icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
6. máj 2012

@mia117 pekne 🙂

fifitko25
6. máj 2012

@moni1007 Fiha to vyzera na neskorsiu ovulku....

moni1007
6. máj 2012

@fifitko25 no mne to uz anovulak pripominana, ale keby som vcera zapisala 36,2 tak mi da ovu na 13 DC. ja ked som vcera merala videla tam tych 36,1 tak som zmerala este raz, lebo sa mi to nezdalo a to mi nameralo 36,2 a vtedy by som uz ovu mala zaznacenu,alebo zajtra ked dam napr 36,3 tak mi opat oznaci ovu na 13 DC. tak nechapem ci ovu bola uz predtym alebo teraz. a ak bola predtym,co si aj pocitovo myslim,preco mam take nizke teploty... divne 😠
a ty sa mas ako? uz ti je lepsie? a fazulka ako?

mia117
6. máj 2012

@fifitko25 🙂 dakujem, este stale si v nemocnici?

fifitko25
6. máj 2012

@moni1007 Hm to nemusi byt anovulak 🙂 kopu žien má niekedy posunutá cyklus 😉 uz som doma, zatiaľ Všetko ok, trocha vibruju crevá ked zjem čosi alebo vypijem 😉 ale fazulka je ok, srdiecko nam bije 😵 a musím držať diétu
@mia117

mattuliatko30
6. máj 2012

@mistisa tak dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
už aby mrcha došla radšej...

moni1007
6. máj 2012

@fifitko25 no sranda, ze ako meriam,tak sa mi cyklus predlzuje. minule som merala prvykrat a hop namiesto 28 DC 33dnovy cyklus a teraz to tiez tak kadejako vyzera. sila.... 😠
no tak to som rada, ze ti je uz lepsie a ze je vsetko ok aj s fazulkou. tak pekne oddychuj a dietuj 🙂

mia117
6. máj 2012

@fifitko25 drzkajte sa 😉

mistisa
6. máj 2012

@mia117 no mojka ty sa tiez pekne drzkas super 🙂 len sa bojim ci to neni chorobou sposobene ☹

luszia
6. máj 2012

@mistisa Ahoj, no más velmi dobru teplotu ,tam sa nieco risuje 🙂 držím palce zajtra u doktora.... 🙂

mistisa
6. máj 2012

@mattuliatko30 ved ano ak ma prist nech jetu uz ak nie nech ani nechodi 🙂

mistisa
6. máj 2012

@luszia dakujem mojka no veru len sa bojim ze to je tou chorobou ☹ ale dufam ze nie 🙂

mistisa
6. máj 2012

@moni1007 hm no veru mojka mohla by sa troska zdvihat joj nech uz sme vsetky tehu 🙂 dakujem no mne oci vyleteli len dufam ze to nie je tou chorobou ☹

mistisa
6. máj 2012

@nancycka dakujem milacku joj veru moc dufam ze pojdem od tial so slzami stastia 🙂 ale aj tak mam strach ☹ ale tak uvidime dnes ma tak hlava bolela joooj hrozne nieco ☹ a ty sa mi mas ako milacku? 🙂

mistisa
6. máj 2012

@fifitko25 joooj zlatik bodaj by ale poviem ti ze mi riadne vyleteli oci na tu teplotu 🙂 som si este hovorila ze urcite klesne na tych 36,6 a pozrem na tewplomer a ze sup 37,2 😀 len dufam ze to neni tou chorou ☹

moni1007
6. máj 2012

@mistisa no to by mohla..kazdy povie, ze pri merani BT sa spoznas, spoznas voje telo a ja som z toho uplne mimo, akoby to bolo cudzie telo. nevciem ci cyklus je taky ovplyvneny, tam ze sa pozorujem, alebo co to.
snad nie, snad to nebude tou chorobou. mne uz tie tlaky postupne utichaju, len sem tam ma pichne a mam obcas pocit na mrchu 😒

mia117
6. máj 2012

@mistisa ved uvidis, zajtra si zbehni k dr. snad je vsetko ok 🙂

kikaneu
6. máj 2012

@fifitko25 ahoj mojka, no ako? lepšie aspoň trošku? doma si už?

