Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzka_rastik dakujem zlatik dufam ze vam dam len dobre spravicky 😉 hned sa ozvem 😉
@azzura jjeeej..ty si Monička?...tak všetko naj k meninkám....a nech je čím skôr mimi na ceste 😉
@mattuliatko30 ano joooj uz pustam korene do stolicky ☹ hrozbe ved som tu od 9:00 ☹
@zuzka_rastik dakujeeem, krasne s utahovackou v ruke a o chvilu aj s handrou a vysavacom. 😀
@su_san jaaaj a to tam ako casto teraz chodis na tu folikulometriu?no dufam zr sa coskoro obe dockame.niekedy som z toho smutna a niekedy si na to ani nespomeniem-myslim to ze sa tak dlho clovek snazi.
@fifitko25 😀 😀 😀 aha vidiš idem , a ty ako moja dočitala som sa že si doma takže je už všetko ok?
@vardzikova už doma, na diéte, môžem len sucháre, piškóty a ryžu, postupne zaťažovať žalúdok, ale len ľahkými jedlami a žiadne mliečne výrobky najbližších 10 dní 😒 😒 no tak sa doma trápime hladovkou
@azzura milacku ja som hovorila ze pohdeme na to IUI 😉 atento krat uspesne oki?
@fifitko25
@moni1007
@vardzikova
@mattuliatko30
@iwi9
@kikaneu tak kocky dokina tam nic nevidi ☹ pichli mi agolutin ak by tam bola niizka tehotnost plodu neuskodi.takze cakam na mrchu idem na clostyl a potom uspesne IUI 😉
@fifitko25 ooooch nechcela by som ,,, ja si neviem predstaviť takyto jedalniček no ako bleee 😖 ale ty to mica zvladneš ja ti verim 😀
@vardzikova no som rada, že sa to aspoň znormalizovalo a že nebehám 30x denne na WCko 😅 😅 a to už nejako vydržím, týždeň diéty ma nezabije 😉
@fifitko25 😀 tak ja si WC uživam ked beham cikať každych 15 min. lebo stale mam pocit že mi treba 😖

@mistisa silno drzim palce nech doki potesii prajem ti to mojka 😵