icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzka_rastik
7. máj 2012

@mistisa silno drzim palce nech doki potesii prajem ti to mojka 😵

vardzikova
7. máj 2012

@kikaneu čakame na fotočku zo sona 😀

zuzka_rastik
7. máj 2012

@moni1007 Krásne meniny 🙂

mistisa
7. máj 2012

@zuzka_rastik dakujem zlatik dufam ze vam dam len dobre spravicky 😉 hned sa ozvem 😉

mattuliatko30
7. máj 2012

@mistisa mojka tak čooo????stále čakáš???som nedočkavá... 🙂

mattuliatko30
7. máj 2012

@moni1007 všetko najlepšie k meninám 😉 a nech sa už čím skôr zadarí mimi

mattuliatko30
7. máj 2012

@azzura jjeeej..ty si Monička?...tak všetko naj k meninkám....a nech je čím skôr mimi na ceste 😉

mistisa
7. máj 2012

@mattuliatko30 ano joooj uz pustam korene do stolicky ☹ hrozbe ved som tu od 9:00 ☹

azzura
7. máj 2012

@fifitko25 som rada že ste ok 🙂 Ozaj ako dlho ta potom este boleli krížepo vysadení utroša??

azzura
7. máj 2012

@mattuliatko30 dakujem moja

vardzikova
7. máj 2012

Všetkým Monikám všetko najsamlepšie 😀

moni1007
7. máj 2012

@zuzka_rastik dakujeeem, krasne s utahovackou v ruke a o chvilu aj s handrou a vysavacom. 😀

moni1007
7. máj 2012

@mattuliatko30 dakujem 🙂

fifitko25
7. máj 2012

@azzura to bolo asi týždeň také intenzívnejšie a potom sem-tam ešte týždeň

zuzanka9999
7. máj 2012

@su_san jaaaj a to tam ako casto teraz chodis na tu folikulometriu?no dufam zr sa coskoro obe dockame.niekedy som z toho smutna a niekedy si na to ani nespomeniem-myslim to ze sa tak dlho clovek snazi.

azzura
7. máj 2012

@fifitko25 dik, takže od zajtra kludne možem nasadit znova clostil. Som krava že som ho vysadila, ale nedavala som tomu velku nadej kedze ovu bola tak skoro, ale ten vytok ma dostal :(

vardzikova
7. máj 2012

@su_san micka a ty čo tiež depkuješ? 😠

fifitko25
7. máj 2012

@azzura ťažko povedať moja, mohlo aj nemuselo sa to stať.... ale tento cyklus ho radšej nevysádzaj tak skoro, utros nemá vplyv na tehu test 😉 mne ho doktor kázal brať až do 12tt a to som si dávala každý deň dva večer a dva ráno od 17 DC až doteraz....ale už som ho vysadila

fifitko25
7. máj 2012

@vardzikova micik ty už si môžeš v pase zmeniť, že čakáte pišulku 😀

azzura
7. máj 2012

@fifitko25 už som sa poučila, nevysadim ho a už teraz pojdem na krv, aby som si potom nedomýšlala

vardzikova
7. máj 2012

@fifitko25 😀 😀 😀 aha vidiš idem , a ty ako moja dočitala som sa že si doma takže je už všetko ok?

fifitko25
7. máj 2012

@vardzikova už doma, na diéte, môžem len sucháre, piškóty a ryžu, postupne zaťažovať žalúdok, ale len ľahkými jedlami a žiadne mliečne výrobky najbližších 10 dní 😒 😒 no tak sa doma trápime hladovkou

mistisa
7. máj 2012

@azzura milacku ja som hovorila ze pohdeme na to IUI 😉 atento krat uspesne oki?
@fifitko25
@moni1007
@vardzikova
@mattuliatko30
@iwi9
@kikaneu tak kocky dokina tam nic nevidi ☹ pichli mi agolutin ak by tam bola niizka tehotnost plodu neuskodi.takze cakam na mrchu idem na clostyl a potom uspesne IUI 😉

azzura
7. máj 2012

@mistisa tak držim palce, aby nedosla 😉

vardzikova
7. máj 2012

@fifitko25 ooooch nechcela by som ,,, ja si neviem predstaviť takyto jedalniček no ako bleee 😖 ale ty to mica zvladneš ja ti verim 😀

vardzikova
7. máj 2012

@mistisa ale kym mrcha neprišla ešte nič nieje stratene 😉

moni1007
7. máj 2012

@mistisa joj mojka tak to ma mrzi. drzala som ti palce. ale teraz to uz vyjde. uvidis 🙂

fifitko25
7. máj 2012

@mistisa och ☹ ☹ takže predsa len pôjdeš skúsiť nový rozmer sexu so striekačkou? 😉 dúfam, že ten už bude úspešný 😎

fifitko25
7. máj 2012

@vardzikova no som rada, že sa to aspoň znormalizovalo a že nebehám 30x denne na WCko 😅 😅 a to už nejako vydržím, týždeň diéty ma nezabije 😉

vardzikova
7. máj 2012

@fifitko25 😀 tak ja si WC uživam ked beham cikať každych 15 min. lebo stale mam pocit že mi treba 😖