo duuufam ach jaj bodaj by ako by som sa moc tesila 🙂 joooj ale snazim sa byt pri zemi stale kym to nepovie dokinka 🙂 😉 😉

bipa
5. máj 2012

@mistisa hej, psychika robi svoje..nemysliet moc na to 🙂 a zdo pondelka (viem,neni lahke)

mistisa
5. máj 2012

@bipa nooo ved tooo. ☹ aale tak uvidime nebude nebude vide po IUI 🙂 😉 😉

moni1007
5. máj 2012

@mistisa no moja mrzi ma to,ale nevidim nic. to je urcite tym sedym zakalom. 😝 moja chyba. 😝

mistisa
5. máj 2012

@moni1007 hovorim micik nic nie je na foto vidiet 🙂 ja to musim paradne natocit aby som videla hm. 🙂

moni1007
5. máj 2012

@mistisa ale tak hlavne ze ty vidis na zivo a zajtra rano budu uz urcite silnejsie // 🙂

moni1007
5. máj 2012

@mistisa mojka idem vonku sa prejst. tak si pekne uzi dnesny dnik. vecer sa mozno vidime 🙂

mia117
5. máj 2012

@mistisa drzim palce, aby to dobre dopadlo 😉

mistisa
5. máj 2012

@moni1007 okii mojka ja si idem hodit siestu po dobrom obediku 🙂 oki popiseme vecer 🙂
@mia117 dakujem mojka no snad 🙂 neviem uz som z toho na nervy neviem na com som 😒 😒

mia117
5. máj 2012

@mistisa to verim to cakanie je strasne, ale skus sa ist niekam poprechadzat a skusit mysliet na nieco ine 🙂 a zajtra si rano urob tehu test.

mistisa
5. máj 2012

@mia117 asi to tak urobim veru 🙂 alebo zalahnem bo som sa tak najedla ze fuuuuj spiiim 🙂 chachacha 😉 😉 😉 a ty sa mi mas ako? 🙂

mia117
5. máj 2012

@mistisa ja tiez cakanie ako na spasenie 🙂 uvidime, vsetko chce cas.... tak pa zatial

mistisa
5. máj 2012

@mia117 no tak tak moja veru .-) oki papa 🙂

mattuliatko30
5. máj 2012

@mistisa no mojka..nič tam nevidím..ale preto, lebo si to nerobila ránooooo 😉 takže hneď ráno urobiť testík..a už tam bude isto lepší dúšik 🙂

mistisa
5. máj 2012

@mattuliatko30 no to som len tak z haluze skusala 🙂 uvidime skusim rano podla tepltoky 🙂 no uvidime nechame to na osud 🙂 ale ovu testik ma dostal 🙂 chacha a teplotka ani nehovorim rano ked som ju zbadala mi vybehli oci 😀😀😀 dufam ze mas pravdu ale aj tak 🙂

l_e_n_o_c_k_a
5. máj 2012

@mistisa mojka ked fotis testiky tak foť cez makro a bez blesku 🙂

mistisa
5. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a no to som mobilom fotila skusim to 🙂 a videla si grafik? ja uz neviem co si mysliet 😒 😒

l_e_n_o_c_k_a
5. máj 2012

@mistisa skus odfotit znova tehu testik, a hod fotku

luszia
5. máj 2012

@mistisa AHoj, no tak tomu verim, ze aj mm je zvedavy , chce vediet ako sa pochlapil tento mesiac 🙂 No my sa snažime cca rok , to som neriesila nejak, myslela som si, ze to same pride, ale od januara som si kupila kys.listovu , pila alchemilku,,,, A dnes som 48DC menzes nikde, ale vcera som bola u doktora, pichol mi agolutin, a dal mi clostil, tak tento mesiac budem sledovana,,a kupila som si calibrum baby plan,,tak uvidim, snad sa to uz nalepiii 🙂 citam, ze si mala dnes dobru teplotu, ja som mala vcera 36.9 a dnes 37.0 tak uvidim zajtra ...

l_e_n_o_c_k_a
5. máj 2012

@luszia testovat si sa neskusila? teplotky vyzeraju velmi tehulkovsky 🙂

mistisa
5. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a no skusila som ale opat cez telefon nemam tu fotak normalny som u nasich 😀 ale nie je tam nic vidiet ☹

l_e_n_o_c_k_a
5. máj 2012

@mistisa daj foto do albumu, tutok ukazuje malu fotku... ale mne sa zda ze nieco tam vidim

mistisa
5. máj 2012

@luszia nooo ale ty mas tiez fajnu teplotku 🙂 testovat nebudes? uz by mohol ukazat ked si az tolky den cyklu co? mne tehu nic neukazuje ale ovulacny ukazal a som 35 DC a robila som ho 11:15 rano.zazrak nechapem neviem dala som aj foto kukni na str.1974 🙂

melisaaa
5. máj 2012

@mistisa ahoj mojka, ja tam niečo vidíííííííííííííííííííííííííííííím 🙂 🙂 🙂

mistisa
5. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a uz je skukni 🙂 a co ja som slepa? 😀 chacha a to mam okuliare 🙂

mistisa
5. máj 2012

@melisaaa baby ja mam co za zrak? uz som asi oblbnuta chachacha 😀

l_e_n_o_c_k_a
5. máj 2012

@mistisa to preto ze mas okuliare na ociach, daj ich dole a uvidis 😀 😝

mistisa
5. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a chachacha ze by ? 😀 😀 😀 skusim 😀 😀 😀ako na zivo vidim ked ho natocim ale na fotke moc nie veru 😀

melisaaa
5. máj 2012

@mistisa ja som to vedela, že tie stavy nie sú len tak, mojko supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , ráno sa teším na silného dušika 🙂 🙂 🙂