icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
7. máj 2012

@svintekova jeej, aj ty si Monika, tak aj tebe vsetko naj k meninam a hlavne babo

chorucka
7. máj 2012

Ahojte 😀 trosku vas kuuuuknem
@vardzikova
@fifitko25
@azzura
@mistisa @lucecita @kikaneu + spol. 😀 😀 mm opravuje auto tak mam pc len pre seba 😀

zuzanka9999
7. máj 2012

Kockyyy ako sa mate???ako pokracuje snazilkovanie?

svintekova
7. máj 2012

@mistisa mojka myslím na teba a držím palce 😉 . potom podaj info-ok?

azzura
7. máj 2012

@chorucka ahoj stratena, co je s tebou, chyba mi tvoje lalakanie 🙂

chorucka
7. máj 2012

@azzura ahoj uz som si musela dat pauzu to neuspesne snazenie a meranie a testovanie na zblblo 😀 obcas som mrkla ze ako sa kto ma 😉 Mojka co je to iui?!

azzura
7. máj 2012

@chorucka inseminacia, ciže sex so striekackou laicky. musim povedat ž eje to super 🙂skoda že nevyslo

azzura
7. máj 2012

@chorucka ako si na tom zdravotne ty???

isabellaa
7. máj 2012

@azzura iui je mozne robit iba v CAre, alebo ti to robil tvoj lekar? vdaka
skoda, ze nevyslo ☹ , nabuduce sa to isto podari 😉

azzura
7. máj 2012

@isabellaa iba v Care, ja som tam dosla uz len na zakrok, ostatne vysetrenia mi robil moj doky.

isabellaa
7. máj 2012

@azzura kedze si uz bola v care, mas urcite prehlad o nich, ktore su top 3, alebo kde si bola ty?

azzura
7. máj 2012

@isabellaa ja som sla tam kam ma poslal moj gynekolog, on s nimi ma zmluvu GyvFiv. Ale kebyže zacnem planovat IVF, tak si asi nastudujem že ktore centrum je lepsie, lebo to sa uz budem musiet zaregistrovat a tam absolvovat vsetko.

chorucka
7. máj 2012

@azzura to co ze sex zo striekackou 😀 😀 ma podrz normalne u tvojeho lekara ci niekde v centre? Podla mojeho lekara som v pohode az na tu endometriozu na mechury Hormony ok Chcem aby mi dal tie lieky na podporu vajok lenze nejak si teraz nemozem dovolit odchadzat z prace na kontrolu kazdy 2den MM opravil auto uz vrci ide sa skusat a kde inde ako do nakupneho centra 😀 😀 😀 😀 😀

svintekova
7. máj 2012

@moni1007 dakujem 😉

azzura
7. máj 2012

@chorucka v centre. Myslis clostil?? Ja chodim iba raz do mesiaca, akurat pred 1.IUi v marci som bola 2x, lebo mi nerastli a nakoniec som aj tak nikam nesla, až v cykle v aprili. Tak pekne nakupy prajem 😉

chorucka
7. máj 2012

@azzura @lucecita Baby skoro som zabudla jeden novy kolega pomne ide 😠 Je zenaty nepaci sa mi a stale pomne pozera a dokonca ze "mirka mas peknu vonu" ja som na nervy z neho Sa schovavam kde sa da je mi to neprijemne 😖 Ked je fajront tak padam ako prva a minule ze pockaj kam utekas a zase zatrusil ze" keby si nebola vydata tak " a dalej som uz nastastie nepocula lebo som sla jak z vrtulov v zadku Baby poradte co s nim?!

svintekova
7. máj 2012

@fifitko25 dakujem moja 😉

azzura
7. máj 2012

@chorucka chuda moje, vsak mu rovno povedz ze nemas zaujem, že si spokojna s mm a ze nech si najde inu obet. Ale ako citam, tak vyzera taky nechapavy a zalubeny, vtedy možeš povedať cokolvek aj tak si bude svoje mliet. No musis mu nejaku dohodit, aby zmenil objekt zaujmu 🙂

gelinka75
7. máj 2012

@chorucka ignoracia a treba mu vysvetlit ci si zela, aby ho tvoj muz niekde odchytil 😀

gelinka75
7. máj 2012

moniky vsetko naj k dnesnemu sviatku 😉

moni1007
7. máj 2012

nany ja som ko 😝 😝 ale zda sa ze som uspesna 😀 dufam,ze uz neuvidim ani jedneho mravca. este mi zostava kuchyna a kutik s jedalenskym stolom 😝 😝

moni1007
7. máj 2012

boze, ze nany, myslela som baby 😀 😀 😀 vravim, ze som ko 😀

mistisa
7. máj 2012

@azzura dakujem 🙂 dufam ze nedojde 🙂 ale kupila som testy 🙂 urobim ešte 🙂

mistisa
7. máj 2012

@vardzikova tak tak aj ja hovorim 🙂 uvidime .-)

mistisa
7. máj 2012

@moni1007 tak tak urcite ano 🙂 budem sa pripravovat na uspesne IUI 😀

mistisa
7. máj 2012

@fifitko25 asi ano mojka 🙂 ako povedala ze je mozne ze to nevidi.pokial bola ovula az na ten 21 DC tak to este nevidi lebo som len 16 DPO tak ze agolutin bude skuska.🙂 uvidime no ale nemyslim ze je to tak ☹

mistisa
7. máj 2012

@danjelca no ved som kupila testiky tak urobim 🙂 no ono ako sama povedala ze ak prebehla ovu az na 21 DC tak po ovulke som 16 den.takze to nemusi vidiet 🙂 uvidime 😉 😉

mistisa
7. máj 2012

@bipa no uvidime 🙂 nechame sa prekvapit budem sice nrvozna teraz ci dojde mrchana alebo nie ale tak uvidime 🙂

mistisa
7. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a dakujem zlatik uvidime.a ked nic nevadi urcite budu kolajnice po IUI 🙂 😉 😉

kikaneu
7. máj 2012

ahojte 🙂 tak som doma......bábätko je v poriadku, srdiečko nám bije 😉 ale fotku nemám, nemala som dostatočne plný mechúr a nebolo ho zreteľne vidieť, takže sa nedalo ani odmerať.....no nevadí 🙂 bude nabudúce 🙂 a doktorka povedala, že vyzerá byť menšie, že tak asi na 7tt 🙂 ďalšia kontrola o 3 týždne spolu s odbermi 🙂 uf, spadol mi kameň zo srdca 🙂