icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

melisaaa
5. máj 2012

@mistisa hlavné, že ho tam vidíš

mistisa
5. máj 2012

@melisaaa no aj sa budem bat ho urobit chichi 😀 joooj uz nech je rano 😀

melisaaa
5. máj 2012

@mistisa aj ja chcem ráno, ale dočkáme sa 🙂

mistisa
5. máj 2012

@melisaaa ved ano 😀 😀

luszia
5. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a Ahoj, no ja som bola vcera u doktora, a povedal mi, ze slizica je zvacsena, ale tehotenstvo tam nevidii, tak mi pichol agolutin, a mam cakat, ci pride alebo nepride ,,, tiez som sa cudovala teplote,,ako nemeriam dlho len par dniii najprv som mala 36.5, 36.6, 36.6, 36.8, 36.9 a dnes 37.0 tak uviidim, co bude zajtraa 🙂

l_e_n_o_c_k_a
5. máj 2012

@luszia merias azdy den v rovnaku hodinu?
mohlo sa stat, ze nevidel... ma moderny ultrazvuk alebo nejaky starsi?

luszia
5. máj 2012

@mistisa NO pozerala som no vela bab pisalo tu na MK, ze ovu test ukaze skor tehotenstvo, takze más velke predpoklady, ze si tehu 🙂) no ja som testovala 2krat ale negatviny ale to je uz asi 8dni dozadu...ved uvidim podla teploty asi tak do stredy a potom ked tak spravim...ale tak vcera som bola na koze u doktora, a robil mi vnutorny ultraznuk, tak snad by mu to ukazalo nieco... no ved cas ukazee... nechcem zbytocne testovat,budem len skalamana a 3eura v riti 🙂)

mistisa
5. máj 2012

@luszia no nemusi byt vidiet nic.ja som bola minuly piatok na kontrole tiez mi sono robila a hovori ze nemusi nic vidiet az tak 3-4 tyzden niekedy 🙂 no uvidis bodajby vam to vyslo.ja uz sa neviem dockat pondelka.moj mm hovori ze to je asi prvy krat kedy sa tesi na pondelok.vzdy chcel aby sa vikend vliekol chichi 😀

luszia
5. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a Vies co prve dni som merala skorsiee a posledne dni neskorsie kvoli praci, ale skusam aj vecer predtym ako idem spat to je cca o 22hod, a stale mi to zatial vychadza... vzdy mam skoro tie iste hodnoty.. no tak neviem ci ma moderny alebo nemoderny ultrazvuk,,, skor starsi typ.... ale nieco hovoril, ze to vypada skor na menzes, ze len sa nevie spustit,,,, ja som brala 1,5roka duphaston, a teraz som mesiac bez neho , tak preto to mam take popletene...

luszia
5. máj 2012

@mistisa No tak mohlo by to byt ,lebo ja si tento mesiac zapisujem kedy sme mali sex, a aky som mala krcok, a na 23DC a 24DC sme sa snazili a 6dni na to som zacala krvacat, to bol 29DC ale len vecer,,,preto mi to nejde dohlavy, ze vtedy som krvcala ale menzes neprisla.... No uvidime ci pani cervana pride.. nechcem si robit nejake velke nadeje.. No tak to mu verim, ze sa nevie dockat, ved po tolkych rokoch snazenia, by sa uz aj patrilo, keby sa Vam to zadariilo 🙂 to nase telo si robi s nami co chce, a len skúsana nasu trpezlivost 🙂

mistisa
5. máj 2012

@luszia no mojka uvidis ale prajem ti to.uz vsetky nech sme tehulky 😀 lebo to uz neni normlane 😒 no to si veru robi hm.uz nech to vide 🙂

luszia
5. máj 2012

@mistisa Urcite to vyjde, ved mas dost velke sance a vela priznakov🙂 .. a ty si pred tou laparoskopiou skusala aj clostil???

svintekova
5. máj 2012

@mistisa mojka držím palec 😉 vyzerá to nádejne 😵

mistisa
5. máj 2012

@luszia ano ale nikdy sa vajecniky neohlasili ☹ hm.

mistisa
5. máj 2012

@svintekova dakujem zlatik 🙂 no som mimo z toho.aj z toho tehu testika 😀

luszia
5. máj 2012

@mistisa No tak to som zvedava, ci v mojom pripade sa ozvu, snad ano.... a taka som bola naivna , ked som bola mlada, ze to bude ake jednoduche otehotniet a teraz ked to naozaj chcem tak si to clovek musi naplanovat, a po sexe drzat nohy hore .. 🙂

mistisa
5. máj 2012

@luszia no veru hm.je to smutne ☹ ale urcite nam to vsetkym vide uz 🙂 😉 😉 😉 😉

luszia
5. máj 2012

@mistisa Tak raz urcite, ved musime tu nechat po sebe potomkov, ved sme sa narodili aby sme aj my rodili 🙂 🙂

adriana_13
5. máj 2012

kupila som si dnes bezkofeinovu kavu lebo moja chut na nu je silnejsia ako ja 😀 myslite ze bezkofeinovu mozem v pohode pit ?aj dve za den napriklad? 😕 😕 😕 😕 😕 😕

fifitko25
5. máj 2012

@adriana_13 môžeš 🙂 a aj jednu kofeinovu denne, len nesmie byt silná 😉

moni1007
5. máj 2012

@mistisa ahoj mojka. citam,ze baby tam nieco vidia, tak to je super, vravim,ze to bola moja vina. uz sme sa vratili. boli sme pozriet nasich, byvaju 3 kilaky od nas. ked sme sa vratili a sadli si, tak zacal riadny lejak. aj hrmi. tak sme to akurat stilhli 🙂

mistisa
5. máj 2012

@moni1007 no ale musela som dat druhu fotku na hentej nic nebolo vidiet . ved kukni skus 🙂 no ja tomu stale neverim aj tak 🙂 ako vidim tam slabulinku ale neviem uvidime zajtra 🙂 a kde si to v akych koncinach? ci to navstivi aj TN ?

moni1007
5. máj 2012

@mistisa no ja ma dost zly zrak,takze sa nejdem vyjadrovat 😀 😀 😀 my sme na kysuciach, takze u vas asi nic z toho 🙂

mistisa
5. máj 2012

@moni1007 no mojka ale mozes nieco poslat ci? 🙂
😉 😉 😉

moni1007
5. máj 2012

@mistisa no co by si chcela dazdik? no tak poslem. a ty mi posli tehu virusiky. verim,,ze ti to vyslo 😀

mistisa
5. máj 2012

@moni1007 oki tak na vymenu oki? ved kycham statocno ked som taka nachladnuta skoro stale len kycham tak idem riadne plut oki? no modlim sa mojka aj ja 🙂

l_e_n_o_c_k_a
5. máj 2012

@mistisa robila si testik o tej 16:00?

moni1007
5. máj 2012

@mistisa no kychaj a pluj 😝 😝 😝 😀 aj ja sa budem modlit 🙂

fifitko25
5. máj 2012

@moni1007 asi sme to zo ZA poslali na Kysuce, lebo aj tu trochu sprchlo, no bez hrmenia a už svieti slniečko zas 😉

moni1007
5. máj 2012

@fifitko25 no vyzera to tak,ani tu to nejak dlho netrvalo, uz tiez svieti slnko.ale aspon vzduch je lepsi. no tu sa aj zablyskalo 😀