Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 no to su hnusoby mi sme kupili take somarinky proti mravcom ale musel domovnik volat derazitera lebo oni boli v kazdej domacnosti v celom panelaku ☹ tak sa museli hentak odstranit.ja som dala na obyvackove dvere tadku z chlebom na klucku a si predstav ze som isla po chleba a taska bola plnaaaa mravcov ☹ aj taku kriedu predavaju.vsetko mozne je uz teraz 😉
vsetky kocky, co su tu si zasluzia babatko okamzite(aj vsetky ostatne co tu nie su )!! joj, dufam, ze vsetky tu coskoro napisete, ze mate pozitivne tehu testy a ze vsetko dotiahnete az do zaveru bez problemov... potrebujem si to tu precitat, lebo ma strasne trapi, ked sa niekto trapi s otehotnenim, vzdy mi je z toho smutno... my sa snazime len prvy cyklus, tak to beriem este ok, ale verim, ze vsetkeho uz mate plne zuby... posielam vam energiu a drzim palceky ;)
ja dnes takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
@mistisa jasne...veď aj tak teraz chcem dať mm ešte čas...lebo na neho tlačím..a má to opačný efekt.. 🙂 tak oddych len pomôže...a potom sa pokúsim zase...to už vy budete všetky tehuľky.. 😉 😉
@mistisa no ja sa budem s vami tešiť.....a vychutnávať si zatiaľ moje dve dievčatá...dúfam,že to stihnem ešte do ich puberty....aspoň budem potom doma...dávať bacha..nech nevystrájajú 🙂 😀

@mia117 dakujem 🙂