icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
7. máj 2012

@mia117 dakujem 🙂

kikaneu
7. máj 2012

@su_san snáď sa mi to podarí 😉

iwi9
7. máj 2012

@kikaneu drzim palce u dokiho, urcite bude vsetko super 🙂

mistisa
7. máj 2012

@moni1007 no to su hnusoby mi sme kupili take somarinky proti mravcom ale musel domovnik volat derazitera lebo oni boli v kazdej domacnosti v celom panelaku ☹ tak sa museli hentak odstranit.ja som dala na obyvackove dvere tadku z chlebom na klucku a si predstav ze som isla po chleba a taska bola plnaaaa mravcov ☹ aj taku kriedu predavaju.vsetko mozne je uz teraz 😉

kikaneu
7. máj 2012

@iwi9 ďakujem 😉

iwi9
7. máj 2012

@azzura zachytila som, ze si Monika, tak prajem vsetko naj... hlavne zdrave babatko do bruska ;)

iwi9
7. máj 2012

@moni1007 gratulujem k meninkam ;) prajem uspesne snazilkovanie a co najskor zdrave babenko do bruska ;)

azzura
7. máj 2012

@iwi9 dakujem pekne 🙂

fifitko25
7. máj 2012

@su_san uz je to lepšie, i ked som stále na sucharoch a caji 😒 ale včera som si robila aj ryzovu kasu a strávila sa 😀 v stredu ideme skontrolovať mimuška 😵

azzura
7. máj 2012

@fifitko25 boleli ta kríže ked si brala utroš a aj po jeho vysadení?

moni1007
7. máj 2012

@iwi9 dakujem 🙂 napodobne aj ja tebe prajem 🙂

fifitko25
7. máj 2012

@kikaneu myslíme na teba a tešíme s na same dobre správy a fotecku 😉

mistisa
7. máj 2012

@iwi9 dakujem mojka 😉 urcite hned napisem 😉 a ty mojka ako ?

mia117
7. máj 2012

@fifitko25 ahoj moja, este stale ste v nemocnici, alebo uz vas pustili?

moni1007
7. máj 2012

@mistisa no to je sila, idem sa ja uz do toho pustit, lebo to tu vyzera akoby tu bomba spadla 😝 😠

kikaneu
7. máj 2012

@fifitko25 ďakujem 😉

fifitko25
7. máj 2012

@azzura to ma mrzí.... Áno kríže boleli aj vtedy aj teraz n začiatku... Ale neviem či to sposoboval utros...

fifitko25
7. máj 2012

@mia117 uz doma 😉

iwi9
7. máj 2012

vsetky kocky, co su tu si zasluzia babatko okamzite(aj vsetky ostatne co tu nie su )!! joj, dufam, ze vsetky tu coskoro napisete, ze mate pozitivne tehu testy a ze vsetko dotiahnete az do zaveru bez problemov... potrebujem si to tu precitat, lebo ma strasne trapi, ked sa niekto trapi s otehotnenim, vzdy mi je z toho smutno... my sa snazime len prvy cyklus, tak to beriem este ok, ale verim, ze vsetkeho uz mate plne zuby... posielam vam energiu a drzim palceky ;)
ja dnes takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96

azzura
7. máj 2012

@fifitko25 dik, ozaj uz ste doma. Som ale nevychovana, sa pytam len na seba

mia117
7. máj 2012

@fifitko25 super 😉

mistisa
7. máj 2012

@moni1007 no mojka hentake utoky.sa ani.nedivim ze mas doma vybuch 😀😀😀

moni1007
7. máj 2012

@mistisa no sa mi ani nechce do toho pustit, asik musim aj skrine pozriet. aj listy sme museli odmontavat. 😠 taki krpci a co to narobi 😠 mojka tak sa drzkaj a hned daj vediet

mistisa
7. máj 2012

@iwi9 Joj milacku mas pravdu.dakujeme a verim ze sa budeme zachvilku stretavat v rubrike tehulky 😉😉😉 vsetky co sme tu 😉

fifitko25
7. máj 2012

@azzura 😀 trdielko 😀 uz doma ale na diete 😒

mattuliatko30
7. máj 2012

@mistisa jasne...veď aj tak teraz chcem dať mm ešte čas...lebo na neho tlačím..a má to opačný efekt.. 🙂 tak oddych len pomôže...a potom sa pokúsim zase...to už vy budete všetky tehuľky.. 😉 😉

mistisa
7. máj 2012

@mattuliatko30 no mojka a ty s nami 😉 to musime byt vsetky 😉

mattuliatko30
7. máj 2012

@mistisa no ja sa budem s vami tešiť.....a vychutnávať si zatiaľ moje dve dievčatá...dúfam,že to stihnem ešte do ich puberty....aspoň budem potom doma...dávať bacha..nech nevystrájajú 🙂 😀

lagunasa
7. máj 2012

@mattuliatko30 tak to mas dobre ked uz nejake deti mas.

mattuliatko30
7. máj 2012

@lagunasa áno...mám dve..10a 7ročné....vy sa snažíte o prvé?