mistisa
6. máj 2012

@moni1007 hm no pekne mojka ☹ joj ale tak hlavne ze ustupuju tie bolesti keby neustupovali bola by to ta cysta a to nechceme.takze nech len pekne utichaju 🙂 😉

mistisa
6. máj 2012

@mia117 no ved uvidime 🙂poviem jej vsetko aj ako mi byva zle aj teplotku aku mam a uvidime 🙂 bodaj by to vyslo joj.moj mm uz sa dnes pytal maminy ze ake dupacky moze kupit ci mozu byt aj zelene 🙂 exotko 🙂

kikaneu
6. máj 2012

ahojte dievčatá.....čo máte nové? pár dní som nestihla vôbec prísť.....odkedy je vonku pekne, tak som stále vonku 🙂

moni1007
6. máj 2012

@kikaneu ahoj. ty sa pochval ako sa mas? ako fazulka, ci ta poslucha 😀
no ja tak kadejako http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 v pondelok mi tak ruplo akoby sa nieco odtrhlo alebo co v podbrusku a dva dni na to som mala silne tlaky v podbrusku a teraz uz ustupuju, uz ma len sem tam pichne.

nancycka
6. máj 2012

@mistisa ja cakam, ze mi zavolaju, ale mam pocit, ze tento cyklus sa nedockam....tak by som bola radsej, keby uz neprisla.....uz nemeriam ani bt, lebo ma to znrvoznovalo, akurat sa snazim trafit do ovu priblizne.....odkedy som vysadila hak, od ovu az do cervenej ma tak hrozne bolia cici, to kto ma tolko trpiet 😀 aspon nech je to znamenie niecoho dobreho 😀 velmi velmi ti drzim palceky na zajtra 😉

melisaaa
6. máj 2012

@fifitko25 myslíš? 🙂 kým nepríde budem veriť 🙂

fifitko25
6. máj 2012

@kikaneu hoj moja, uz som doma, včera ma pustili aj ked teda som musela doktora presviedčať, že dodrzim dietny režim 🙂 trosku ma pobolieva bruško, ale je prázdne a nie su to krce, tak si asi musím len napraviť zaludocnu floru trosku 🙂 ráno som pocuvala srdiecko, pekne bilo 😵 v stredu idem na sono, budeme merať prvýkrát kosticky kvôli Dawnovi a uz mi brali prvú krv na genetiku

kikaneu
6. máj 2012

@moni1007 ahoj 🙂 ja dobre, bublinka je poslušná, len občas bolí podbruško a tak sa čudne cítim na žalúdku, ale von zatiaľ nešlo nič 😉 hm, zaujímavo ten tvoj graf vyzerá, som zvedavá kedy ti ovu označí 😉

melisaaa
6. máj 2012

@kikaneu ahoj Kika, ako sa máta s fazuľkou, už ti vykúka aj bruško? som dnes testovala a bielo, tak 🙂

kikaneu
6. máj 2012

@fifitko25 no, doma je doma 🙂 aj mňa pobolieva, a keď som hladná, tak mi je čudne na žalúdku, myslela som si, že keď sa najem, tak to prejde, ale čo si....stále rovnako je na tom ten môj žalúdok......a ty len pekne dodržiavaj diétu 🙂 no, tak to letí, už idete na merania 🙂 držím prsty nech je všetko ok 😉

moni1007
6. máj 2012

@kikaneu no tak to potom celkom fajn prezivas. ani ta fazulka moc netrapi a lucka ( lucecita) sa ma ako? nevies? no co som skusala, tak stale mi zatial oznacuje na 13 DC. tak som zvedava aj ja.

kikaneu
6. máj 2012

@melisaaa ahoj 🙂 máme sa dobre, bublinka zatiaľ nerobí nejaké veľké problémy 🙂 myslím, že nie, vždy som mala vykúkajúce bruško, takže zatiaľ sa to spozorovať nedá (teda my s manželom to vieme, ale to dotykom-dole sa trošku zaoblilo tak inak) 🙂 bielo? a koľko DPO si dnes?