icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

danjelca
7. máj 2012

@mistisa no je možné že je to skoro ale čo ten duch na testíku? Skus zajtra testnut či nezosilnel..

lagunasa
7. máj 2012

@mattuliatko30 ano. Ale este len prvy mesiac.

lagunasa
7. máj 2012

co je to prosim vas IUI a DPO? A este sa spytam, mozem si BT merat aj okolo 8-9hod rano ci musim skoro. Teraz totiz budem mat 10dni dovolenky a nechce sa mi tak skoro vstavat. Este som si ju nikdy nemerala.

azzura
7. máj 2012

@lagunasa ahoj...IUI je inseminacia, DPO....to su dni po oplodnení, BT by si si mala merat vzdy v rovnaku hodinu

bipa
7. máj 2012

@lagunasa DPO je den po ovulacii, IUI je vnutromaternicova inseminacia, taky tenky kateter so spermiami zavedie do vnutra maternice, a BT je naj merat od 6 do 8,aspon si to myslim, staci si nastavis budik, merias, zapises a sup naspat do hajan.

bipa
7. máj 2012

@azzura aha, takze treba v tu rovnaku hodinu? bo ja plus minus hodinu nepresne... 😖

bipa
7. máj 2012

@mistisa tak som sa nedockava cakala ako dopadne dneska, vzdy je nadej 😉 a tentokrat sa to urcite podari 😉 a co je to agulotin?

azzura
7. máj 2012

@bipa malo by sa v tu hodinu, resp. pise sa nejak plus minus 30 min. Ale si meriavam o 6hod, lebo tak vstavam do prace a cez vikend uz automaticky v tedy vstanem, iba sa naciahnem po teplomer, odmeriam a spim dalej a ked vstavam tak si kuknem teplotu a zaznačim, lebo teplomer si zapameta poslu hodnotu.

bipa
7. máj 2012

@azzura dik, meriam uz 10 dni, takze grafik je "neplatny" hehe...od zajtra budem merat vzdy v rovnakom case 🙂

bipa
7. máj 2012

@mistisa aha uz viem co je to agolutin 🙂

l_e_n_o_c_k_a
7. máj 2012

@mistisa ahoj mojka, ved este nieje nic stratene 🙂 drzim ti palce 🙂

mia117
7. máj 2012

@mistisa este nic nieje stratene 😉

lagunasa
7. máj 2012

aha. Aj som si myslela. Len na fertilityfriends (uz aj ja som tam)to DPO tiez bolo tak som ostala zmatena.
A kedy mam zacat merat? Uz teraz ked len spinim alebo az ked budem naozaj krvacat? Ak teda budem 😉. Estelen s tym zacinam. Normalne do prace vstavam pred 5hod rano cize asi radsej vtedy, ze?
Ale dakujem za odpovede!

svintekova
7. máj 2012

@moni1007
@azzura kocky tak vsetko najlepsie k tym nasim meninkam 😉. Nech sa nam splni " TEN" krasny sen 😉

moni1007
7. máj 2012

@svintekova dalsia monika 🙂 dakujem a napodobne aj tebe vsetko dobre a nech si skoro najdes // 🙂

ivnik
7. máj 2012

@fifitko25 zlatik , tak sme v 5tt, ale uz bolo krasne vidno, co sa cudovala aj lekárka 🙂 tak máme aj prvú fotočku, velmi sa tešíme, a termín je ak všetko dobre dopadne 4. 1. 2013

zuzka_rastik
7. máj 2012

@mistisa ☹ tak to ma mrzi

fifitko25
7. máj 2012

@ivnik to je krásne 😵 blahoželám ešte raz 😉 a fotočku ukážeš? 🙂

fifitko25
7. máj 2012

@svintekova jeeeeeeeeeej aj ty si Monika? všetko naj 😉 😉

ivnik
7. máj 2012

@fifitko25 dá sa to tam nejako uploadnuť, ja som to ešte neskúšala

fifitko25
7. máj 2012

@ivnik no nahráš si foto to PC a potom ju pridáš buď tu do diskusie - pod rámikom na písanie príspevkov máš možnosť "pridaj fotky" a vyberieš fotku a potom už len potvrdíš "pridaj príspevok", alebo cez menu v hornej časti stránky "Môj fotoblog" si môžeš vytvoriť vlastný album a vkladať do neho viac fotiek - kuk napríklad na moje 😉

ivnik
7. máj 2012

@ivnik zuzka, Tebe býva zle, lebo keby mi vynechala mrcha, a neurobím si tehu testy, tak ani neviem, že som tehu 🙂

ivnik
7. máj 2012

@fifitko25 večer to spravím drahý spí v spálni a foťák je v skryni, tak potom keď vstane , ale dám si to tam a chcem si vytvoriť taký album, kde budem mať fotky zo sona a tehu testy a všetko okolo toho 🙂

fifitko25
7. máj 2012

@ivnik nie Ivka, vôbec žiadne nevoľnosti som doteraz nemala... prvé dva týždne som sa cítila ako na mršku, bolelo trošku bruško, prsia a kríže, potom ráno som cítila v krku kyselinu žalúdočnú - také nepríjemné to bolo a bola som strašne unavená, prespala som celé popoludnia 🙂 inak nič 😉 a ešte mávam často bolesti hlavy...

fifitko25
7. máj 2012

@ivnik áno taký album je pekný, tiež som si ho založila a mám tam fotky, od testu cez soná a ako nám rastie bruško, je to také milé 😵

ivnik
7. máj 2012

@fifitko25 mňa teraz hrozne bolí ale tak úplne spodok brucha, akoby som mala byť nachladnutá, ale to lekárka povedala, že som ok, že to pracuje maternica a všetko s a to tam teraz mení a prisposobuje, lebo ma to tak bolí a páli, ale že je to ok, tak so sa toho trošku zlakla

mattuliatko30
7. máj 2012

@mistisa mojka..tak to mi je ľúto..uvidíš..či príde mrchaňa....možno nepríde. 😉

mattuliatko30
7. máj 2012

@ivnik gratulujéééém 🙂 nech pekne rastiete 🙂

mattuliatko30
7. máj 2012

@ivnik super..že ti to bolo tak pekne skoro vidieť..aj fazuľku tam už doktorka videla??? 🙂

azzura
7. máj 2012

@bipa nie je neplatný, ale ked merias vzdy v iny cas tak si to zaznac aj do grafu a vtedy ti da prazdny kružok, nezahadzuj uplne graf