Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 no mne to uz anovulak pripominana, ale keby som vcera zapisala 36,2 tak mi da ovu na 13 DC. ja ked som vcera merala videla tam tych 36,1 tak som zmerala este raz, lebo sa mi to nezdalo a to mi nameralo 36,2 a vtedy by som uz ovu mala zaznacenu,alebo zajtra ked dam napr 36,3 tak mi opat oznaci ovu na 13 DC. tak nechapem ci ovu bola uz predtym alebo teraz. a ak bola predtym,co si aj pocitovo myslim,preco mam take nizke teploty... divne 😠
a ty sa mas ako? uz ti je lepsie? a fazulka ako?
@mistisa tak dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
už aby mrcha došla radšej...
@mistisa no to by mohla..kazdy povie, ze pri merani BT sa spoznas, spoznas voje telo a ja som z toho uplne mimo, akoby to bolo cudzie telo. nevciem ci cyklus je taky ovplyvneny, tam ze sa pozorujem, alebo co to.
snad nie, snad to nebude tou chorobou. mne uz tie tlaky postupne utichaju, len sem tam ma pichne a mam obcas pocit na mrchu 😒
ahojte dievčatá.....čo máte nové? pár dní som nestihla vôbec prísť.....odkedy je vonku pekne, tak som stále vonku 🙂
@kikaneu ahoj. ty sa pochval ako sa mas? ako fazulka, ci ta poslucha 😀
no ja tak kadejako http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 v pondelok mi tak ruplo akoby sa nieco odtrhlo alebo co v podbrusku a dva dni na to som mala silne tlaky v podbrusku a teraz uz ustupuju, uz ma len sem tam pichne.
@mistisa ja cakam, ze mi zavolaju, ale mam pocit, ze tento cyklus sa nedockam....tak by som bola radsej, keby uz neprisla.....uz nemeriam ani bt, lebo ma to znrvoznovalo, akurat sa snazim trafit do ovu priblizne.....odkedy som vysadila hak, od ovu az do cervenej ma tak hrozne bolia cici, to kto ma tolko trpiet 😀 aspon nech je to znamenie niecoho dobreho 😀 velmi velmi ti drzim palceky na zajtra 😉
@kikaneu hoj moja, uz som doma, včera ma pustili aj ked teda som musela doktora presviedčať, že dodrzim dietny režim 🙂 trosku ma pobolieva bruško, ale je prázdne a nie su to krce, tak si asi musím len napraviť zaludocnu floru trosku 🙂 ráno som pocuvala srdiecko, pekne bilo 😵 v stredu idem na sono, budeme merať prvýkrát kosticky kvôli Dawnovi a uz mi brali prvú krv na genetiku
@fifitko25 no, doma je doma 🙂 aj mňa pobolieva, a keď som hladná, tak mi je čudne na žalúdku, myslela som si, že keď sa najem, tak to prejde, ale čo si....stále rovnako je na tom ten môj žalúdok......a ty len pekne dodržiavaj diétu 🙂 no, tak to letí, už idete na merania 🙂 držím prsty nech je všetko ok 😉

@mia117 pekne 🙂